DIMITRA94.
Νεοφερμένο μέλος
Η DIMITRA94. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

14-04-23

17:01
Καλησπέρα, έχω τελειώσει ιδιωτική σχολή ιεκ ως βρεφονηπιοκόμος και με ενδιαφέρει να κάνω μεταπτυχιακό ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι εφικτό ή αν πρέπει να απευθυνθώ σε ιδιωτικό κολέγιο;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-04-23

17:03
Δεν γίνεται ούτε από κολλέγιο να κάνεις μεταπτυχιακόΚαλησπέρα, έχω τελειώσει ιδιωτική σχολή ιεκ ως βρεφονηπιοκόμος και με ενδιαφέρει να κάνω μεταπτυχιακό ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι εφικτό ή αν πρέπει να απευθυνθώ σε ιδιωτικό κολέγιο;
Ευχαριστω.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.

14-04-23

17:03
Δεν γίνεται.Καλησπέρα, έχω τελειώσει ιδιωτική σχολή ιεκ ως βρεφονηπιοκόμος και με ενδιαφέρει να κάνω μεταπτυχιακό ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι εφικτό ή αν πρέπει να απευθυνθώ σε ιδιωτικό κολέγιο;
Ευχαριστω.
DIMITRA94.
Νεοφερμένο μέλος
Η DIMITRA94. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

14-04-23

17:08
Ευχαριστώ.
Γιωργάκης
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιωργάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 26 μηνύματα.

15-04-23

11:41
Απαιτείται να ολοκληρώσεις ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (ΑΕΙ/Κολέγιο) και, μετά, ναι, μπορείς να προχωρήσεις προς ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Αν απευθυνθείς σε κολέγιο, προφανώς, θα σου πουν να εγγραφείς, πρώτα, σε ένα Bachelor (Πτυχίο προπτυχιακού επιπέδου).Καλησπέρα, έχω τελειώσει ιδιωτική σχολή ιεκ ως βρεφονηπιοκόμος και με ενδιαφέρει να κάνω μεταπτυχιακό ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι εφικτό ή αν πρέπει να απευθυνθώ σε ιδιωτικό κολέγιο;
Ευχαριστω.
DIMITRA94.
Νεοφερμένο μέλος

24-04-23

21:23
Ευχαριστώ πολύ!!!Απαιτείται να ολοκληρώσεις ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (ΑΕΙ/Κολέγιο) και, μετά, ναι, μπορείς να προχωρήσεις προς ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Αν απευθυνθείς σε κολέγιο, προφανώς, θα σου πουν να εγγραφείς, πρώτα, σε ένα Bachelor (Πτυχίο προπτυχιακού επιπέδου).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- shuuu
- giorgos8907
- SoyN
- angies
- Dr. Gl. Luminous
- phoni
- nicole1982
- thenutritionist
- Pharmacist01
- george777
- tsiobieman