Guest 468119
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-01-20

01:03
Θ α ήθελα να αλλάξω το username και επίσης τα αρχικά στο mail έτσι ώστε να μην είναι ουσιαστικά ο αριθμός μητρώου μου. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται αυτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

09-01-20

12:05
Θ α ήθελα να αλλάξω το username και επίσης τα αρχικά στο mail έτσι ώστε να μην είναι ουσιαστικά ο αριθμός μητρώου μου. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται αυτό;
https://webadm.uoa.gr/katsika/users/src/index.php
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119
Επισκέπτης

09-01-20

18:02
Ξέρεις αν η διαδικασία είναι απλή ή χρειάζεται και επικοινωνία με την γραμματεία κτλ;
Guest 699855
Επισκέπτης

09-01-20

21:37
Ξέρεις αν η διαδικασία είναι απλή ή χρειάζεται και επικοινωνία με την γραμματεία κτλ;
Δεν το έχω κάνει ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αλλά νομίζω ότι αρκεί να κάνεις τις αλλαγές μέσω του συστήματος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...