Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.420 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.156 μηνύματα σε 105.910 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 363 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπον παιδιά,δινω πανελλήνιες για νομική.Τις τελευταίες μέρες με έχει καταβάλει ένα περίεργο συναίσθημα μονοτονιας,...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπον παιδιά,δινω πανελλήνιες για νομική.Τις τελευταίες μέρες με έχει καταβάλει ένα περίεργο συναίσθημα μονοτονιας,δεν έχω δύναμη να διαβασω.Δεν θελω και γενικά νιώθω ότι δεν τραβάει αυτό το διάστημα.Διαβαζα συστηματικά και έχω βγάλει ένα πολυ μεγάλο μέρος της ύλης.Τι πάει λάθος;Επίσης έχω παρά πολυ άγχος...