Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

24-07-22

20:55
Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει πως γίνεται η αναγνώριση μαθημάτων από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο τι έγγραφα ζητάνε συνήθως;
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

24-07-22

21:24
Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουνΚαλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει πως γίνεται η αναγνώριση μαθημάτων από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο τι έγγραφα ζητάνε συνήθως;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

24-07-22

22:09
σωσταΝομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν
και το χαρτι αναλυτικης βαθμολογιας απο την προηγουμενη σχολη
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

24-07-22

22:57
Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει;

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

24-07-22

22:59
οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη .Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει;![]()
εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο
Giii
Δραστήριο μέλος

24-07-22

23:04
Τι εννοείς για καλό;οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

24-07-22

23:08
οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει.Τι εννοείς για καλό;
ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους
10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλειαΤι εννοείς για καλό;
Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10
Giii
Δραστήριο μέλος

24-07-22

23:19
Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμόοχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει.
ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους
10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

24-07-22

23:23
Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

24-07-22

23:27
ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις .Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα;
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

24-07-22

23:30
Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεωνε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις .

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

24-07-22

23:33
σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%?Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.