Ανδρεας Παπα.
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ανδρεας Παπα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

11-11-22

09:38
Καλημέρα, έχω τον τελευταίο καιρό που έχω έρθει αντιμέτωπος με το πεδίο της αλγοριθμικής θεωρίας παιγνίων και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κλάδο της επιστήμης και αν ναι έχει εφαρμογές στην αγορά ή είναι αυστηρά ερευνητικό κομμάτι;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

11-11-22

14:56
Εννοείται πως έχει.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιόν τομέα συγκεκριμένα αναφέρεσαι. Είσαι πχ. στα θεωρήματα Neumann κλπ.;
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιόν τομέα συγκεκριμένα αναφέρεσαι. Είσαι πχ. στα θεωρήματα Neumann κλπ.;
Ανδρεας Παπα.
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ανδρεας Παπα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

11-11-22

16:27
αυτο που εχω δει και με ενδιαφερει ειναι το κομματι των στρατηγικων παιγνιων κυριως.Εννοείται πως έχει.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

11-11-22

17:10
Όλα αυτά έχουν εφαρμογές εννοείται, αλλά να έχεις κατά νου πως οτιδήποτε έχει τον τίτλο θεωρία μπροστά προσανατολίζεται πιο πολύ προς την έρευνα, ή χρησιμοποιείται ως βασικό θεωρητικό background για να κάνεις άλλες δουλειές, αξιοποιόντας τις γνώσεις που παρέχει η εκάστοτε θεωρία.Καλημέρα, έχω τον τελευταίο καιρό που έχω έρθει αντιμέτωπος με το πεδίο της αλγοριθμικής θεωρίας παιγνίων και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κλάδο της επιστήμης και αν ναι έχει εφαρμογές στην αγορά ή είναι αυστηρά ερευνητικό κομμάτι;
Τι θέλω να πω με αυτό. Βασική γνώση για να κάνει ένας αεροναυπηγός την δουλειά του είναι να ξέρει καλή αεροδυναμική. Ωστόσο αυτό είναι μια θεωρητική βάση κυρίως. Κρίσιμη μεν, αναγκαία και απαραίτητη, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για να σχεδιάσει ένα αεροπλάνο προφανώς.
Σε κάθε περίπτωση εαν σε ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα θα σου πρότεινα να κινηθείς λίγο προς την μεριά του VLSI. Προκύπτουν κάποια πολύ ενδιαφέρον προβλήματα σε αυτό τον τομέα που χρειάζονται κάπως πιο θεωρητικές γνώσεις μαθηματικών για να επιλυθούν, και ταυτόχρονα το αποτέλεσμα έχει απίστευτη πρακτική αξία με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο αντίκρισμα απο την αγορά εργασίας.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

11-11-22

18:00
Μιλάμε σε αυτή την περίπτωση, όπως ανέφερε και ο φίλος από πάνω, για ένα καθαρά θεωρητικό κλάδο με ελάχιστες και τυχερές εφαρμογές στην πραγματική ζωή.αυτο που εχω δει και με ενδιαφερει ειναι το κομματι των στρατηγικων παιγνιων κυριως.
Μην περιμένεις, όπως νόμιζα εγώ όταν έκανα τέτοιο μάθημα στο πανεπιστήμιο, ότι μπορείς να μοντελοποιήσεις καταστάσεις στρατηγικής σε παγκόσμια κλίμακα. Υπάρχουν βέβαια κάποιες θεωρητικές προσεγγίσεις της Σοβιετικής σχολής, αλλά τίποτα το χειροπιαστό.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

11-11-22

18:51
Όλα είναι θήτα και οσοδήποτε μικρά ε θετικά...
Τότε οι strategic managers τι θα κάνουν; Κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί για σπουδές. Τελικά μόνο με μαθηματικά τι βγαίνεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...