Katerinuli
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

23-06-10

14:48
Είμαι στο πρώτο έτος (δεύτερο εξάμηνο) του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών...
Και δίνω αύριο Αγγλικά.... Δυστυχώς, έχω να παραδώσω και μια εργασία... :-/
Στο πλαίσιο της εργασίας πρέπει να βρω ένα διάγραμμα οικονομικού περιεχομένου και να το αναλύσω στα αγγλικά...
Έχει κανένας πιο έμπειρος καμιά ιδέα;;;;; Κάποιο διάγραμμα ήδη αναλυμένο (στα αγγλικά)...ή έστω κάτι τέτοιο τελος πάντων!
Sos!!!
Στο πλαίσιο της εργασίας πρέπει να βρω ένα διάγραμμα οικονομικού περιεχομένου και να το αναλύσω στα αγγλικά...
Έχει κανένας πιο έμπειρος καμιά ιδέα;;;;; Κάποιο διάγραμμα ήδη αναλυμένο (στα αγγλικά)...ή έστω κάτι τέτοιο τελος πάντων!
Sos!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam
Δραστήριο μέλος
Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 627 μηνύματα.

23-06-10

15:03
Για δοκίμασε εδώ www.investopedia.com/university/economics/economics3.aspΕίμαι στο πρώτο έτος (δεύτερο εξάμηνο) του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών...
Sos!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinuli
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

23-06-10

15:10
Aαααχ, σας ευχαριστώ πάααααρα πολύυυυ!!!!! Πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα!!!!
Με σώζετε!!! Ευχαριστώ πολύυυυ

Με σώζετε!!! Ευχαριστώ πολύυυυ

geokam
Δραστήριο μέλος
Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 627 μηνύματα.

23-06-10

15:14
παρακαλώ, πάντα στη διάθεσή σουAαααχ, σας ευχαριστώ πάααααρα πολύυυυ!!!!! Πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα!!!!![]()
![]()
Με σώζετε!!! Ευχαριστώ πολύυυυ![]()
![]()
καλή επιτυχία στην εργασία
Katerinuli
Νεοφερμένο μέλος

23-06-10

15:25
Να'στε καλά!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύυυυ!!! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...