26-06-10

21:48
Γεια σας παιδιά..την Δευτέρα μάλλον θα πάω για αναβαθμολόγηση γιατί έμεινα για 1η φορά -σε 2 μαθήματα,Ελένη+Ιστορία !!
Θα περάσω,τι λέτε ? πόσες πιθανότητες...? Βαθμούς δεν έχω πάρει.. Πάντως ήθελα 7-8 Ελένη και 8 Ιστορία για να περάσω..
Ιστορία νομίζω ότι το έγραψα,Ελένη μπα αλλά λέω να κάνω και στα 2 αναβαθμολόγηση(να ζητήσω δηλαδή) γιατί νομίζω πως
μπορούν να αλλάξουν πολλά..τι γίνεται τώρα με την αναβαθμολόγηση ? Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά την διαδικασία ή έστω τα βασικά ?? plzz

Θα περάσω,τι λέτε ? πόσες πιθανότητες...? Βαθμούς δεν έχω πάρει.. Πάντως ήθελα 7-8 Ελένη και 8 Ιστορία για να περάσω..
Ιστορία νομίζω ότι το έγραψα,Ελένη μπα αλλά λέω να κάνω και στα 2 αναβαθμολόγηση(να ζητήσω δηλαδή) γιατί νομίζω πως
μπορούν να αλλάξουν πολλά..τι γίνεται τώρα με την αναβαθμολόγηση ? Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά την διαδικασία ή έστω τα βασικά ?? plzz

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VakocNE
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κωστάκης ;) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νεάπολης (Λασιθίου). Έχει γράψει 30 μηνύματα.

26-06-10

23:14
δεν ξερω ακριβως τι ισχυει... πηγαινε στο διευθυντη σου και ρωτα και μετα στον καθηγητη. απ΄ ο,τι εχω δει στις ανακοινωσεις στο δικο μου σχολειο, η αναβαθμολογηση για καθε γραπτο, ειναι 3 ευρω.
καλη σου επιτυχια..!!!.!!!
καλη σου επιτυχια..!!!.!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

27-06-10

18:54
Έγινε ευχαριστώ 
Παιδιά αν ξέρει κάτι άλλο κάποιος ας μου πει μέχρι το βράδυ ;p

Παιδιά αν ξέρει κάτι άλλο κάποιος ας μου πει μέχρι το βράδυ ;p
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

27-06-10

19:37
Πάρε τη νομοθεσία για την αναβαθμολόγηση: https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi...mologish-graptvn-endosxolikes-eksetaseis.html (Ο Γκούγκλης είναι φίλος μας). Πάντως μάθε πρώτα το βαθμό σου και ο κηδεμόνας σου μπορεί να ζητήσει να δεις το γραπτό. Μην κάνεις αναβαθμολόγηση και σου βάλουν και πιο μικρό βαθμό!!!

27-06-10

20:10
Hmm,ντάξει thnx again 
Θα δω πρώτα βαθμούς και αν με άφησε Ιστορία για 1-2 μονάδες μάλλον θα κάνω αναβαθμολόγηση..Άλλωστε δεν νομίζω να είναι πιο κάτω ! (γιατί αυτό με καίει τελικά,μόνο εκεί νομίζω αδικήθηκα) . Ευχαριστώ και πάλι...

Θα δω πρώτα βαθμούς και αν με άφησε Ιστορία για 1-2 μονάδες μάλλον θα κάνω αναβαθμολόγηση..Άλλωστε δεν νομίζω να είναι πιο κάτω ! (γιατί αυτό με καίει τελικά,μόνο εκεί νομίζω αδικήθηκα) . Ευχαριστώ και πάλι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...