ari07 Νεοφερμένο μέλος Η ari07 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:12 Η ari07 έγραψε: #1 29-09-24 14:12 Δεν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα, οπότε γράψτε όποιος θέλει εδώ τις απόψεις του. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:47 Η Dr. Gl. Luminous: #2 29-09-24 15:47 Εγώ που έχω σπουδάσει και Αθήνα και Πάτρα θεωρώ ότι η αθήνα είναι καλύτερη με την προϋπόθεση ότι έχεις αμάξι, αλλιώς Πάτρα. Πάτρα είναι ωραία για 3-4 χρόνια μετά την βαριέσαι, βέβαια αν έχεις καλή παρέα δεν έχει μεγάλη σημασία γενικά που θα σπουδάσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:47 Η Dr. Gl. Luminous: #2 29-09-24 15:47 Εγώ που έχω σπουδάσει και Αθήνα και Πάτρα θεωρώ ότι η αθήνα είναι καλύτερη με την προϋπόθεση ότι έχεις αμάξι, αλλιώς Πάτρα. Πάτρα είναι ωραία για 3-4 χρόνια μετά την βαριέσαι, βέβαια αν έχεις καλή παρέα δεν έχει μεγάλη σημασία γενικά που θα σπουδάσεις.
Εγώ που έχω σπουδάσει και Αθήνα και Πάτρα θεωρώ ότι η αθήνα είναι καλύτερη με την προϋπόθεση ότι έχεις αμάξι, αλλιώς Πάτρα. Πάτρα είναι ωραία για 3-4 χρόνια μετά την βαριέσαι, βέβαια αν έχεις καλή παρέα δεν έχει μεγάλη σημασία γενικά που θα σπουδάσεις.