Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 20:55 Ο Giii έγραψε: #1 24-07-22 20:55 Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει πως γίνεται η αναγνώριση μαθημάτων από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο τι έγγραφα ζητάνε συνήθως; Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 21:24 Η Nala έγραψε: #2 24-07-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει πως γίνεται η αναγνώριση μαθημάτων από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο τι έγγραφα ζητάνε συνήθως; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 24-07-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν Click για ανάπτυξη... σωστα και το χαρτι αναλυτικης βαθμολογιας απο την προηγουμενη σχολη Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:57 Ο Giii έγραψε: #4 24-07-22 22:57 Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 24-07-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; Click για ανάπτυξη... οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Ο Giii έγραψε: #6 24-07-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 24-07-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει πως γίνεται η αναγνώριση μαθημάτων από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο τι έγγραφα ζητάνε συνήθως;
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 21:24 Η Nala έγραψε: #2 24-07-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει πως γίνεται η αναγνώριση μαθημάτων από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο τι έγγραφα ζητάνε συνήθως; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 24-07-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν Click για ανάπτυξη... σωστα και το χαρτι αναλυτικης βαθμολογιας απο την προηγουμενη σχολη Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:57 Ο Giii έγραψε: #4 24-07-22 22:57 Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 24-07-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; Click για ανάπτυξη... οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Ο Giii έγραψε: #6 24-07-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 24-07-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giii: Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει πως γίνεται η αναγνώριση μαθημάτων από ένα πανεπιστήμιο σε άλλο τι έγγραφα ζητάνε συνήθως; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 24-07-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν Click για ανάπτυξη... σωστα και το χαρτι αναλυτικης βαθμολογιας απο την προηγουμενη σχολη Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:57 Ο Giii έγραψε: #4 24-07-22 22:57 Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 24-07-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; Click για ανάπτυξη... οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Ο Giii έγραψε: #6 24-07-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 24-07-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Νομίζω ότι ζητάνε αναλυτικά την διδαχθεισα ύλη κάθε μαθήματος και ανάλογα πράττουν Click για ανάπτυξη... σωστα και το χαρτι αναλυτικης βαθμολογιας απο την προηγουμενη σχολη
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:57 Ο Giii έγραψε: #4 24-07-22 22:57 Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 24-07-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; Click για ανάπτυξη... οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Ο Giii έγραψε: #6 24-07-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 24-07-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 24-07-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; Click για ανάπτυξη... οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Ο Giii έγραψε: #6 24-07-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 24-07-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giii: Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες μερικά μαθήματα που πέρασα στην διοίκηση επιχειρήσεων στο παδα να μου τα αναγνωρίσουν στο Λοχρη της ΑΣΣΟΕ η λόγω επιπέδου δεν παίζει; Click για ανάπτυξη... οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Ο Giii έγραψε: #6 24-07-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 24-07-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα γενικως , έγκειται βεβαια στον κάλο του καθηγητη . εδω στο εμπ αναγνωριζουν πολλα μαθηματα και εκει μιλαμε για κάλο Click για ανάπτυξη... Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 24-07-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Click για ανάπτυξη... οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Τι εννοείς για καλό; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Ωραία τέλεια μακάρι γιατί είχα περάσει 10 Click για ανάπτυξη... 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Ο Giii έγραψε: #8 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οχι καλό παλικαρι μου , κάλο λεω,, αυτον που βγαζουν στα ποδια και ποναει. ε αυτος αμα βγει στο εγκεφαλο ειναι επικίνδυνος για τους αλλους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 10 !!!..ε αυτο σημαίνει επιμέλεια Click για ανάπτυξη... Ναι τα είχα περάσει όλα στο 1 έτος που ήμουν εκεί γενικά ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά...πες το και ψυχαναγκασμό
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Ο SlimShady: #9 24-07-22 23:23 Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-07-22 23:27 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFIANA augustine Scandal Unboxholics katerinavld eukleidhs1821 Johanna Mark anakiriak@yahoo Meow constansn SlimShady nicole1982 Marple Giii Dimitris2001 Nala Nikoletaant Mammy Nun oups Alexecon1991 Nickt23 sophiaa Miranda32 Kitkat2000 ladybookworm alpha.kappa Alin22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Γνωρίζετε εαν υφίσταται αναγνώριση μαθημάτων μεταξύ της Νομική Απθ και αυτής του Εκπα; Click για ανάπτυξη... ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις .
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:30 Ο SlimShady: #11 24-07-22 23:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε βεβαια .. υπαρχει , συνεχιζουν τις διπλωματικες τους σχεσεις . Click για ανάπτυξη... Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-07-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%?
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Να γνωρίζουμε Γιάννη μου, για πάν ενδεχόμενο βάσεων Click για ανάπτυξη... σεναριο να πας επανω και να κατεβεις με μετεγγραφη ή 6%?