Robelano
Νεοφερμένο μέλος
Ο Robelano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

15-12-24

13:14
Μήπως γνωρίζετε τι γίνεται αν κάνω αίτηση συμμετοχής σε μια πόλη και ύστερα μετακομίσω; Θα μπορώ να πάω για τις εξετάσεις στο κοντινότερο σχολείο;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

15-12-24

13:31
Νομιζω οτι αν πας εγκαιρα ( πχ απριλιο) στο νεο λυκειο μπορει να σε αλλαξει.. πριν τυπωσουν καταστασεις ομως.Μήπως γνωρίζετε τι γίνεται αν κάνω αίτηση συμμετοχής σε μια πόλη και ύστερα μετακομίσω; Θα μπορώ να πάω για τις εξετάσεις στο κοντινότερο σχολείο;
Για ακριβεια μιλα με τον λυκειάρχη σου .. η εγκυκλιος τους δεν λεει κατι σχετικο θετικο ή αρνητικο
Robelano
Νεοφερμένο μέλος
Ο Robelano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

15-12-24

15:51
Ευχαριστώ.Νομιζω οτι αν πας εγκαιρα ( πχ απριλιο) στο νεο λυκειο μπορει να σε αλλαξει.. πριν τυπωσουν καταστασεις ομως.
Για ακριβεια μιλα με τον λυκειάρχη σου .. η εγκυκλιος τους δεν λεει κατι σχετικο θετικο ή αρνητικο
Robelano
Νεοφερμένο μέλος

17-12-24

13:12
Ο λυκειάρχης με πληροφόρησε ότι είμαι υποχρεωμένος να δώσω τις εξετάσεις στο λύκειο όπου κατέθεσα την αίτηση. Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή σχολείου.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

17-12-24

13:55
ωχ κατσε ...τι λεει..?η ληξη καταθεσεως αιτησεων ειναι 20/12 και σημερα 17/12 δεν μπορει να ακυρωσει..παραξενα τα λεει.Ο λυκειάρχης με πληροφόρησε ότι είμαι υποχρεωμένος να δώσω τις εξετάσεις στο λύκειο όπου κατέθεσα την αίτηση. Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή σχολείου.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 555 μηνύματα.

17-12-24

15:05
Ισχυεί αυτό που λέει ο @γιαννης_00 παραπάνω, λογικά θα μπορέσεις να συνεννοηθείς και να ακυρώσεις την αίτηση της αρχικής πόλης για να κάνεις στη νέα. Απλά πρέπει να το κάνεις άμεσα. Αύριο πρωί, για να είσαι σίγουρος ότι είσαι μέσα στις προθεσμίες.Ο λυκειάρχης με πληροφόρησε ότι είμαι υποχρεωμένος να δώσω τις εξετάσεις στο λύκειο όπου κατέθεσα την αίτηση. Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή σχολείου.
Αυτό που έκανα εγώ, γιατί και εγώ είμαι μεταξύ δύο πόλεων, είναι να κάνω την αίτηση στο πατρικό μου που ξέρω ότι ο, τι και να γίνει μπορώ να επιστρέψω, έστω για αυτή την μια εβδομάδα. Θα πρότεινα, να κάνεις την αίτηση εκεί που ξέρεις ότι μπορείς σίγουρα να μείνεις για αυτή την εβδομάδα
Και εννοείται πολύ σύντομα, διότι λήγει η προθεσμία την Παρασκευή. Πες Πέμπτη, για να είσαι μέσα και να μην κολλήσει το σύστημα τελευταία στιγμή
Robelano
Νεοφερμένο μέλος

17-12-24

16:03
Μάλλον σας μπέρδεψα. Σήμερα οριστικοποιήθηκε η αίτησή μου, δεν έχω μετακομίσει ακόμη. Μου είπε, ουσιαστικά, ότι όπου και να είμαι θα πρέπει να εξεταστώ στο σχολείο που έκανα την αίτηση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι, αυτό έκανα, δεν υπάρχει χρόνος.Ισχυεί αυτό που λέει ο @γιαννης_00 παραπάνω, λογικά θα μπορέσεις να συνεννοηθείς και να ακυρώσεις την αίτηση της αρχικής πόλης για να κάνεις στη νέα. Απλά πρέπει να το κάνεις άμεσα. Αύριο πρωί, για να είσαι σίγουρος ότι είσαι μέσα στις προθεσμίες.
Αυτό που έκανα εγώ, γιατί και εγώ είμαι μεταξύ δύο πόλεων, είναι να κάνω την αίτηση στο πατρικό μου που ξέρω ότι ο, τι και να γίνει μπορώ να επιστρέψω, έστω για αυτή την μια εβδομάδα. Θα πρότεινα, να κάνεις την αίτηση εκεί που ξέρεις ότι μπορείς σίγουρα να μείνεις για αυτή την εβδομάδα
Και εννοείται πολύ σύντομα, διότι λήγει η προθεσμία την Παρασκευή. Πες Πέμπτη, για να είσαι μέσα και να μην κολλήσει το σύστημα τελευταία στιγμή
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 149 μηνύματα.

17-12-24

16:49
Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι παραπλήσιο επεί του θέματος, τι γίνετε σε περίπτωση που κάποιος αλλάξει ταυτότητα στο διάστημα αιτίαση - πανελλήνιες!
Robelano
Νεοφερμένο μέλος

18-12-24

00:12
Εννοείς στο ελάχιστο διάστημα (τρεις μέρες) που απομένει για την αίτηση; Μόνο αν έχει χαθεί υπάρχει πρόβλημα, αν βγάζεις την καινούργια, πας με την παλιά. Αν αλλάξεις στο ενδιάμεσο, εφόσον δεν αλλάζει κάποιο σημαντικό στοιχείο όλα εντάξει. Άλλωστε, θεωρείται κάτι σαν ταυτότητα το καρτελάκι, ή γίνεται αντιπαραβολή με την ταυτότητα, δεν θυμάμαι.Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι παραπλήσιο επεί του θέματος, τι γίνετε σε περίπτωση που κάποιος αλλάξει ταυτότητα στο διάστημα αιτίαση - πανελλήνιες!
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 149 μηνύματα.

18-12-24

00:51
Αυτό στο ενδιάμεσο, πχ τον Ιανουάριο.Αν αλλάξεις στο ενδιάμεσο, εφόσον δεν αλλάζει κάποιο σημαντικό στοιχείο όλα εντάξει. Άλλωστε, θεωρείται κάτι σαν ταυτότητα το καρτελάκι, ή γίνεται αντιπαραβολή με την ταυτότητα, δεν θυμάμαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.