Ρε παιδιά, εχω μια απορία, γιατί γίνεται χαμός από αντιγραφές σε κάθε εξεταστική τουλάχιστον στο Πανεπιστήμιο μου;
(Γνωρίζω και από φίλους ότι το ίδιο ισχύει δυνατά και στο ΕΚΠΑ), εννοω υπάρχει περίπτωση να τους αντιληφθούν, και να κάνουν τα στραβά μάτια....
Οι μόνες περιπτώσεις που μηδενίζονται είναι όταν τους πιάνει ο διδάσκων ή όταν τα λαμπρά αυτα μυαλά που αντιγραφουν μπορει και πάνω από 20 άτομα να γράψουν ακριβώς την ίδια απάντηση, αυτολεξεί στο μάθημα.
Πραγματικά, είναι πολύ άδικο (καλα, πότε υπήρξε δικαιωσινη εν γένει), να παίρνω τον ίδιο βαθμό με ένα παιδί που δεν πατησε πότε σε καμια διάλεξη (και όχι λόγω εργασίας, αλλά για να αράζει να πίνει καφεδες και να πηγαίνει για ποτα), επειδή αντιγράφει με το κινητο του και εγω να έχω διαβάσει και κοπιασει για το εκάστοτε μάθημα.
(Προφανώς και κοιτάμε τον εαυτό μας και την πρόοδο μας, αλλά πραγματικά έχω τρομερή απορία)
Και εννοείται μετά που αυτα τα φυντάνια θα πάνε να εργαστούν δεν θα έχουν ιδέα και σε πολλές περιπτώσεις βγαίνει μετά "φημη" η τάδε σχολη δεν είναι καλή, οι νέοι δεν ξέρουν από εκεί το αντικείμενο.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, πως να πάρουν γνώσεις;
Ισχυει και στα πανεπιστήμια που ειστε κάτι αντίστοιχο; Εσείς τι πιστεύετε;