M1tsak0c Νεοφερμένο μέλος Ο M1tsak0c αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:04 Ο M1tsak0c έγραψε: #1 03-09-13 21:04 Είχα ακούσει πως γίνεται αν συμφωνούν 2 φοιτητές να ανταλλάξουν τη θέση τους σε κάποια σχολή. Αυτό ισχύει ή όχι? Και αν ισχύει, πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα? Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SsS28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SsS28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο SsS28 έγραψε: #2 03-09-13 21:11 Αμοιβαια Μεταγραφη. Δεν ισχύει πια. Τι ειναι το πανεπιστημιο, ποδοσφαιρο? "Σου δινω Παπαδοπουλο, μου δινεις Γεωργιου και 5 χιλιαρικα" (ειναι ιδεα μου, η μπορουσες να πουλησεις την θεση σου με αυτο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είχα ακούσει πως γίνεται αν συμφωνούν 2 φοιτητές να ανταλλάξουν τη θέση τους σε κάποια σχολή. Αυτό ισχύει ή όχι? Και αν ισχύει, πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα? Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SsS28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SsS28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:11 Ο SsS28 έγραψε: #2 03-09-13 21:11 Αμοιβαια Μεταγραφη. Δεν ισχύει πια. Τι ειναι το πανεπιστημιο, ποδοσφαιρο? "Σου δινω Παπαδοπουλο, μου δινεις Γεωργιου και 5 χιλιαρικα" (ειναι ιδεα μου, η μπορουσες να πουλησεις την θεση σου με αυτο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμοιβαια Μεταγραφη. Δεν ισχύει πια. Τι ειναι το πανεπιστημιο, ποδοσφαιρο? "Σου δινω Παπαδοπουλο, μου δινεις Γεωργιου και 5 χιλιαρικα" (ειναι ιδεα μου, η μπορουσες να πουλησεις την θεση σου με αυτο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.