Maria Kava
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria Kava αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

22-04-24

19:42
Καλησπέρα, έχω κάνει ήδη αναστολή σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, βρήκα στο ίντερνετ ότι έχω δικαίωμα αναστολής έως δύο χρόνια, η ερώτηση μου είναι, μπορώ να ξαναζητήσω αναστολή σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025; λογικά ναι επειδή έχω εξαντλήσει μόνο το ένα έτος αναστολής που δικαιούμαι αλλά δεν ξέρω αν πειράζει που δεν ζήτησα εξαρχής για δύο χρόνια. Έχω το δικαίωμα να ξαναζητήσω αναστολή; Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει
3 (η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι να πάρω την γραμματεία της σχολής και να ρωτήσω γιαυτό ρωτάω εδώ
)

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.045 μηνύματα.

22-04-24

20:25
ναι μπορεις αλλα πρεπει να κανεις παλι αιτηση στην γραμματεια.Καλησπέρα, έχω κάνει ήδη αναστολή σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, βρήκα στο ίντερνετ ότι έχω δικαίωμα αναστολής έως δύο χρόνια, η ερώτηση μου είναι, μπορώ να ξαναζητήσω αναστολή σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025; λογικά ναι επειδή έχω εξαντλήσει μόνο το ένα έτος αναστολής που δικαιούμαι αλλά δεν ξέρω αν πειράζει που δεν ζήτησα εξαρχής για δύο χρόνια. Έχω το δικαίωμα να ξαναζητήσω αναστολή; Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει3 (η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι να πάρω την γραμματεία της σχολής και να ρωτήσω γιαυτό ρωτάω εδώ
)