LefterisK
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
γραφτεις*
-----------------------------------------
κανεις δε γνωριζει??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Deree δεν είναι ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για να στο απαγορεύει ο νόμος, αλλά εντάσσεται στα Ιδιωτικά Κολέγια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nimas91
Νεοφερμένο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μαμά και ο μπαμπάς έχουν πολλά λεφτά για πέταμα και θέλουν να με γράψουν και στο Deree για να το παίζω περισσότερο μούρη, και μου λένε κι όλας ότι στο τέλος θα έχω 2 πτυχία και θα είμαι πιο γαμάτος από αυτούς που έχουν ένα.

Georgina12617
Νεοφερμένο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Και δικια μου!Απαντάω εκ μέρους σας:
Η μαμά και ο μπαμπάς έχουν πολλά λεφτά για πέταμα και θέλουν να με γράψουν και στο Deree για να το παίζω περισσότερο μούρη, και μου λένε κι όλας ότι στο τέλος θα έχω 2 πτυχία και θα είμαι πιο γαμάτος από αυτούς που έχουν ένα.
tasos_ap
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως συμφωνώ ότι η ζωή είναι δική σου και να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ!!

eleni999
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

επιτρέπεται...
Το Deree δεν είναι ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για να στο απαγορεύει ο νόμος, αλλά εντάσσεται στα Ιδιωτικά Κολέγια.
Είσαι σίγουρος ότι έχει άδεια Ιδιωτικού Κολλεγίου; Εγώ πιστεύω ότι ειναι ΚΕΣ και δε νομίζω ότι συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστημιο του εξωτερικού. Έλεος, ούτε πηραν, ούτε πρόκειται να πάρουν άδεια λειτουργιας ιδιωτικού κολλεγίου (πανεπιστημίου) όλα τα ιδιωτικά ιδρυματα.
Αν κάνω λάθος, περιμένω να με διορθώσεις δείχνοντάς μου την άδεια λειτουργίας του Deree ως ιδιωτικό πανεπιστήμιο, σύμφωνα με το νέο νόμο, ο οποίος βέβαια ειναι αντισυνταγματικός, γιατί δεν έχει αναθεωρηθεί το Α.16...Αλλά οι συνταγματολόγοι αντί να θιγονται με αυτό, θίγονται με τις κάμερες...
kall1as
Νεοφερμένο μέλος

olga345
Νεοφερμένο μέλος

kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδες, το deree λογικα πρεπει να αναγνωριζεται κανονικοτατα γιατι ακομη και ο πρωθυπουργος(Κων. Καραμανλης) μετα τις σπουδες του στην νομικη φοιτησε εκει και στην συνεχεια πηγε America, οποτε....
γιαυτο και η οικονομια της ελλαδας βρισεται σε τετοιο σημειο

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδες, το deree λογικα πρεπει να αναγνωριζεται κανονικοτατα γιατι ακομη και ο πρωθυπουργος(Κων. Καραμανλης) μετα τις σπουδες του στην νομικη φοιτησε εκει και στην συνεχεια πηγε America, οποτε....
Αν εσένα αυτό σου φαίνεται λογικό επιχείτημα τότε ....
miv
Επιφανές μέλος

το deree ειναι το καλυτερο ιδιωτικο κολλεγιο αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.Στο δημοσιο δεν περναει αλλα απο τον ιδιωτικο τομεα εχει μεγαλη ανταποκριση και μαλιστα σε δουλειες πανω στο αντικειμενο σου καθως στο τελευταιο ετος σε προωθει η ιδια η σχολη σε εταιρειες κτλ.Παντως αν θελει κανεις να παρακολουθει ταυτοχρονα και σε καποιο δημοσιο εκπαιδευτικο ιδρυμα δεν υπαρχει κανενα προβλημα,μονο που χρειαζονται καποιες εξετασεις στα αγγλικα πριν μπεις τις οποιες τις διεξαγει το ιδιο το κολεγιο
Ναι, ίσως να χεις κάποιο δίκιο οσον αφορά μανατζεριλίκια, διοικήσεις, επιχειρηματοειδή κι έτσι που στην ουσια δεν έχει σχέση το πτυχίο αλλά το πως τα καταφέρνεις στη δουλειά. Προς Θεού όμως, όταν μιλάμε για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν σε πιο ουσιώδεις επιστημονικές ειδικότητες ΜΑΚΡΙΑ απ'τα ιδιωτικά.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, ίσως να χεις κάποιο δίκιο οσον αφορά μανατζεριλίκια, διοικήσεις, επιχειρηματοειδή κι έτσι που στην ουσια δεν έχει σχέση το πτυχίο αλλά το πως τα καταφέρνεις στη δουλειά. Προς Θεού όμως, όταν μιλάμε για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν σε πιο ουσιώδεις επιστημονικές ειδικότητες ΜΑΚΡΙΑ απ'τα ιδιωτικά.
δεν εχει σχεση το πτυχιο στην διοικηση μιας επιχειρησης????ελεος τι αλλο θα ακουσουμε...
olga345
Νεοφερμένο μέλος

οπως?
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Είσαι σίγουρος ότι έχει άδεια Ιδιωτικού Κολλεγίου; Εγώ πιστεύω ότι ειναι ΚΕΣ και δε νομίζω ότι συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστημιο του εξωτερικού. Έλεος, ούτε πηραν, ούτε πρόκειται να πάρουν άδεια λειτουργιας ιδιωτικού κολλεγίου (πανεπιστημίου) όλα τα ιδιωτικά ιδρυματα.
Αν κάνω λάθος, περιμένω να με διορθώσεις δείχνοντάς μου την άδεια λειτουργίας του Deree ως ιδιωτικό πανεπιστήμιο, σύμφωνα με το νέο νόμο, ο οποίος βέβαια ειναι αντισυνταγματικός, γιατί δεν έχει αναθεωρηθεί το Α.16...Αλλά οι συνταγματολόγοι αντί να θιγονται με αυτό, θίγονται με τις κάμερες...
και οι καμερες αντισυνταγματικες ηταν...
αλλα ναι, δεν καταλαβαινω πως περναει αυτος ο νομος.
miv
Επιφανές μέλος

Libertus
Συντονιστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποια είναι η γνώμη σας για απόκτηση minor πτυχίου στο Deree; Αξίζει τον κόπο;![]()
Minor πτυχιο πανω σε τι? Δεν βρισκω πως θα μπορουσε να σε βοηθησει αυτο ειδικα απο κολλεγια τυπου Deree κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.