lil ch
Νεοφερμένο μέλος
Η lil ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

25-07-23

07:48
Χαίρετε!
Είμαι επί πτυχιω φοιτήτρια και έδωσα το τελευταίο μάθημα που μου απομένει για πτυχίο. Δυστυχώς κόπηκα. Γίνεται να αλλάξει ο βαθμός αφότου μπει στο mystudies ή δεν έχει καν νόημα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω με το καθηγητή μήπως με περάσει;
Είμαι επί πτυχιω φοιτήτρια και έδωσα το τελευταίο μάθημα που μου απομένει για πτυχίο. Δυστυχώς κόπηκα. Γίνεται να αλλάξει ο βαθμός αφότου μπει στο mystudies ή δεν έχει καν νόημα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω με το καθηγητή μήπως με περάσει;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.

25-07-23

08:06
Απ'όσο ξέρω αν έχει περάσει στο mystudies όχι δεν γίνεται να αλλαξειΧαίρετε!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

25-07-23

08:47
Έχω ακούσει ότι μπορεί να αλλάξει αν π.χ. στην επίδειξη γραπτού διαπιστωθεί κάποιο τρομερό σφάλμα, αλλά το μεταφέρω με επιφύλαξη. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
Obi-Wan Kenobi
Δραστήριο μέλος
Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

25-07-23

10:59
του ειπες οτι ειναι το τελευταιο μαθημα για πτυχιο?
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 687 μηνύματα.

25-07-23

11:25
Έπρεπε να είχες στείλει μέιλ πριν ανακοινώνει η βαθμολογία. Τώρα δύσκολο να αλλάξει. Συνήθως αλλάζει μόνο αν υπάρξει λάθος από την μεριά του καθηγητή.Χαίρετε!
Obi-Wan Kenobi
Δραστήριο μέλος
Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

25-07-23

11:37
Ο βαθμος δεν αλλαζει γιατι εχει κατατεθει στην γραμματεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- lil ch
- Obi-Wan Kenobi
- Maynard
- Giannis_19
- Joji
- Unboxholics
- Mammy Nun
- Panagiotis849
- tfghp
- Wonderkid
- Νικολινα