Leo komm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

10-06-24

22:09
Απόδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων Μηχανικού στους αποφοίτους

Αντιστοίχιση του Τμήματος ΗΜΜΥ ΠΑ.ΠΕΛ. με τμήμα Πολυτεχνείου
Η επίσημη αντιστοίχιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με αυτά των αποφοίτων των Πολυτεχνικών Τμημάτων είναι πλέον γεγονός, μετά από τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας Επιτροπής του...

Προχωραει το πράμα…

Νομιζω ότι ακολουθεί το ΔΙΠΑΕ, περισσότερα ίσως ξέρω αύριο ..
(με ‘καιει’ το ΔΙΠΑΕ γιατί έχω δικό μου παιδί μέσα…

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είχα ενημέρωση που μάλλον θα γίνει αύριο και επίσημη….
ΓΙΝΑΝΕ

chs5331
Νεοφερμένο μέλος
Η chs5331 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

11-06-24

21:31
Καλησπέρα σας , υπάρχει κάτι νεότεροΑπόδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων Μηχανικού στους αποφοίτους
![]()
Η επίσημη αντιστοίχιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με αυτά των αποφοίτων των Πολυτεχνικών Τμημάτων είναι πλέον γεγονός, μετά από τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας Επιτροπής του...www.esos.gr
Προχωραει το πράμα…
(με ‘καιει’ το ΔΙΠΑΕ γιατί έχω δικό μου παιδί μέσα…)
ΓΙΝΑΝΕ![]()
Καλησπέρα, υπάρχει κάτι νεότερο με την αναγνώριση επαγγελματικων δικαιωμάτων των αποφοίτων ΔΙΠΑΕ ?Απόδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων Μηχανικού στους αποφοίτους
![]()
Η επίσημη αντιστοίχιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με αυτά των αποφοίτων των Πολυτεχνικών Τμημάτων είναι πλέον γεγονός, μετά από τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας Επιτροπής του...www.esos.gr
Προχωραει το πράμα…
(με ‘καιει’ το ΔΙΠΑΕ γιατί έχω δικό μου παιδί μέσα…)
ΓΙΝΑΝΕ![]()
Leo komm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

11-06-24

21:57
Προς το παρόν μόνο η επίσημη ανακοίνωση του προέδρου του τμήματος…
www.ischool.gr
Πιστευω πως είναι ζήτημα λίγων ημερών, μόλις γίνει η ανακοίνωση και δημοσιευθεί στο ΦΕΚ το θέμα τελειώνει..
Κατα πως φαίνεται έχει πάει το δρόμο του.
Για τα αλλά τμήματα προς το παρόν δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως και αύτα είναι στα κοντά, το μόνο που μένει είναι να δωθεί από το υπουργείο και integrate master αλλά θα γίνει και αυτό

Το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΙΠΑΕ έγινε Πολυτεχνικό!
💥💥💥💥💥💥💥 !!!Αύριο μάλλον οι επίσημες ανακοινώσεις!!! 💥💥💥💥💥💥💥 Το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΙΠΑΕ έγινε Πολυτεχνικό! Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διεργασίες της επιτροπής του άρθρου 66 του ν.4610/2019 για την ισοτίμηση του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΙΠΑΕ. Με...
Πιστευω πως είναι ζήτημα λίγων ημερών, μόλις γίνει η ανακοίνωση και δημοσιευθεί στο ΦΕΚ το θέμα τελειώνει..
Κατα πως φαίνεται έχει πάει το δρόμο του.
Για τα αλλά τμήματα προς το παρόν δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως και αύτα είναι στα κοντά, το μόνο που μένει είναι να δωθεί από το υπουργείο και integrate master αλλά θα γίνει και αυτό
chs5331
Νεοφερμένο μέλος
Η chs5331 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

11-06-24

22:26
Με ενδιαφέρει το τμήμα των μηχανολόγων μηχανικών του ΔΙΠΑΕ , η κόρη μου αποφοίτησε πρόσφατα από αυτό!!! Εκπλήσσομαι που ανακοινώθηκε για τα λοιπά τμήματα όπως του ΠΑΔΑ και αυτό είναι σε αναμονή!!!
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση!!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

11-06-24

22:40
Στο εξαιρετικο αυτο τμημα των σερρων δεν δινουν προτεραιοτητα για εσωτερικους μικροπολιτικους λογους...υπομονη θα γινει.Με ενδιαφέρει το τμήμα των μηχανολόγων μηχανικών του ΔΙΠΑΕ , η κόρη μου αποφοίτησε πρόσφατα από αυτό!!! Εκπλήσσομαι που ανακοινώθηκε για τα λοιπά τμήματα όπως του ΠΑΔΑ και αυτό είναι σε αναμονή!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...