Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:19 Ο Don25 έγραψε: #1 13-07-22 01:19 Καλησπέρα.Εφτασε η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολές.Των αγρονόμων τοπογράφων στο ΑΠΘ και των μηχανικών παραγωγής και διοίκησης στην Ξάνθη.Εχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών και δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια είναι η άποψη σας;Ως ΜΠΔ θα μπορούσα να ασχοληθώ με την αυτοκινητοβιομηχανία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 13-07-22 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Καλησπέρα.Εφτασε η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολές.Των αγρονόμων τοπογράφων στο ΑΠΘ και των μηχανικών παραγωγής και διοίκησης στην Ξάνθη.Εχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών και δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια είναι η άποψη σας;Ως ΜΠΔ θα μπορούσα να ασχοληθώ με την αυτοκινητοβιομηχανία; Click για ανάπτυξη... τι θες να κανεις στα αυτοκινητα? Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:33 Ο Don25 έγραψε: #3 13-07-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες να κανεις στα αυτοκινητα? Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-07-22 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής Click για ανάπτυξη... η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 07:46 Η Nala έγραψε: #5 13-07-22 07:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Click για ανάπτυξη... Τό τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης Σίνδου Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι το πιο σχετικό πού υπάρχει σε ΑΕΙ,δες οδηγό σπουδών Τώρα για επαγγελματικά δικαιώματα δεν ξέρω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos blg Lennie str07 Kate1914 Achilles 06 Jesse_ chrismpd Barka Steliosalm Don25 Billas Scandal Tommy_civil sophiaa george777 kiyoshi Stergios angies F1L1PAS GeorgePap2003 Ryuzaki Έμμα χημεια4λαιφ Mammy Nun Johanna Mark Nala Kostakis45 Meow oups Kitkat2000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα.Εφτασε η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολές.Των αγρονόμων τοπογράφων στο ΑΠΘ και των μηχανικών παραγωγής και διοίκησης στην Ξάνθη.Εχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών και δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια είναι η άποψη σας;Ως ΜΠΔ θα μπορούσα να ασχοληθώ με την αυτοκινητοβιομηχανία;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 13-07-22 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Καλησπέρα.Εφτασε η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολές.Των αγρονόμων τοπογράφων στο ΑΠΘ και των μηχανικών παραγωγής και διοίκησης στην Ξάνθη.Εχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών και δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια είναι η άποψη σας;Ως ΜΠΔ θα μπορούσα να ασχοληθώ με την αυτοκινητοβιομηχανία; Click για ανάπτυξη... τι θες να κανεις στα αυτοκινητα? Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:33 Ο Don25 έγραψε: #3 13-07-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες να κανεις στα αυτοκινητα? Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-07-22 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής Click για ανάπτυξη... η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 07:46 Η Nala έγραψε: #5 13-07-22 07:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Click για ανάπτυξη... Τό τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης Σίνδου Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι το πιο σχετικό πού υπάρχει σε ΑΕΙ,δες οδηγό σπουδών Τώρα για επαγγελματικά δικαιώματα δεν ξέρω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos blg Lennie str07 Kate1914 Achilles 06 Jesse_ chrismpd Barka Steliosalm Don25 Billas Scandal Tommy_civil sophiaa george777 kiyoshi Stergios angies F1L1PAS GeorgePap2003 Ryuzaki Έμμα χημεια4λαιφ Mammy Nun Johanna Mark Nala Kostakis45 Meow oups Kitkat2000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Don25: Καλησπέρα.Εφτασε η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολές.Των αγρονόμων τοπογράφων στο ΑΠΘ και των μηχανικών παραγωγής και διοίκησης στην Ξάνθη.Εχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών και δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια είναι η άποψη σας;Ως ΜΠΔ θα μπορούσα να ασχοληθώ με την αυτοκινητοβιομηχανία; Click για ανάπτυξη... τι θες να κανεις στα αυτοκινητα?
Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:33 Ο Don25 έγραψε: #3 13-07-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες να κανεις στα αυτοκινητα? Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-07-22 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής Click για ανάπτυξη... η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 07:46 Η Nala έγραψε: #5 13-07-22 07:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Click για ανάπτυξη... Τό τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης Σίνδου Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι το πιο σχετικό πού υπάρχει σε ΑΕΙ,δες οδηγό σπουδών Τώρα για επαγγελματικά δικαιώματα δεν ξέρω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos blg Lennie str07 Kate1914 Achilles 06 Jesse_ chrismpd Barka Steliosalm Don25 Billas Scandal Tommy_civil sophiaa george777 kiyoshi Stergios angies F1L1PAS GeorgePap2003 Ryuzaki Έμμα χημεια4λαιφ Mammy Nun Johanna Mark Nala Kostakis45 Meow oups Kitkat2000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες να κανεις στα αυτοκινητα? Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 01:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 13-07-22 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής Click για ανάπτυξη... η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 07:46 Η Nala έγραψε: #5 13-07-22 07:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Click για ανάπτυξη... Τό τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης Σίνδου Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι το πιο σχετικό πού υπάρχει σε ΑΕΙ,δες οδηγό σπουδών Τώρα για επαγγελματικά δικαιώματα δεν ξέρω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Don25: Θα ήθελα να ασχοληθώ στον τομέα της παραγωγής Click για ανάπτυξη... η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 07:46 Η Nala έγραψε: #5 13-07-22 07:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Click για ανάπτυξη... Τό τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης Σίνδου Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι το πιο σχετικό πού υπάρχει σε ΑΕΙ,δες οδηγό σπουδών Τώρα για επαγγελματικά δικαιώματα δεν ξέρω
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: η παραγωγη αυτοκινητων ειναι βασικα δουλεια των μηχανικων παραγωγης και διοικησης...αλλα δεν εχουμε εδω εργοστασια παραγωγης. εδω σε μεγαλες κεντρικες και μονο αντιπροσωπιες εχεις πολυ δουλεια στα logostics των αυτοκινητων των ανταλακτικων και των τεχνικων οδηγιων βελτιωσης ( modifications). το κομματι της λειτουργικοτητας ,της εκπαιδευσης και του σερβις το εχουν οι μηχανολογοι Click για ανάπτυξη... Τό τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης Σίνδου Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι το πιο σχετικό πού υπάρχει σε ΑΕΙ,δες οδηγό σπουδών Τώρα για επαγγελματικά δικαιώματα δεν ξέρω