**Fifi [xixi] Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Η **Fifi [xixi]: #1 07-07-10 17:49 Υπαρχει καποιος η καποια που να ειναι σε αυτη τη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matinoula Νεοφερμένο μέλος Η Matinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Η Matinoula: #2 28-09-10 15:02 περασες στο Γιαννενα;; και εγω εκει περασα αλλα θα κανω μεταγραφη για Θεσ/νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evn Νεοφερμένο μέλος Η Evn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:54 Η Evn έγραψε: #3 28-08-12 22:54 Καλησπέρα , πέρασα στο ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας Θεσ/νίκης και θα ήθελα να μου πείς περισσότερα για τη σχολή και αν είναι υποχρεωτικές οι παρουσίες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπαρχει καποιος η καποια που να ειναι σε αυτη τη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matinoula Νεοφερμένο μέλος Η Matinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Η Matinoula: #2 28-09-10 15:02 περασες στο Γιαννενα;; και εγω εκει περασα αλλα θα κανω μεταγραφη για Θεσ/νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evn Νεοφερμένο μέλος Η Evn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:54 Η Evn έγραψε: #3 28-08-12 22:54 Καλησπέρα , πέρασα στο ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας Θεσ/νίκης και θα ήθελα να μου πείς περισσότερα για τη σχολή και αν είναι υποχρεωτικές οι παρουσίες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
περασες στο Γιαννενα;; και εγω εκει περασα αλλα θα κανω μεταγραφη για Θεσ/νικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evn Νεοφερμένο μέλος Η Evn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:54 Η Evn έγραψε: #3 28-08-12 22:54 Καλησπέρα , πέρασα στο ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας Θεσ/νίκης και θα ήθελα να μου πείς περισσότερα για τη σχολή και αν είναι υποχρεωτικές οι παρουσίες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα , πέρασα στο ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας Θεσ/νίκης και θα ήθελα να μου πείς περισσότερα για τη σχολή και αν είναι υποχρεωτικές οι παρουσίες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.