Αναγνώριση μαθημάτων μετά από πανελλήνιες

andyklad

Νεοφερμένο μέλος

Ο andyklad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα. Φέτος τελείωσα το λύκειο και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω την φοίτηση μου στους πολιτικούς μηχανικούς του Βόλου. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απο την επίδοση μου και αυτό σε συνδυασμό με άλλους προσωπικούς λόγους με έχουν οδηγήσει στο να πάρω σχεδόν οριστικά την απόφαση και ξαναδώσω πανελλήνιες. Σκοπός μου είναι να να περάσω στους πολιτικούς του Μετσοβίου η έστω του ΑΠΘ. (Εχω ξεπεράσει την κουβέντα του καλού βαθμού έστω από τον Βόλο + καλού μεταπτυχιακού κλπ που ακούω από τους περισσότερους, για τους προσωπικούς λόγους.) Γνωρίζει κανένας σας εάν υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστούν τα περασμένα μαθήματα/εργαστήρια από τον Βόλο στην επόμενη σχολή; Έχω μάθει από οικογενειακό φίλο καθηγητή Πολυτεχνείου πως γίνεται, απλά θα ήθελα να το διασταυρώσω. Τέλος, ξέρετε ποια είναι η συχνότητα των μαθημάτων με υποχρεωτική παρακολούθηση (εργαστηρίων) που θα έχω φέτος (είναι σε εβδομαδιαία βάση?), καθώς θέλω να βρω από τώρα τον καλύτερο δυνατό τρόπο να τα συνδυάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

gaidouri

Νεοφερμένο μέλος

Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Καλημέρα! Για να δεις αν αναγνωρίζονται πρέπει να στείλεις εμαιλ στην σχολή που σκοπεύεις να περάσεις, ώστε να σου απαντήσουν οι ίδιοι. Αν και λογικά θα αναγνωρίζονται αρκετά. Έχεις σκεφτεί και το ενδεχόμενο να προσπαθήσεις για μετεγγραφή να φανταστώ;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.714 μηνύματα.
Καλησπέρα. Φέτος τελείωσα το λύκειο και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω την φοίτηση μου στους πολιτικούς μηχανικούς του Βόλου. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απο την επίδοση μου και αυτό σε συνδυασμό με άλλους προσωπικούς λόγους με έχουν οδηγήσει στο να πάρω σχεδόν οριστικά την απόφαση και ξαναδώσω πανελλήνιες. Σκοπός μου είναι να να περάσω στους πολιτικούς του Μετσοβίου η έστω του ΑΠΘ. (Εχω ξεπεράσει την κουβέντα του καλού βαθμού έστω από τον Βόλο + καλού μεταπτυχιακού κλπ που ακούω από τους περισσότερους, για τους προσωπικούς λόγους.) Γνωρίζει κανένας σας εάν υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστούν τα περασμένα μαθήματα/εργαστήρια από τον Βόλο στην επόμενη σχολή; Έχω μάθει από οικογενειακό φίλο καθηγητή Πολυτεχνείου πως γίνεται, απλά θα ήθελα να το διασταυρώσω. Τέλος, ξέρετε ποια είναι η συχνότητα των μαθημάτων με υποχρεωτική παρακολούθηση (εργαστηρίων) που θα έχω φέτος (είναι σε εβδομαδιαία βάση?), καθώς θέλω να βρω από τώρα τον καλύτερο δυνατό τρόπο να τα συνδυάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κοιτα τωρα ...μιλας για δυο ιδρυματα ( εμπ, απθ) που καθοριζουν το προγραμμα σπουδων ολων και το παιζουν χαϊ τι χαϊ ( το εμπ..το απθ ειναι πιο γλυκο)
Ναι υπαρχει η δυνατοτητα να αναγνωρισεις περασμενα μαθηματα ( το ενα εργαστηριο που εχουν οι πολιτικοι εμπ ειναι χωρια μαθημα) αλλα κανεις δεν μπορει να στο πει ποια και ποσα πριν αυτο γινει... ( εκτος και εκανε το ιδιο).
Δες την αναλυση μαθηματος αν ταιριαζει εναι βασικη προυποθεση..το εμπ εχει μπαρμπουτσαλα αλλα στους πολιτικους μηχανικους ειναι νοικοκύρηδες .
Τα υποχρεωτικα στο βολο δεν τα ξερω... δες το προγραμα τους...το εμπ εχει μονο ενα καθε δευτερα 14.45-17.30 Ωρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια