Mariahj Νεοφερμένο μέλος Η Mariahj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:42 Η Mariahj έγραψε: #1 16-09-22 18:42 Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ με την ύλη της γραμματικής των ισπανικων(Α1-Β2) augustine Εκκολαπτόμενο μέλος Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:20 Η augustine: #2 17-09-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Mariahj: Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ με την ύλη της γραμματικής των ισπανικων(Α1-Β2) Click για ανάπτυξη... εάν έχεις την δυνατότητα, μπορείς να αγοράσεις αυτό το βιβλίο, που καλύπτει την γραμματική για τα επίπεδα που σε ενδιαφέρουν Politeia www.politeianet.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
augustine Εκκολαπτόμενο μέλος Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:20 Η augustine: #2 17-09-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Mariahj: Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ με την ύλη της γραμματικής των ισπανικων(Α1-Β2) Click για ανάπτυξη... εάν έχεις την δυνατότητα, μπορείς να αγοράσεις αυτό το βιβλίο, που καλύπτει την γραμματική για τα επίπεδα που σε ενδιαφέρουν Politeia www.politeianet.gr
Αρχική Δημοσίευση από Mariahj: Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ με την ύλη της γραμματικής των ισπανικων(Α1-Β2) Click για ανάπτυξη... εάν έχεις την δυνατότητα, μπορείς να αγοράσεις αυτό το βιβλίο, που καλύπτει την γραμματική για τα επίπεδα που σε ενδιαφέρουν Politeia www.politeianet.gr