qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.880 μηνύματα.

25-01-12

17:24
https://3ogelkifisias.blogspot.com/2012/01/2012.html
Πρόκειται να μετέχει κάποιος από εδώ στους εν λόγω αγώνες; Προσωπικά, θα εκπροσωπήσω το Λύκειό μου, στο οποίο και θα λάβει χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά το γεγονός.
Πρόκειται να μετέχει κάποιος από εδώ στους εν λόγω αγώνες; Προσωπικά, θα εκπροσωπήσω το Λύκειό μου, στο οποίο και θα λάβει χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά το γεγονός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

01-02-12

20:25
Και εγώ θα εκπροσωπήσω το Λύκειο μου φέτος στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας. Αν και η ομάδα μου και εγώ είμαστε Α λυκείου, έχουμε κάνει πολύ εξάσκηση και έχουμε δουλέψει πολύ! Τη Κυριακή είναι οι αγώνες και έχω τρομερό άγχος, αλλά είμαι ενθουσιασμένη ταυτόχρονα! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.858 μηνύματα.

01-02-12

20:35
Υπολογίστε και μένα. Βέβαια θα είμαι στους αγώνες της Αθήνας στις 11. Έχουμε προετοιμαστεί υπερβολικά πολύ, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τα πάμε καλα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...