KaMeNoKouToPouLo
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι 18 ετών μαθήτρια και πάω στην 1η λυκείου, λόγω προβλημάτων κλπ κλπ έχω κάνει γύρω στις 150 απουσίες, και ο μέσος όρος μου στο 1ο τετράμηνο ήταν 13,9. Έχω δικαιολογημένες απουσίες 44 και έχω περιθώριο να δικαιολογήσω άλλες 70 περίπου, μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι επειδή δουλεύω δεν έδωσα τον χρόνο που χρειαζόταν στην ανεύρεση γιατρού για να με βοηθήσει και έτσι είμαι σε πολύ άσχημη θέση διότι έχω μείνει 3 φορές ήδη και δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου πλέον. Μήπως υπάρχει κάποιος γιατρός που να ξέρετε να με βοηθήσει; Βρίσκομαι στην Αθήνα, στην Κυψέλη πιο συγκεκριμένα αλλά και Κυψέλη να μην είναι δεν με πειράζει. Σας παρακαλώ πολύ βοήθεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaMeNoKouToPouLo
Νεοφερμένο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

αλλιως παρε τηλεφωνο τους παθολογους της γειτονιας σου, βρες τους στον καταλογο, και ρωτησε. τι να πω....
miv
Επιφανές μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

ποιός είναι αυτός ο γιατρός να πάς και εγώ;
αγρινιο μενω,σου πεφτει καπως μακρια

KaMeNoKouToPouLo
Νεοφερμένο μέλος

Μου έσβησαν 48 απουσίες οι καθηγητές μόνοι τους έτσι ώστε να περάσω!!!! τελικά είχαν δίκιο οι καινούριοι μου συμμαθητές που μου έλεγαν πως δύσκολα αφήνουν σε αυτό το σχολείο!! i'm so happy!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...