marita_ Νεοφερμένο μέλος Η marita_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 07:54 Η marita_ έγραψε: #1 03-12-24 07:54 Καλημέρα, επειδή θέλω να δώσω αθλήματα για αστυνομία και πυροσβεστική (όχι για στρατό), από που θα ήταν καλό να δώσω αθλήματα; Γιατί έχω ακούσει αστυνομία κόβουν πολύ και σκέφτομαι να δώσω από πυροσβεστική. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 03-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από marita_: Καλημέρα, επειδή θέλω να δώσω αθλήματα για αστυνομία και πυροσβεστική (όχι για στρατό), από που θα ήταν καλό να δώσω αθλήματα; Γιατί έχω ακούσει αστυνομία κόβουν πολύ και σκέφτομαι να δώσω από πυροσβεστική. Click για ανάπτυξη... Θα σου ελεγα να δηλωσεις μια σχολη στρατου και να δωσεις πκε απο στρατο. Ο Χρυσοχοιδης δεν γουσταρει καθολου τα κοριτσια στην αστυνομια. Ο στρατος ομως εχει επειγουσες αναγκες που πρεπει να τις καλύψουν τωρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα, επειδή θέλω να δώσω αθλήματα για αστυνομία και πυροσβεστική (όχι για στρατό), από που θα ήταν καλό να δώσω αθλήματα; Γιατί έχω ακούσει αστυνομία κόβουν πολύ και σκέφτομαι να δώσω από πυροσβεστική.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 03-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από marita_: Καλημέρα, επειδή θέλω να δώσω αθλήματα για αστυνομία και πυροσβεστική (όχι για στρατό), από που θα ήταν καλό να δώσω αθλήματα; Γιατί έχω ακούσει αστυνομία κόβουν πολύ και σκέφτομαι να δώσω από πυροσβεστική. Click για ανάπτυξη... Θα σου ελεγα να δηλωσεις μια σχολη στρατου και να δωσεις πκε απο στρατο. Ο Χρυσοχοιδης δεν γουσταρει καθολου τα κοριτσια στην αστυνομια. Ο στρατος ομως εχει επειγουσες αναγκες που πρεπει να τις καλύψουν τωρα.
Αρχική Δημοσίευση από marita_: Καλημέρα, επειδή θέλω να δώσω αθλήματα για αστυνομία και πυροσβεστική (όχι για στρατό), από που θα ήταν καλό να δώσω αθλήματα; Γιατί έχω ακούσει αστυνομία κόβουν πολύ και σκέφτομαι να δώσω από πυροσβεστική. Click για ανάπτυξη... Θα σου ελεγα να δηλωσεις μια σχολη στρατου και να δωσεις πκε απο στρατο. Ο Χρυσοχοιδης δεν γουσταρει καθολου τα κοριτσια στην αστυνομια. Ο στρατος ομως εχει επειγουσες αναγκες που πρεπει να τις καλύψουν τωρα.