amarienne
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κύμη (Εύβοια). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

28-04-10

13:06
Γειά σας παιδιά!
Πού μπορώ να τις βρω; Έχω φάει πόση ώρα μέσα στο google και άκρη δε βγάζω. Έχω βρει τα πάντας εκτος απο αυτές!
Πού μπορώ να τις βρω; Έχω φάει πόση ώρα μέσα στο google και άκρη δε βγάζω. Έχω βρει τα πάντας εκτος απο αυτές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amarienne
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κύμη (Εύβοια). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

28-04-10

14:03
Κανείς; Μήπως δεν υπάρχουν στο ιντερνετ; Χρειάζομαι τις λύσεις για να ελέγξω σήμερα τις δικές μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.

28-04-10

15:15
χμ ,για απαντησεις φυσικης επαναληπτικα δυσκολο ,ουτε και εγω βρηκα,μαλλον ειναι ολιγον σπανιες ,γ ολα τα υπολοιπα διαγωνισματα υπαρχουν εκτος των επαναληπτικων...

29-04-10

19:30
amarienne
Νεοφερμένο μέλος

30-04-10

21:53
Κι όμως! Έχω βρει για πολλά επαναληπτικά απλώς δεν μπορώ να βρω πουθενά του 2007.
Ευχαριστώ για το λινκ, δεστυχώς δε τις βρήκα.
Ευχαριστώ για το λινκ, δεστυχώς δε τις βρήκα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...