Καλό είναι να έχεις όνειρα και στόχους, αλλά αυτό που θα πω είναι ότι πολλοί για αλλού ξεκινήσαμε και αλλού καταλήξαμε. Πχ εγώ πέρασα φιλολογία γιατί ήθελα να γίνω καθηγητής, εν τέλει κατέληξα να κάνω μεταπτυχιακό στην πληροφορική γιατι επέλεξα ειδίκευση γλωσσολογία (που ούτε ήξερα ότι υπάρχει αυτή η ειδίκευση, όσο ήμουν λύκειο)
Πέρνα με το καλό στη σχολή και δες τα μαθήματα και τις ειδικευσεις που προσφέρει. Μπορεί να αποδειχθείς αστέρι στον προγραμματισμό και να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό και να αφήσεις στην άκρη τον κλάδο του μάρκετινγκ που ανέφερες.
Ωστοσο, αν όντως σε ενδιαφέρει ο κλάδος της διοίκησης επιχειρήσεων, η εμπειρία μου σε μια εταιρία που εργάζομαι και έχω δει πως δομειται, είναι ότι πολύ εύκολα προσεγγίζεται ο κλάδος της διοίκησης επιχειρήσεων με ένα μεταπτυχιακό. Υπάρχουν πολλοί στις επιχειρήσεις που έχουν ως 1ο πτυχίο πληροφορική, ηλεκτρολόγων μηχανικών, ψυχολογια, νομική, οικονομικά, επικοινωνίας και μετά ασχολήθηκαν με τη διοίκηση επιχειρήσεων κανοντας ένα μεταπτυχιακό. Επίσης, ο συγκεκριμένος κλάδος, έχει πολλές υποκατηγοριες, πχ διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Τι ακριβώς σε ενδιαφέρει;