μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Η μαρακι139: #1 09-09-12 19:49 ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:54 Ο Thoba19 έγραψε: #2 09-09-12 19:54 Φυσικα και ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο Insomnie έγραψε: #3 09-09-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Σου πούλαγε τρέλα για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:02 Η μαρακι139: #4 09-09-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Φυσικα και ισχυει Click για ανάπτυξη... καλε αληθεια λες; ή με δουλευεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Mercury έγραψε: #5 09-09-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς διαμοιρασμό αρχείων μέσω κάποια cloud υπηρεσίας ή να μοιράζεσαι την οθόνη σου με κάποιον άλλο μέσω teamviewer; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Ο vassilis498: #6 09-09-12 21:35 ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Δαλιδά έγραψε: #7 09-09-12 21:36 Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:54 Ο Thoba19 έγραψε: #2 09-09-12 19:54 Φυσικα και ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο Insomnie έγραψε: #3 09-09-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Σου πούλαγε τρέλα για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:02 Η μαρακι139: #4 09-09-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Φυσικα και ισχυει Click για ανάπτυξη... καλε αληθεια λες; ή με δουλευεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Mercury έγραψε: #5 09-09-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς διαμοιρασμό αρχείων μέσω κάποια cloud υπηρεσίας ή να μοιράζεσαι την οθόνη σου με κάποιον άλλο μέσω teamviewer; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Ο vassilis498: #6 09-09-12 21:35 ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Δαλιδά έγραψε: #7 09-09-12 21:36 Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικα και ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο Insomnie έγραψε: #3 09-09-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Σου πούλαγε τρέλα για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:02 Η μαρακι139: #4 09-09-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Φυσικα και ισχυει Click για ανάπτυξη... καλε αληθεια λες; ή με δουλευεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Mercury έγραψε: #5 09-09-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς διαμοιρασμό αρχείων μέσω κάποια cloud υπηρεσίας ή να μοιράζεσαι την οθόνη σου με κάποιον άλλο μέσω teamviewer; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Ο vassilis498: #6 09-09-12 21:35 ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Δαλιδά έγραψε: #7 09-09-12 21:36 Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Σου πούλαγε τρέλα για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:02 Η μαρακι139: #4 09-09-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Φυσικα και ισχυει Click για ανάπτυξη... καλε αληθεια λες; ή με δουλευεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Mercury έγραψε: #5 09-09-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς διαμοιρασμό αρχείων μέσω κάποια cloud υπηρεσίας ή να μοιράζεσαι την οθόνη σου με κάποιον άλλο μέσω teamviewer; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Ο vassilis498: #6 09-09-12 21:35 ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Δαλιδά έγραψε: #7 09-09-12 21:36 Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Φυσικα και ισχυει Click για ανάπτυξη... καλε αληθεια λες; ή με δουλευεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Mercury έγραψε: #5 09-09-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς διαμοιρασμό αρχείων μέσω κάποια cloud υπηρεσίας ή να μοιράζεσαι την οθόνη σου με κάποιον άλλο μέσω teamviewer; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Ο vassilis498: #6 09-09-12 21:35 ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Δαλιδά έγραψε: #7 09-09-12 21:36 Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: ρε παιδια μου ειπαν μια βλακεια σημερα(κατα τη γνωμη μου βλακεια) γιατι αυτος που μου το ειπε υποστηριζει οτι εχει δικιο, οτι μπορω μεσα απο τον υπολογιστη μου να μπω σε αρχεια αλλου υπολογιστη.. ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς διαμοιρασμό αρχείων μέσω κάποια cloud υπηρεσίας ή να μοιράζεσαι την οθόνη σου με κάποιον άλλο μέσω teamviewer; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Ο vassilis498: #6 09-09-12 21:35 ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Δαλιδά έγραψε: #7 09-09-12 21:36 Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Δαλιδά έγραψε: #7 09-09-12 21:36 Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γω ξέρω με teamviewer ή αν έχεις mac μέσω του messages. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Dalian έγραψε: #8 09-09-12 21:37 teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
teamviewer και τελείωσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Η μαρακι139: #9 10-09-12 17:36 αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:38 Ο element skate: #10 10-09-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... όχι άλλο το teamviewer και άλλο να εισαι ο mitnick Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:42 Η μαρακι139: #11 10-09-12 17:42 χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμ τι ακριβως ειναι το teamviewer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:45 Η Dalian έγραψε: #12 10-09-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: αχ παιδια δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε :/ ειμαι λιγο ασχετη με τους υπολογιστες.. δηλαδη μου λετε οτι εγω μεσω του δικου μου υπολογιστη μπορω να μπω στα αρχεια αλλου υπολογιστη χωρις αυτος να το ξερει;; Click για ανάπτυξη... Α, μια σημαντική λεπτομέρεια. Αναγκαστικά θα το ξέρει και θα συναινεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:47 Η μαρακι139: #13 10-09-12 17:47 α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:53 Ο cha0s έγραψε: #14 10-09-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αρκεί να σου δώσει ο άλλος μια διεύθυνση και έναν κωδικό Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Κάτι άσχετο. Το teamviewer δουλεύει και στα vps ή εκεί μόνο με το remote control των windows? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο g1wrg0s έγραψε: #15 10-09-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: ^ πέρα απ' αυτό ξέρω ότι γίνεται αν ο αλλος έχει σύστημα unix. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από μαρακι139: α δλδ αυτο το teamviewer ειναι σαν να επικοινωνουν πολλοι υπολογιστες μαζι;; Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:51 Η μαρακι139: #16 10-09-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καπως ετσι. Μπορει ο αλλος να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου, με τη συννενεση σου εφοσον θα τους εχεις δωσει τον απαιτουμενο κωδικο που θα σου βγαλει το προγραμμα , ωστε να στον επισκευασει (παντα για προβλημα στο software ) και οχι μονο. Απο τη στιγμη που εχεις τη λεξη teamviewer στα χερια σου τι σε απασχολει ωστε να googlαρεις; Click για ανάπτυξη... δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν τα καταφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Η μαρακι139: #17 10-09-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος παράνομος για να μπεις στο Pc του άλλου χωρίς να σου δώσει τίποτα, αλλά public δε πρόκειται να στο πω. Click για ανάπτυξη... ε πες το σε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.