evanl Νεοφερμένο μέλος Η evanl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 02:03 Η evanl έγραψε: #1 18-02-21 02:03 Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 03:58 Ο fmarulezkd: #2 18-02-21 03:58 Δυνατά και τα τρία για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evanl Νεοφερμένο μέλος Η evanl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:47 Η evanl έγραψε: #3 18-02-21 22:47 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δυνατά και τα τρία για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:20 Ο nPb έγραψε: #4 18-02-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Click για ανάπτυξη... Πριν αποκλείσεις το εξωτερικό ΓΙΑΤΙ δεν έρχεσαι σε επαφή με τις φοιτητικές κοινότητες Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων να σε βοηθήσουν με το κόστος σπουδών / διαμονής; Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ολλανδίας, δεν υπάρχουν δίδακτρα εκτός από κάποιο ποσό σαν συμμετοχή στο κόστος εγγραφής ανά εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:27 Ο Lancelot έγραψε: #5 18-02-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Click για ανάπτυξη... Βιοστατιστική και ψάχνεις πανεπιστημιακές κλινικές (Uni Spital). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu hello1234 Panos123! jYanniss Nikoleta_Giann chester20080 alextheo ggl evanl barkos gwgw_5 Ryuzaki Scott Johnman97 KaterinaL lnesb SlimShady anastasia papa No name kiyoshi calliope chochoru charmander Ria99 nucomer Dimitris2001 Georgekk fmarulezkd the purge Alexandros36k Scandal MarcoReus Pharmacist01 tsiobieman Μαρία Λι Viedo pacheiko Jimmy20 Revekka Jocaste Αλκης Κ. eukleidhs1821 natalix gregory nub don_vito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 03:58 Ο fmarulezkd: #2 18-02-21 03:58 Δυνατά και τα τρία για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evanl Νεοφερμένο μέλος Η evanl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:47 Η evanl έγραψε: #3 18-02-21 22:47 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δυνατά και τα τρία για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:20 Ο nPb έγραψε: #4 18-02-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Click για ανάπτυξη... Πριν αποκλείσεις το εξωτερικό ΓΙΑΤΙ δεν έρχεσαι σε επαφή με τις φοιτητικές κοινότητες Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων να σε βοηθήσουν με το κόστος σπουδών / διαμονής; Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ολλανδίας, δεν υπάρχουν δίδακτρα εκτός από κάποιο ποσό σαν συμμετοχή στο κόστος εγγραφής ανά εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:27 Ο Lancelot έγραψε: #5 18-02-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Click για ανάπτυξη... Βιοστατιστική και ψάχνεις πανεπιστημιακές κλινικές (Uni Spital). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu hello1234 Panos123! jYanniss Nikoleta_Giann chester20080 alextheo ggl evanl barkos gwgw_5 Ryuzaki Scott Johnman97 KaterinaL lnesb SlimShady anastasia papa No name kiyoshi calliope chochoru charmander Ria99 nucomer Dimitris2001 Georgekk fmarulezkd the purge Alexandros36k Scandal MarcoReus Pharmacist01 tsiobieman Μαρία Λι Viedo pacheiko Jimmy20 Revekka Jocaste Αλκης Κ. eukleidhs1821 natalix gregory nub don_vito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυνατά και τα τρία για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evanl Νεοφερμένο μέλος Η evanl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:47 Η evanl έγραψε: #3 18-02-21 22:47 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δυνατά και τα τρία για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:20 Ο nPb έγραψε: #4 18-02-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Click για ανάπτυξη... Πριν αποκλείσεις το εξωτερικό ΓΙΑΤΙ δεν έρχεσαι σε επαφή με τις φοιτητικές κοινότητες Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων να σε βοηθήσουν με το κόστος σπουδών / διαμονής; Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ολλανδίας, δεν υπάρχουν δίδακτρα εκτός από κάποιο ποσό σαν συμμετοχή στο κόστος εγγραφής ανά εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:27 Ο Lancelot έγραψε: #5 18-02-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Click για ανάπτυξη... Βιοστατιστική και ψάχνεις πανεπιστημιακές κλινικές (Uni Spital). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu hello1234 Panos123! jYanniss Nikoleta_Giann chester20080 alextheo ggl evanl barkos gwgw_5 Ryuzaki Scott Johnman97 KaterinaL lnesb SlimShady anastasia papa No name kiyoshi calliope chochoru charmander Ria99 nucomer Dimitris2001 Georgekk fmarulezkd the purge Alexandros36k Scandal MarcoReus Pharmacist01 tsiobieman Μαρία Λι Viedo pacheiko Jimmy20 Revekka Jocaste Αλκης Κ. eukleidhs1821 natalix gregory nub don_vito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δυνατά και τα τρία για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:20 Ο nPb έγραψε: #4 18-02-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Click για ανάπτυξη... Πριν αποκλείσεις το εξωτερικό ΓΙΑΤΙ δεν έρχεσαι σε επαφή με τις φοιτητικές κοινότητες Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων να σε βοηθήσουν με το κόστος σπουδών / διαμονής; Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ολλανδίας, δεν υπάρχουν δίδακτρα εκτός από κάποιο ποσό σαν συμμετοχή στο κόστος εγγραφής ανά εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:27 Ο Lancelot έγραψε: #5 18-02-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Click για ανάπτυξη... Βιοστατιστική και ψάχνεις πανεπιστημιακές κλινικές (Uni Spital). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evanl: Δυστυχώς δεν γίνεται να βγω εξω. Κάτι για Ελλάδα όχι; Click για ανάπτυξη... Πριν αποκλείσεις το εξωτερικό ΓΙΑΤΙ δεν έρχεσαι σε επαφή με τις φοιτητικές κοινότητες Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων να σε βοηθήσουν με το κόστος σπουδών / διαμονής; Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ολλανδίας, δεν υπάρχουν δίδακτρα εκτός από κάποιο ποσό σαν συμμετοχή στο κόστος εγγραφής ανά εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:27 Ο Lancelot έγραψε: #5 18-02-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από evanl: Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Click για ανάπτυξη... Βιοστατιστική και ψάχνεις πανεπιστημιακές κλινικές (Uni Spital). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evanl: Έχω τελειώσει παραιατρικη σχολή. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα μου ανοίξει πορτες στον τομέα της υγείας. Πχ,. Δοιηκηση μονάδων υγείας, βιοπληροφορικη, βιοστατιστικη;Έχει κάποιος άποψη για τα παραπανω; Click για ανάπτυξη... Βιοστατιστική και ψάχνεις πανεπιστημιακές κλινικές (Uni Spital). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.