Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος
Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα.

Χαίρεται. Τωρα τελευταία κανω γενικα έρευνες εδω και στο reddit και θελω να δω πανω-κατω τι αξιζει για σχολη από θεωρητικη. Τελευταία εχω πραγματι απελπιστεί γιατι φαίνεται οτι ολος ο κόσμος συνέχεια κράζει κυριολεκτικά ΟΛΕΣ τις σχολες και εν τέλει νιώθω οτι απλα δεν υπάρχει τίποτα...απελπισία ξεκάθαρα όπως ειπα. Γενικα ειμαι καλος μαθητής,τα μόρια των σχολων δε με ενδιαφέρουν διοτι θελω να κάνουμε μια γενική συζήτηση για να υπαρχει και για άλλους,μια πιο πρόσφατη τουλάχιστον. Γενικα μου αρεσουν φιλολογιες,ελληνικές και ξένες, ψυχολογια,κοινωνικη εργασια και δημοσιογραφια. Αν ξέρει κανείς κατι γι αυτά παρακαλώ πείτε μου,δεδομένου οτι μέχρι να βγω εγω στην αγορά εργασίας πιθανότατα να υπαρχει και η τν,οπότε κι αυτο δυσκολεύει τα πράγματα.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 896 μηνύματα.

Απλά μην πυροβολείς τον αγγελιοφόρο. Μέχρι και εγώ που είμαι σε θεωρητική σχολή, θέλω να πάω μετά ΕΠΑΛ να κάνω ειδικότητα και μετά να δώσω εξετάσεις από τομέα είτε Ηλεκτρολογίας, είτε Μηχανολογίας.
Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος
Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα.

Την τύχη μου έτοιμος ήμουνα....Τέλος παντων εύγε ευγε σου ευχομαι να τα πας τέλεια και να κάνεις αυτο που θες. Τι σπουδάζεις τωρα αν επιτρέπεται;Απλά μην πυροβολείς τον αγγελιοφόρο. Μέχρι και εγώ που είμαι σε θεωρητική σχολή, θέλω να πάω μετά ΕΠΑΛ να κάνω ειδικότητα και μετά να δώσω εξετάσεις από τομέα είτε Ηλεκτρολογίας, είτε Μηχανολογίας.
Huener
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 120 μηνύματα.

Καλησπέρα. Δεν είμαι σχετική με το πεδίο (φοιτήτρια ιατρικής γαρ), όμως έχω πολλές εμπειρίες από φίλους και γνωστούς σχετικά με την επιλογή σχολής από τη θεωρητική κατεύθυνση. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα σε αυτό το πεδίο. Ναι μεν προσφέρονται πολλές επιλογές (από φιλολογία μέχρι νομική και ψυχολογία) και ένας μαθητής που δεν έχει κατασταλάξει μπορεί σχετικά εύκολα να "ταυτιστεί" με κάποιο γνωστικό αντικείμενο, από την άλλη, θα πρέπει να θυμάσαι ότι σχεδόν κανένα από αυτά τα αντικείμενα δεν βρίσκει ουσιαστικό αντίκρισμα στη σύγχρονη, τεχνοκρατική και θεαματικά εξελισσόμενη επαγγελματική πραγματικότητα. Η μόνη κλισέ, μεν, ασφαλής, δε, επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι η νομική. Αν και εξαιρετικά κορεσμένο επάγγελμα εφόσον οραματίζεσαι τη μάχιμη δικηγορία, εντούτοις η φύση της σχολής είναι αυτή που σου προσφέρει ποικίλες διεξόδους στην έντονη και απαιτητική αγορά εργασίας.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 896 μηνύματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.001 μηνύματα.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

Επικοινωνία και ψηφιακά μέσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.Την τύχη μου έτοιμος ήμουνα....Τέλος παντων εύγε ευγε σου ευχομαι να τα πας τέλεια και να κάνεις αυτο που θες. Τι σπουδάζεις τωρα αν επιτρέπεται;
Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο εχω συνειδητοποιησει κι εγω δυστυχώς. Εγω ομως θεωρητικη θελω να παω,θεωρητικη καταλαβαίνω και αυτο γουστάρω οποτε....ναι. Δε με νοιάζει αν χρειαστεί κάποια χρόνια να δουλέψω ακόμη και σερβιτόρος μέχρι να βρω δουλειά ή να κανω και 1-2 μεταπτυχιακά. Απλα θελω να δω αν υπάρχει κάτι που πιθανώς να αξιζει και στο οποίο αν σου αρέσει και ασχοληθείς με αυτο,βρεις δουλειά,period. Επειδή συνεχώς βλέπω να λένε τα κακά.Καλησπέρα. Δεν είμαι σχετική με το πεδίο (φοιτήτρια ιατρικής γαρ), όμως έχω πολλές εμπειρίες από φίλους και γνωστούς σχετικά με την επιλογή σχολής από τη θεωρητική κατεύθυνση. Δυστυχώς πράγματι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα σε αυτό το πεδίο. Ναι μεν προσφέρονται πολλές επιλογές (από φιλολογία μέχρι νομική και ψυχολογία) και ένας μαθητής που δεν έχει κατασταλάξει μπορεί σχετικά εύκολα να "ταυτιστεί" με κάποιο γνωστικό αντικείμενο, από την άλλη, θα πρέπει να θυμάσαι ότι σχεδόν κανένα από αυτά τα αντικείμενα δεν βρίσκει ουσιαστικό αντίκρισμα στη σύγχρονη, τεχνοκρατική και θεαματικά εξελισσόμενη επαγγελματική πραγματικότητα. Η μόνη κλισέ, μεν, ασφαλής, δε, επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι η νομική. Αν και εξαιρετικά κορεσμένο επάγγελμα εφόσον οραματίζεσαι τη μάχιμη δικηγορία, εντούτοις η φύση της σχολής είναι αυτή που σου προσφέρει ποικίλες διεξόδους στην έντονη και απαιτητική αγορά εργασίας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α,εχει αυτο καμια σχέση με τη δημοσιογραφια και τα μμε; Αν ναι πες μου...αν και για να θέλεις να πας μετα ειδικοτητα στο επαλ τι να μου πεις..Επικοινωνία και ψηφιακά μέσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Huener
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 120 μηνύματα.

Η νομική σε ενδιαφέρει;Αυτο εχω συνειδητοποιησει κι εγω δυστυχώς. Εγω ομως θεωρητικη θελω να παω,θεωρητικη καταλαβαίνω και αυτο γουστάρω οποτε....ναι. Δε με νοιάζει αν χρειαστεί κάποια χρόνια να δουλέψω ακόμη και σερβιτόρος μέχρι να βρω δουλειά ή να κανω και 1-2 μεταπτυχιακά. Απλα θελω να δω αν υπάρχει κάτι που πιθανώς να αξιζει και στο οποίο αν σου αρέσει και ασχοληθείς με αυτο,βρεις δουλειά,period. Επειδή συνεχώς βλέπω να λένε τα κακά.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

Έχω συμφοιτητή που ο μπαμπάς του είναι καθηγητής σε φιλοσοφική σχολή και μου είπε ότι καλός δρόμος αν δεν θες να γίνεις καθηγητής σε σχολεία είναι η έρευνα. Τώρα δεν ξέρω την κατάσταση σε αυτά τα τμήματα και πόσο εύκολα γίνεται έρευνα αλλά αν θες ψάξε και εσύ για να έχεις μια εικόναΧαίρεται. Τωρα τελευταία κανω γενικα έρευνες εδω και στο reddit και θελω να δω πανω-κατω τι αξιζει για σχολη από θεωρητικη. Τελευταία εχω πραγματι απελπιστεί γιατι φαίνεται οτι ολος ο κόσμος συνέχεια κράζει κυριολεκτικά ΟΛΕΣ τις σχολες και εν τέλει νιώθω οτι απλα δεν υπάρχει τίποτα...απελπισία ξεκάθαρα όπως ειπα. Γενικα ειμαι καλος μαθητής,τα μόρια των σχολων δε με ενδιαφέρουν διοτι θελω να κάνουμε μια γενική συζήτηση για να υπαρχει και για άλλους,μια πιο πρόσφατη τουλάχιστον. Γενικα μου αρεσουν φιλολογιες,ελληνικές και ξένες, ψυχολογια,κοινωνικη εργασια και δημοσιογραφια. Αν ξέρει κανείς κατι γι αυτά παρακαλώ πείτε μου,δεδομένου οτι μέχρι να βγω εγω στην αγορά εργασίας πιθανότατα να υπαρχει και η τν,οπότε κι αυτο δυσκολεύει τα πράγματα.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

Α,εχει αυτο καμια σχέση με τη δημοσιογραφια και τα μμε; Αν ναι πες μου...αν και για να θέλεις να πας μετα ειδικοτητα στο επαλ τι να μου πεις..
Ναι, έχει σχέση, λίγοι καλοί καθηγητές άλλα κάποια ενδιαφέροντα μαθήματα.
Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομίζω. Δεν με ενδιαφέρει η νομοθεσία, ίσως να μου αρεσε το γεγονός οτι συνέχεια "λύνεις προβληματα" με την έννοια οτι ψάχνεις τρόπο να ξελασπώσει κάποιον με νόμιμο τρόπο,και μου αρέσει η ιδεα του να υπερασπιζομαι κάποιον σε δικαστήριο,ομως αυτο ειναι απλά η ιδεα. Το να είσαι δικηγόρος σημαίνει οτι περνάς ατελειωτες ώρες ψάχνοντας,λαδωνοντας και απογοήτευσε γιατι το ίδιο το σύστημα ειναι διεφθαρμένο. Οποτε ναι..Η νομική σε ενδιαφέρει;
Δεν θα σου πω οτι δε με ενδιαφέρει η έρευνα,αλλα αρκετα μακροπροθεσμα. Αν ηταν να σπουδασω φιλολογια θα ηθελα να κανω μαθημα σε σχολεια(αδυνατο) ή φροντηριο. Μόνο που κι εκεί το ίδιο το μάθημα δε μου αρέσει γιατι ουσιαστικα δε μένει τίποτα. Η ιστορία ειναι απλά παπαγαλια χωρίς νοημα και αν αρχίζεις να μιλάς για πραγματική ιστορία που ειναι πολιτική,κοινωνιολογια,ανθρωπολογία κτλ σου κάνουν μυνηση. Αρχαια ειναι παρα πολυ λεπτομερή, εξαιρετικά για όποιον ενδιαφέρεται αλλα για τους αλλους βάσανο και τέλος η έκθεση.... Κομμάτι της γλωσσας ειναι κι εκεί παπαγαλι και λογοτεχνια δεν γινεται μαθημα.Έχω συμφοιτητή που ο μπαμπάς του είναι καθηγητής σε φιλοσοφική σχολή και μου είπε ότι καλός δρόμος αν δεν θες να γίνεις καθηγητής σε σχολεία είναι η έρευνα. Τώρα δεν ξέρω την κατάσταση σε αυτά τα τμήματα και πόσο εύκολα γίνεται έρευνα αλλά αν θες ψάξε και εσύ για να έχεις μια εικόνα
Εάν πήγαινα με βάση μόνο το ενδιαφέρον θα σπούδαζα τις μισές σχολες που υπάρχουν. Από επαγγελματικές προοπτικες υπαρχει κατι; Αν κάποιος το επιδιωξειΝαι, έχει σχέση, λίγοι καλοί καθηγητές άλλα κάποια ενδιαφέροντα μαθήματα.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

Σωστό αλλά εμένα μου είπε ο μπαμπάς του ότι λίγοι φοιτητές του πανε στην έρευνα οι ποιο πολλοί σε σχολεία, οπότε πηγαίνοντας στην έρευνα μετά μπορείς να γίνεις καθηγητής Πανεπιστημίουκανω μαθημα σε σχολεια(αδυνατο) ή φροντηριο
Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος

Α οντως; Θα περίμενα οτι ακριβώς επειδη υπαρχει ο κορεσμός θα πήγαιναν αρκετοί και για ερευνα. Οκ τοτε καλο αυτο,απλά για φιλολογιες εννοώ και αγγλικη και γαλλικη. Εκεί ισχύει κάτι αντίστοιχο ή ειναι αλλιως;Σωστό αλλά εμένα μου είπε ο μπαμπάς του ότι λίγοι φοιτητές του πανε στην έρευνα οι ποιο πολλοί σε σχολεία, οπότε πηγαίνοντας στην έρευνα μετά μπορείς να γίνεις καθηγητής Πανεπιστημίου
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εάν πήγαινα με βάση μόνο το ενδιαφέρον θα σπούδαζα τις μισές σχολες που υπάρχουν. Από επαγγελματικές προοπτικες υπαρχει κατι; Αν κάποιος το επιδιωξει
Δεν τα γουστάρω τα μαρκετίστικα.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος

Για αγγλική φιλολογία και γενικά για ξενόγλωσσα δεν ξέρω αλλά στην φιλοσοφική σχολή που είναι ο μπαμπάς του έτσι μου είπεΑ οντως; Θα περίμενα οτι ακριβώς επειδη υπαρχει ο κορεσμός θα πήγαιναν αρκετοί και για ερευνα. Οκ τοτε καλο αυτο,απλά για φιλολογιες εννοώ και αγγλικη και γαλλικη. Εκεί ισχύει κάτι αντίστοιχο ή ειναι αλλιως;
Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος

οκ σε ευχαριστώ παρα πολυ,κάπως καθησυχάστικαΓια αγγλική φιλολογία και γενικά για ξενόγλωσσα δεν ξέρω αλλά στην φιλοσοφική σχολή που είναι ο μπαμπάς του έτσι μου είπε
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.704 μηνύματα.

Για να σου αρέσει η θεωρητική μάλλον σου αρέσει ακριβώς επειδή έχεις κλίση σε αυτά τα μαθήματα.
Για να πω την αλήθεια τα παιδιά που μπορούν να καταφέρουν τις επιδόσεις που θέλουν σε όλα τα πεδία είναι ελάχιστα.
Το θέμα δεν είναι γενικά να λέμε ότι ένα πεδίο έχει προοπτικές, πρέπει να σκεφτόμαστε πώς ακριβώς θα μπούμε και πώς ακριβώς θα βγούμε από αυτές τις σχολές.
Στα 16 όντως δεν είχα ιδέα ποια είμαι και τι κάνω αλλά ήξερα με σιγουριά ότι δεν μπορώ να πάω θετική.
Ε τοσα χρονια μετά και πάλι ξέρω ότι όσο και αν γνωρίζω ότι οι άλλες κατευθύνσεις έχουν περισσότερες επιλογές, πάλι θεωρητική θα πήγαινα
Τρομερά λάθος για μένα είναι ότι πλέον με τα 4 μαθήματα, μαθητές της θεωρητικής μένουν εκτός των παραϊατρικών σχολών.
Τώρα δυστυχώς για να πιάσεις αυτές τις σχολές πρέπει να πας υγείας που για ένα παιδί που θέλει θεωρητική είναι δράμα.
Για να πω την αλήθεια τα παιδιά που μπορούν να καταφέρουν τις επιδόσεις που θέλουν σε όλα τα πεδία είναι ελάχιστα.
Το θέμα δεν είναι γενικά να λέμε ότι ένα πεδίο έχει προοπτικές, πρέπει να σκεφτόμαστε πώς ακριβώς θα μπούμε και πώς ακριβώς θα βγούμε από αυτές τις σχολές.
Στα 16 όντως δεν είχα ιδέα ποια είμαι και τι κάνω αλλά ήξερα με σιγουριά ότι δεν μπορώ να πάω θετική.
Ε τοσα χρονια μετά και πάλι ξέρω ότι όσο και αν γνωρίζω ότι οι άλλες κατευθύνσεις έχουν περισσότερες επιλογές, πάλι θεωρητική θα πήγαινα

Τρομερά λάθος για μένα είναι ότι πλέον με τα 4 μαθήματα, μαθητές της θεωρητικής μένουν εκτός των παραϊατρικών σχολών.
Τώρα δυστυχώς για να πιάσεις αυτές τις σχολές πρέπει να πας υγείας που για ένα παιδί που θέλει θεωρητική είναι δράμα.
Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος

Έχεις δίκιο, κι εγω προσωπικά ανέφερα σχολες τις οποίες πιστεύω οτι μπορώ να τελειώσω και που όλες με ενδιαφέρουν ως γνωστικά αντικείμενα.Οποτε το θέμα του "πώς θα βγεις" από μια σχολή δε με απασχολεί ιδιαίτερα.Για να σου αρέσει η θεωρητική μάλλον σου αρέσει ακριβώς επειδή έχεις κλίση σε αυτά τα μαθήματα.
Τώρα δυστυχώς για να πιάσεις αυτές τις σχολές πρέπει να πας υγείας που για ένα παιδί που θέλει θεωρητική είναι
Jauahahwiwisjs
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jauahahwiwisjs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Εφόσον ανέφερες ότι σε ενδιαφέρουν οι φιλολογίες και ίσως η διδασκαλία και η έρευνα, προσωπικά θα σου πρότεινα το ιστορικό-αρχαιολογικό. Κατά τη γνώμη μου απίστευτες επιστήμες, οι οποίες παρά την δύσκολη επαγγελματική αποκατάσταση, προσφέρουν ποικίλες διεξόδους και το σημαντικότερο επαγγελματικά δικαιώματα. Κατ αρχας αποκτάς τα ίδια δικαιώματα με έναν απόφοιτο φιλολογίας (ΠΕ 02 φιλολόγων) αλλά παράλληλα ανάλογα με την κατεύθυνση σου μπαίνεις είτε στο ΠΕ ιστορικών, το οποίο στην Ελλάδα ίσως δεν φανεί χρήσιμο αλλά σίγουρα θα μπορείς να διδάξεις ως καθηγητής ιστορίας στο εξωτερικό και φυσικά να ασχοληθείς με την ιστορική έρευνα στην οποία είναι πολύ ευκολότερο να εισέλθεις από ότι στην φιλολογική έρευνα που αναφέρθηκε παραπάνω. Εάν από την άλλη επιλέξεις την κατεύθυνση αρχαιολογίας μπαίνεις στο ΠΕ αρχαιολόγων, και μπορείς να εργαστείς κανονικά ως αρχαιολόγος. Στην Ελλάδα γίνονται προκηρύξεις για συμβάσεις συνήθως ενώ στο εξωτερικό τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αλλα όχι τίποτα τρομερό. Εφόσον όμως σε ενδιαφέρει και η διδασκαλία θα μπορούσες πχ να κάνεις ιδιαίτερα η να είσαι σε φροντιστήριο και κατά καιρούς να εργάζεσαι σε συμβάσεις ως αρχαιολόγος. Από αυτήν την κατεύθυνση μπαίνεις επίσης στο ΠΕ ιστορικών τέχνης και με ένα μεταπτυχιακό μπορείς θεωρητικά τουλάχιστον να εργαστείς και σε αυτόν τον τομέα. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με μουσεία, πινακοθήκες, τουρισμό κλπ. Τέλος ίσως το πιο κερδοφόρο επάγγελμα που μπορείς να ακολουθήσεις από αυτό το τμήμα είναι αυτό του ξεναγού. Κανονικά πρέπει να κάνεις δύο χρόνια σε σχολή για να γίνεις ξεναγός όμως οι απόφοιτοι του τμήματος αυτού κάνουν ταχύρρυθμα δύο μηνών και έπειτα στους πίνακες με τα μόρια έχουν +100 μόνο και μόνο λόγω του πτυχίου ιστορίας αρχαιολογίας. Με λίγα λόγια εάν είσαι καλός με τις γλώσσες είναι η καλύτερη οικονομικά διέξοδος και σχετικά εύκολη εάν αποφοιτήσεις από το συγκεκριμένο τμήμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 218 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- ang12_012
- stamp
- peris68
- Jauahahwiwisjs
- hello1234
- Startx0
- abyssiniancat
- SlimShady
- charmander
- jYanniss
- Unboxholics
- elefther1ou_
- gaidouri
- Κλημεντίνη
- thewitcher
- Lydiaaaaaaa
- thenutritionist
- aris65
- !georgitsa!
- engineerth
- sakplat
- Hased Babis
- Bonaparte
- Searching
- matritgo
- Scandal
- E.Z
- nicole1982
- redpointer
- gianikit
- waakaq
- Stelios1231
- Drscientist
- vps
- korlef
- maritina07
- testusernameyes
- panaman
- AGGELINA
- agbournaki
- andyklad
- Fwteini69
- giorgos5002
- CELTICS FAN
- XRY
- panunniotis
- GeorgeTheBoss
- Ilias__
- sophieee
- iiTzArismaltor_
- super2025
- Giannismsn
- giannhs2001
- shuuu
- acc/fin04
- Sotiris 12
- Trend
- Basilis0
- Ponemenosksifias
- Huener
- lain
- Leo21
- N2007
- psychoticwaltz
- foxypup
- Kafkinos
- EFAKIT
- mariarina
- pastellie
- st.krf
- Schlimazel
- confused???
- xrisa.2006
- ihvv
- Mistis tis erimou
- Maynard
- Debugging_Demon
- stella22
- andreouk
- Corfu kitty
- Kzaro
- MariaApo
- angies
- gegeorgiou90
- jellojina
- FNC_Sophia
- Vera
- Pyotr_Krasnov
- elenitren
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.