Αντί των Πανελλαδικών

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Κάθε τμήμα ή σχολή θα ορίζει τον μέγιστο αριθμό ν των φοιτητών που θα δέχεται ετησίως και οι αιτήσεις δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν τον αριθμό 2ν. Κατά συνέπεια, αν ένας υποψήφιος δεν προλάβει να κάνει εγκαίρως αίτηση στη σχολή ενδιαφέροντος Α, θα μπορεί να δοκιμάσει σε κάποια άλλη ομότιμη σχολή. Αρχικά, θα εξετάζεται ο γενικός λυκειακός φάκελος του υποψήφιου με τις αναλυτικές βαθμολογίες απόλυσης και αφού γίνει δεκτός, τότε θ' ακολουθεί μία εξέταση σε δύο μαθήματα-κλειδιά τα οποία θα έχει προεπιλέξει το τμήμα ή σχολή. Οι απαντήσεις στις εξετάσεις θα δίνονται με τη μέθοδο της πολλαπλής επιλογής και τα θέματα θα είναι αυξανόμενης δυσκολίας, ενώ ο υποψήφιος θα κληθεί ν' απαντήσει σωστά σ' ένα γενικά καθορισμένο ποσοστό.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Κάθε τμήμα ή σχολή θα ορίζει των αριθμό ν των φοιτητών που θα δέχεται ετησίως και οι αιτήσεις δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν τον αριθμό 2ν. Κατά συνέπεια, αν ένας υποψήφιος δεν προλάβει να κάνει εγκαίρως αίτηση στη σχολή ενδιαφέροντος Α, θα μπορεί να δοκιμάσει σε κάποια άλλη ομότιμη σχολή.
Δηλαδή, να βάλουμε τους υποψηφίους να τρέχουν και όποιος προλάβει θα μπαίνει στη σχολή. Τίποτε άλλο; Μήπως να τους βάλουμε και να παλεύουν ποιος θα περάσει την πύλη της σχολής;

1710079445649.png
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top