xris
Νεοφερμένο μέλος
Η xris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

27-04-24

17:45
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω οποίον είναι μέσα στην σχολή η οποιονδήποτε ξέρει αν είναι δύσκολο από αστυφυλάκων να πας αξιωματικών.δλδ ξέρω ότι υπάρχουν κατατακτήριες αλλα είναι σαν τις πανελλαδικές η αλλιώς με διαφορετικά μαθήματα; και από αυτές νομίζω περνάνε μόνο οι 5 κορυφαίοι κάθε χρονιά. Επίσης διάβασα ότι αν πάρεις και κάποιο άλλο πτυχίο μπορείς να πας αξιωματικών ισχύει;
Θα ήθελα να ρωτήσω οποίον είναι μέσα στην σχολή η οποιονδήποτε ξέρει αν είναι δύσκολο από αστυφυλάκων να πας αξιωματικών.δλδ ξέρω ότι υπάρχουν κατατακτήριες αλλα είναι σαν τις πανελλαδικές η αλλιώς με διαφορετικά μαθήματα; και από αυτές νομίζω περνάνε μόνο οι 5 κορυφαίοι κάθε χρονιά. Επίσης διάβασα ότι αν πάρεις και κάποιο άλλο πτυχίο μπορείς να πας αξιωματικών ισχύει;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

27-04-24

22:14
ΚαλησπεραΚαλησπέρα
Δεν ειμαι του χωρου αλλα
Απ οτι εχω δει δεν μιλαμε για εσωτερικες εξετασεις ,αλλα κανονικα πανελληνιες με τα ιδια θεματα και με λιγα μορια παρακατω η βαση.
Για το αλλο πτυχιο ΑΕΙ και εσωτερικες κατατακτηριες το εχω δει κατα κορον στο λιμενικο.
Τωρα πιαθανων να υπαρχουν και μαλλον υπαρχουν καποια πτυχια οπως ψυχολογιας, ψυχιατρικης , νομικης, υπολογιστων , βιολογιας, φαρμακευτικης κλπ οπου παιρνει αλλα εκει παει με μορια και οχι εξετασεις.