μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο;
Σου πούλαγε τρέλα για να σε ρίξει στο κρεβάτι.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλε αληθεια λες; ή με δουλευεις;;Φυσικα και ισχυει

Mercury
Επιφανές μέλος

ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο;
Μήπως εννοείς διαμοιρασμό αρχείων μέσω κάποια cloud υπηρεσίας ή να μοιράζεσαι την οθόνη σου με κάποιον άλλο μέσω teamviewer;
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Αυτά.
Dalian
Περιβόητο μέλος

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;;
όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;;
Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;;![]()
Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό
Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα,
αλλά public δε πρόκειται να στο πω.

Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows?

^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix.

Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο.α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;;![]()
Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις;
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα
Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο.
Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις;

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε πες το σε pmΥπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα,
αλλά public δε πρόκειται να στο πω.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.