Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 14:50 Ο Guest 533276: #1 13-11-23 14:50 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν για το απολυτήριο του Λυκείου μετράει ο βαθμός μόνο της τελευταίας τάξης ( Γ λυκείου) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #2 13-11-23 15:37 Ναι Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 07:25 Ο Guest 533276: #3 14-11-23 07:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Κάμπια έγραψε: #4 14-11-23 08:32 Αρχική Δημοσίευση από John00: Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα! Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι ίσχυε παλαιότερα Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:30 Ο Guest 533276: #5 20-11-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #6 20-11-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα; Click για ανάπτυξη... Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:53 Ο Guest 533276: #7 20-11-23 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: testusernameyes Leo21 Giorgiogiaourtas luluty Georgiaaa_ Corfu kitty D a f n i Calamis sotirislk07 ch2006 rseven bill09876 BatGuin Startx0 Marel Basiliki.kiki Χρήστος2006 Νικολινα Scandal constansn justvibingmeow Obi-Wan Kenobi Leo komm Kate1914 marry.pp Wonderkid Helen06 hello1234 Nala SKG Frozensun Alessandra Eliza suaimhneas iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν για το απολυτήριο του Λυκείου μετράει ο βαθμός μόνο της τελευταίας τάξης ( Γ λυκείου)
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #2 13-11-23 15:37 Ναι Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 07:25 Ο Guest 533276: #3 14-11-23 07:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Κάμπια έγραψε: #4 14-11-23 08:32 Αρχική Δημοσίευση από John00: Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα! Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι ίσχυε παλαιότερα Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:30 Ο Guest 533276: #5 20-11-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #6 20-11-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα; Click για ανάπτυξη... Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:53 Ο Guest 533276: #7 20-11-23 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: testusernameyes Leo21 Giorgiogiaourtas luluty Georgiaaa_ Corfu kitty D a f n i Calamis sotirislk07 ch2006 rseven bill09876 BatGuin Startx0 Marel Basiliki.kiki Χρήστος2006 Νικολινα Scandal constansn justvibingmeow Obi-Wan Kenobi Leo komm Kate1914 marry.pp Wonderkid Helen06 hello1234 Nala SKG Frozensun Alessandra Eliza suaimhneas iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 07:25 Ο Guest 533276: #3 14-11-23 07:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Κάμπια έγραψε: #4 14-11-23 08:32 Αρχική Δημοσίευση από John00: Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα! Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι ίσχυε παλαιότερα Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:30 Ο Guest 533276: #5 20-11-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #6 20-11-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα; Click για ανάπτυξη... Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:53 Ο Guest 533276: #7 20-11-23 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: testusernameyes Leo21 Giorgiogiaourtas luluty Georgiaaa_ Corfu kitty D a f n i Calamis sotirislk07 ch2006 rseven bill09876 BatGuin Startx0 Marel Basiliki.kiki Χρήστος2006 Νικολινα Scandal constansn justvibingmeow Obi-Wan Kenobi Leo komm Kate1914 marry.pp Wonderkid Helen06 hello1234 Nala SKG Frozensun Alessandra Eliza suaimhneas iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση!
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 08:32 Η Κάμπια έγραψε: #4 14-11-23 08:32 Αρχική Δημοσίευση από John00: Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα! Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι ίσχυε παλαιότερα Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:30 Ο Guest 533276: #5 20-11-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #6 20-11-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα; Click για ανάπτυξη... Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:53 Ο Guest 533276: #7 20-11-23 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: testusernameyes Leo21 Giorgiogiaourtas luluty Georgiaaa_ Corfu kitty D a f n i Calamis sotirislk07 ch2006 rseven bill09876 BatGuin Startx0 Marel Basiliki.kiki Χρήστος2006 Νικολινα Scandal constansn justvibingmeow Obi-Wan Kenobi Leo komm Kate1914 marry.pp Wonderkid Helen06 hello1234 Nala SKG Frozensun Alessandra Eliza suaimhneas iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από John00: Παλιότερα ίσχυε και της Β' Λυκείου ή ήταν πάντα έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα! Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι ίσχυε παλαιότερα
Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:30 Ο Guest 533276: #5 20-11-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #6 20-11-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα; Click για ανάπτυξη... Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:53 Ο Guest 533276: #7 20-11-23 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: testusernameyes Leo21 Giorgiogiaourtas luluty Georgiaaa_ Corfu kitty D a f n i Calamis sotirislk07 ch2006 rseven bill09876 BatGuin Startx0 Marel Basiliki.kiki Χρήστος2006 Νικολινα Scandal constansn justvibingmeow Obi-Wan Kenobi Leo komm Kate1914 marry.pp Wonderkid Helen06 hello1234 Nala SKG Frozensun Alessandra Eliza suaimhneas iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.)
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:37 Η Κάμπια έγραψε: #6 20-11-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα; Click για ανάπτυξη... Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:53 Ο Guest 533276: #7 20-11-23 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: testusernameyes Leo21 Giorgiogiaourtas luluty Georgiaaa_ Corfu kitty D a f n i Calamis sotirislk07 ch2006 rseven bill09876 BatGuin Startx0 Marel Basiliki.kiki Χρήστος2006 Νικολινα Scandal constansn justvibingmeow Obi-Wan Kenobi Leo komm Kate1914 marry.pp Wonderkid Helen06 hello1234 Nala SKG Frozensun Alessandra Eliza suaimhneas iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα; Click για ανάπτυξη... Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις)
Guest 533276 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 15:53 Ο Guest 533276: #7 20-11-23 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Στο απολυτήριο αναγράφονται μόνο οι βαθμοί της Γ' αν εννοείς αυτό. Οι βαθμοί της Β' παίζουν ρόλο μόνο στο αν θα περάσεις την τάξη (που πρέπει να έχεις πολύ χαμηλούς βαθμούς για να μείνεις) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2023 στις 18:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 20-11-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια
Αρχική Δημοσίευση από Kwstas040: Καλησπέρα, είμαι Β'Λυκείου και εγω και με ενδιαφερει αυτο το θεμα, δηλαδη η Β ταξη δεν παιζει κανενα ρολο για μετα;(εννοειται οτι χρειαζεται η γνωση για να συνεχισεις την εκπαιδευση σου και να βαλεις θεμελεια , απλα ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης θελω να ξερω αν μετα παιζει καποιο ρολο.)(αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να διαβαζω,απλα θα με ξεαγχωσει λιγο.) Click για ανάπτυξη... Ειχαν πει οτι στις πανελληνιες θα μετρουσαν και οι βαθμοι των τριων ταξεων οταν αυτοι θα εβγαιναν απο τραπεζα θεματων... στο πλαισιο ενος ''ακαδημαικου απολυτηριου'' οπως το λεγανε. Περυσι εγινε η τραπεζα και στην γ λύκειου ..αλλα τωρα λενε οτι η τραπεζα θελει αναμορφωση. Οποτε καποτε θα ανακοινωσουν οτι μετρουν οι βαθμοι ..εσενα ομως δεν θα σε πιασει γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανκοινωσει. Κατα τα αλλα οτι ειπε το κοριτσι η καμπια