qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2012 στις 17:24 Ο qwertyuiop: #1 25-01-12 17:24 https://3ogelkifisias.blogspot.com/2012/01/2012.html Πρόκειται να μετέχει κάποιος από εδώ στους εν λόγω αγώνες; Προσωπικά, θα εκπροσωπήσω το Λύκειό μου, στο οποίο και θα λάβει χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά το γεγονός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fiory Νεοφερμένο μέλος Η fiory αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:25 Η fiory έγραψε: #2 01-02-12 20:25 Και εγώ θα εκπροσωπήσω το Λύκειο μου φέτος στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας. Αν και η ομάδα μου και εγώ είμαστε Α λυκείου, έχουμε κάνει πολύ εξάσκηση και έχουμε δουλέψει πολύ! Τη Κυριακή είναι οι αγώνες και έχω τρομερό άγχος, αλλά είμαι ενθουσιασμένη ταυτόχρονα! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:35 Ο transient: #3 01-02-12 20:35 Υπολογίστε και μένα. Βέβαια θα είμαι στους αγώνες της Αθήνας στις 11. Έχουμε προετοιμαστεί υπερβολικά πολύ, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τα πάμε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://3ogelkifisias.blogspot.com/2012/01/2012.html Πρόκειται να μετέχει κάποιος από εδώ στους εν λόγω αγώνες; Προσωπικά, θα εκπροσωπήσω το Λύκειό μου, στο οποίο και θα λάβει χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά το γεγονός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fiory Νεοφερμένο μέλος Η fiory αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:25 Η fiory έγραψε: #2 01-02-12 20:25 Και εγώ θα εκπροσωπήσω το Λύκειο μου φέτος στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας. Αν και η ομάδα μου και εγώ είμαστε Α λυκείου, έχουμε κάνει πολύ εξάσκηση και έχουμε δουλέψει πολύ! Τη Κυριακή είναι οι αγώνες και έχω τρομερό άγχος, αλλά είμαι ενθουσιασμένη ταυτόχρονα! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:35 Ο transient: #3 01-02-12 20:35 Υπολογίστε και μένα. Βέβαια θα είμαι στους αγώνες της Αθήνας στις 11. Έχουμε προετοιμαστεί υπερβολικά πολύ, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τα πάμε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγώ θα εκπροσωπήσω το Λύκειο μου φέτος στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας. Αν και η ομάδα μου και εγώ είμαστε Α λυκείου, έχουμε κάνει πολύ εξάσκηση και έχουμε δουλέψει πολύ! Τη Κυριακή είναι οι αγώνες και έχω τρομερό άγχος, αλλά είμαι ενθουσιασμένη ταυτόχρονα! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:35 Ο transient: #3 01-02-12 20:35 Υπολογίστε και μένα. Βέβαια θα είμαι στους αγώνες της Αθήνας στις 11. Έχουμε προετοιμαστεί υπερβολικά πολύ, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τα πάμε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υπολογίστε και μένα. Βέβαια θα είμαι στους αγώνες της Αθήνας στις 11. Έχουμε προετοιμαστεί υπερβολικά πολύ, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τα πάμε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.