NIKwolfie Νεοφερμένο μέλος Ο NIKwolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2019 στις 16:42 Ο NIKwolfie: #1 11-08-19 16:42 καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω λαπτοπ και εχω βρει μερικά..Αλλά έχω κολλήσει στο εξής : να αποκλεισω αυτά που έχουν επεξεργαστή amd ryzen ( Π.Χ. 5 ) ή όχι ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2019 στις 14:56 Η Grand Duchess: #2 12-08-19 14:56 Αρχική Δημοσίευση από NIKwolfie: καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω λαπτοπ και εχω βρει μερικά..Αλλά έχω κολλήσει στο εξής : να αποκλεισω αυτά που έχουν επεξεργαστή amd ryzen ( Π.Χ. 5 ) ή όχι ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα ? Click για ανάπτυξη... Πάντως ο amd Ryzen 3 (και όλα τα παρακλάδια του ειδικά το 2200G) είναι μια χαρά κομπλέ επεξεργαστής. Εγώ προσωπικά πήρα ένα hp με Ryzen επεξεργαστή και όπως μου είπε και μια φίλη μου που έχει ίδιο λάπτοπ, δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Εκτός αν έχεις την ατυχία να πέσεις σε ελαττωματικό προϊόν, τι να πω , που και αυτό αν είσαι εντός εγγύησης φτιάχνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2019 στις 19:58 Ο akikos έγραψε: #3 12-08-19 19:58 Πες για ποιο επεξεργαστή λες συγκεκριμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 10:25 Ο akikos έγραψε: #4 23-03-20 10:25 To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 11:44 Ο fockos έγραψε: #5 23-03-20 11:44 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Click για ανάπτυξη... @akikos είναι υπεργαμάτα τα Macbook που παρουσιάζεις αλλά να ξέρεις ότι ο μέσος ischoolιτης είναι είτε μαθητής, είτε φοιτητής χωρίς δικιά του δουλειά, συνεπώς και μισή τιμή από αυτό που κάνει το υπεργαμάτο macbook που μας δείχνει θα ήταν πολλά για αυτόν. Θα ήταν καλό ως ημμυ και γνώστης να προτείνεις και άλλες συσκευές που μπορεί να τις αντέξουν οικονομικά. Για το macbook τώρα ακικο από δυνατότητες διαφέρει από το δικό σου; είναι πολύ ωραίο το άτιμο είναι η αλήθεια .. έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο το είδα. Από επεξεργαστική ισχύ και ram; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω λαπτοπ και εχω βρει μερικά..Αλλά έχω κολλήσει στο εξής : να αποκλεισω αυτά που έχουν επεξεργαστή amd ryzen ( Π.Χ. 5 ) ή όχι ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2019 στις 14:56 Η Grand Duchess: #2 12-08-19 14:56 Αρχική Δημοσίευση από NIKwolfie: καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω λαπτοπ και εχω βρει μερικά..Αλλά έχω κολλήσει στο εξής : να αποκλεισω αυτά που έχουν επεξεργαστή amd ryzen ( Π.Χ. 5 ) ή όχι ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα ? Click για ανάπτυξη... Πάντως ο amd Ryzen 3 (και όλα τα παρακλάδια του ειδικά το 2200G) είναι μια χαρά κομπλέ επεξεργαστής. Εγώ προσωπικά πήρα ένα hp με Ryzen επεξεργαστή και όπως μου είπε και μια φίλη μου που έχει ίδιο λάπτοπ, δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Εκτός αν έχεις την ατυχία να πέσεις σε ελαττωματικό προϊόν, τι να πω , που και αυτό αν είσαι εντός εγγύησης φτιάχνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2019 στις 19:58 Ο akikos έγραψε: #3 12-08-19 19:58 Πες για ποιο επεξεργαστή λες συγκεκριμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 10:25 Ο akikos έγραψε: #4 23-03-20 10:25 To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 11:44 Ο fockos έγραψε: #5 23-03-20 11:44 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Click για ανάπτυξη... @akikos είναι υπεργαμάτα τα Macbook που παρουσιάζεις αλλά να ξέρεις ότι ο μέσος ischoolιτης είναι είτε μαθητής, είτε φοιτητής χωρίς δικιά του δουλειά, συνεπώς και μισή τιμή από αυτό που κάνει το υπεργαμάτο macbook που μας δείχνει θα ήταν πολλά για αυτόν. Θα ήταν καλό ως ημμυ και γνώστης να προτείνεις και άλλες συσκευές που μπορεί να τις αντέξουν οικονομικά. Για το macbook τώρα ακικο από δυνατότητες διαφέρει από το δικό σου; είναι πολύ ωραίο το άτιμο είναι η αλήθεια .. έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο το είδα. Από επεξεργαστική ισχύ και ram; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NIKwolfie: καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω λαπτοπ και εχω βρει μερικά..Αλλά έχω κολλήσει στο εξής : να αποκλεισω αυτά που έχουν επεξεργαστή amd ryzen ( Π.Χ. 5 ) ή όχι ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα ? Click για ανάπτυξη... Πάντως ο amd Ryzen 3 (και όλα τα παρακλάδια του ειδικά το 2200G) είναι μια χαρά κομπλέ επεξεργαστής. Εγώ προσωπικά πήρα ένα hp με Ryzen επεξεργαστή και όπως μου είπε και μια φίλη μου που έχει ίδιο λάπτοπ, δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Εκτός αν έχεις την ατυχία να πέσεις σε ελαττωματικό προϊόν, τι να πω , που και αυτό αν είσαι εντός εγγύησης φτιάχνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2019 στις 19:58 Ο akikos έγραψε: #3 12-08-19 19:58 Πες για ποιο επεξεργαστή λες συγκεκριμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 10:25 Ο akikos έγραψε: #4 23-03-20 10:25 To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 11:44 Ο fockos έγραψε: #5 23-03-20 11:44 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Click για ανάπτυξη... @akikos είναι υπεργαμάτα τα Macbook που παρουσιάζεις αλλά να ξέρεις ότι ο μέσος ischoolιτης είναι είτε μαθητής, είτε φοιτητής χωρίς δικιά του δουλειά, συνεπώς και μισή τιμή από αυτό που κάνει το υπεργαμάτο macbook που μας δείχνει θα ήταν πολλά για αυτόν. Θα ήταν καλό ως ημμυ και γνώστης να προτείνεις και άλλες συσκευές που μπορεί να τις αντέξουν οικονομικά. Για το macbook τώρα ακικο από δυνατότητες διαφέρει από το δικό σου; είναι πολύ ωραίο το άτιμο είναι η αλήθεια .. έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο το είδα. Από επεξεργαστική ισχύ και ram; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πες για ποιο επεξεργαστή λες συγκεκριμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 10:25 Ο akikos έγραψε: #4 23-03-20 10:25 To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 11:44 Ο fockos έγραψε: #5 23-03-20 11:44 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Click για ανάπτυξη... @akikos είναι υπεργαμάτα τα Macbook που παρουσιάζεις αλλά να ξέρεις ότι ο μέσος ischoolιτης είναι είτε μαθητής, είτε φοιτητής χωρίς δικιά του δουλειά, συνεπώς και μισή τιμή από αυτό που κάνει το υπεργαμάτο macbook που μας δείχνει θα ήταν πολλά για αυτόν. Θα ήταν καλό ως ημμυ και γνώστης να προτείνεις και άλλες συσκευές που μπορεί να τις αντέξουν οικονομικά. Για το macbook τώρα ακικο από δυνατότητες διαφέρει από το δικό σου; είναι πολύ ωραίο το άτιμο είναι η αλήθεια .. έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο το είδα. Από επεξεργαστική ισχύ και ram; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2020 στις 11:44 Ο fockos έγραψε: #5 23-03-20 11:44 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Click για ανάπτυξη... @akikos είναι υπεργαμάτα τα Macbook που παρουσιάζεις αλλά να ξέρεις ότι ο μέσος ischoolιτης είναι είτε μαθητής, είτε φοιτητής χωρίς δικιά του δουλειά, συνεπώς και μισή τιμή από αυτό που κάνει το υπεργαμάτο macbook που μας δείχνει θα ήταν πολλά για αυτόν. Θα ήταν καλό ως ημμυ και γνώστης να προτείνεις και άλλες συσκευές που μπορεί να τις αντέξουν οικονομικά. Για το macbook τώρα ακικο από δυνατότητες διαφέρει από το δικό σου; είναι πολύ ωραίο το άτιμο είναι η αλήθεια .. έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο το είδα. Από επεξεργαστική ισχύ και ram; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: To νέο MacBook Air βγήκε και είναι καλύτερο από ποτέ. Η έκδοση με τoν core i5 είναι ότι πρέπει καθώς συνοδεύεται και από 512gb αποθηκευτικό χώρο. Buy MacBook Air Get a new MacBook Air laptop with the M4 chip from only $83.25 per month. Select a model or customize your own. Buy now at apple.com. www.apple.com Click για ανάπτυξη... @akikos είναι υπεργαμάτα τα Macbook που παρουσιάζεις αλλά να ξέρεις ότι ο μέσος ischoolιτης είναι είτε μαθητής, είτε φοιτητής χωρίς δικιά του δουλειά, συνεπώς και μισή τιμή από αυτό που κάνει το υπεργαμάτο macbook που μας δείχνει θα ήταν πολλά για αυτόν. Θα ήταν καλό ως ημμυ και γνώστης να προτείνεις και άλλες συσκευές που μπορεί να τις αντέξουν οικονομικά. Για το macbook τώρα ακικο από δυνατότητες διαφέρει από το δικό σου; είναι πολύ ωραίο το άτιμο είναι η αλήθεια .. έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο το είδα. Από επεξεργαστική ισχύ και ram; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.