Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίταξε για μερικο τούς είναι η ώρα του παιδιού...για τους περισσότερους όχι...τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...εγώ πηγαίνω γιατί μου αρέσουν τα αθλήματαΤο αθλητικο γυμνασιο είναι για αυτούς που θέλουν αν οχι την ώρα του παιδιού, τελος πάντων αυτοί που ασχολούνται με αθλήματα. Πάντως είναι για αυτούς που θέλουν να πανε γυμναστικής ακαδημία.

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

TKD-K
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοροιδεύεις..έτσι δεν είναι;και εγώ πηγαίνω αθλητικό γυμνάσιο στο ταεκβοντό και μπορώ να πω πως είναι κουραστικά μεν αλλά διασκεδαστικά για αυτούς που αγαπούν το άθλημά τους![]()

A propos
Διάσημο μέλος

και εγώ πηγαίνω αθλητικό γυμνάσιο στο ταεκβοντό και μπορώ να πω πως είναι κουραστικά μεν αλλά διασκεδαστικά για αυτούς που αγαπούν το άθλημά τους![]()
Φαίνεται ότι το αγαπάς πολύ για να το έχεις και στο όνομα μέλους

TKD-K
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Κοροιδεύεις..έτσι δεν είναι;![]()
γιατί να σε κοροϊδέψω?
Death_Angel
Δραστήριο μέλος

γιατί να σε κοροϊδέψω?
μην του δεινεις σημασια......τα πεταει συχνα κατι τετοια

Maraki7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει αθλητικό Τάεκ βοντό;;;;;;;;;και εγώ πηγαίνω αθλητικό γυμνάσιο στο ταεκβοντό και μπορώ να πω πως είναι κουραστικά μεν αλλά διασκεδαστικά για αυτούς που αγαπούν το άθλημά τους![]()
Έχει χάρη που είμαι στις καλές μεγω............δεν παω σε αθλητικο
μην του δεινεις σημασια......τα πεταει συχνα κατι τετοια![]()

-----------------------------------------
Και εμένα μακριά είναι αλλά πηγαίνω!Μου είπαν να πάω για πινγκ πονγκ,αλλά είναι πολύ μακριά από εδώ που μένω....
olgaki
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

desio45
Νεοφερμένο μέλος

Σκέφτονται πάντως να επαναφέρουν το προηγούμενο σύστημα.
Στο αθλητικό σχολείο πάντως πάνε όσοι αγαπούν ένα άθλημα η πάνε για να χάνουν διδακτικές ώρες...
Μόνο που σου προσφέρει επίσης και παραπάνω κούραση το σχολείο αυτό

Mizzkaterinoula
Νεοφερμένο μέλος

litsa1999
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pauline_123
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή αν ασχολείσαι με κάποιο άθλημα είναι πολύ καλό που πήγες σε Αθλητικό Γυμνάσιο και καλό θα ήταν να συνεχίσεις! Επίσης να θες να περάσεις σε κάποια Αθλητική Ακαδημία θα σε βοηθήσει πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.