yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

Ασπούμε το Γ2 στα γαλλικά ισούται με το A-level in French , λέω τώρα δεν είμαι σίγουρος απλά έδωσα ένα παράδειγμα.Παρακαλώ αν ξέρετε αναφέρεται μου για όλα τα πτυχία από Α1-Γ2

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Για μικρότερα διπλώματα δεν ξέρω. =/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

Το B2 είναι το lower, το C1 το advanced και το C2 το prof. νομίζω.
Για μικρότερα διπλώματα δεν ξέρω. =/
ευχαριστώ ! για το gce ξέρεις??
juste un instant
Επιφανές μέλος

yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

ναι δεν το ξέρατε :/To gce τι είναι; Αγγλικό πτυχίο;
igcse as a second language
juste un instant
Επιφανές μέλος

Ουτε και γω το ξερω πολυ καλα αλλα το εχω ακουστα απο κατι παιδια στην Κυπρο.
diabolakos
Νεοφερμένο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

To gce τι είναι; Αγγλικό πτυχίο;
https://www.britishcouncil.org/GR/greece-exams-professional-gce.htm

Ημερομηνιες εγγραφων & εξετασεων
Εξεταστικές ΠερίοδοιΗμερομηνίες εγγραφής1. Μάιος/ΙούνιοςΙανουάριος2. ΙανουάριοςΣεπτέμβριοςΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ακριβείς ημερομηνίες μεμονωμένων εξετάσεων ανακοινώνονται κατά την εγγραφή.
Εξεταστρα
Τα εξέταστρα (ανά ενότητα) είναι:
- O Level/Alter O Level: €110
- A Level: €160
- Advanced Supplementary: €125
Εάν δεν προλάβατε να εγγραφείτε στις καθορισμένες ημερομηνίες, μπορείτε να εγγραφείτε εκ των υστέρων, αλλά θα πρέπει να καταβάλετε τέλος καθυστερημένης εγγραφής ύψους €125, ποσό το οποίο καθορίζεται από το Edexcel International:
A propos
Διάσημο μέλος

Τα εχω παρει ολα αλλα δεν ξερω ποιες ριναι οι αντιστοιχιες γισ τα κυπριακα πτυχια
Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με την Κύπρο. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τα ινστιτούτα της χώρας σου

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ήθελα να ροτήσω αν κάποιος ξέρει αν οι εξετάσεις Α1,Α2,Β1....Γ2 που δίνουμε για γαλλικά ποια είναι η ανάλογη αντιστοίχηση με τα αγλικά πτυχία.
Ασπούμε το Γ2 στα γαλλικά ισούται με το A-level in French , λέω τώρα δεν είμαι σίγουρος απλά έδωσα ένα παράδειγμα.Παρακαλώ αν ξέρετε αναφέρεται μου για όλα τα πτυχία από Α1-Γ2![]()
εχουμε και λεμε...
το Α1 γαλλικων δεν εχει αντιστοιχια
το Α2 γαλλικων με το ΚΕΤ αγγλικων
το Β1 γαλλικων με το ΡΕΤ αγγλικων
το Β2 γαλλικων με το LOWER (FCE) αγγλικων
το C1 γαλλικων με το ADVANCE (CAE) αγγλικων
το C2 γαλλικων με το PROFICIENCY (CPE) αγγλικων

dimitris240
Νεοφερμένο μέλος

εχουμε και λεμε...
το Α1 γαλλικων δεν εχει αντιστοιχια
το Α2 γαλλικων με το ΚΕΤ αγγλικων
το Β1 γαλλικων με το ΡΕΤ αγγλικων
το Β2 γαλλικων με το LOWER (FCE) αγγλικων
το C1 γαλλικων με το ADVANCE (CAE) αγγλικων
το C2 γαλλικων με το PROFICIENCY (CPE) αγγλικων
![]()
Και το Α1 γαλλικών έχει αντιστοιχία και είναι το YLE(Starters, Movers, Flyers) των Αγγλικών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermina.S
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι απλώς σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες το επίπεδο που είναι Lower είναι το Β2 και όχι το Β1.η αντιστοιχια ειναι οντως αυτη αλλα αν το δουμε ουσιαστικα το β1 των γαλλικων ειναι σαν lower αγγλικων οσον αφορα το βαθμο δυσκολιας του πτυχιου, των κανονων της γραμματικης, της κλισης των ρηματων και του λεξιλογιου αφου τα γαλλικα ειναι πολυ πιο απαιτητικη γλωσσα απο τα αγγλικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.