zidane4ever
Νεοφερμένο μέλος
Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα.

20-06-09

11:47
Μπορω να δω τι εχω δηλωσει?Πρωτη προτιμιση μου ειναι το ΣΣΑΣ.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 300 μηνύματα.

20-06-09

20:02
Αφού δε δηλώσαμε ακόμα... Δεν καταλαβαίνω, γίνε πιο συγκεκριμένος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gladiator
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 45 μηνύματα.

20-06-09

22:08
Zidane μπες στο site της ΣΣΑΣ.Κάτω αριστερά στα NEWs θα βρεις ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Πατώντας τώρα στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2009-10
στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ που θα εμφανιστούν,κατεβάζεις το αρχείο doc Δεκτοί Υποψήφιοι 2009 ,βρίσκεις το όνομα σου και απο κάτω έχει τις σχολές με τη σείρα που τις επέλεξες...
Αυτό ήταν όλο :thanks:
Πατώντας τώρα στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2009-10
στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ που θα εμφανιστούν,κατεβάζεις το αρχείο doc Δεκτοί Υποψήφιοι 2009 ,βρίσκεις το όνομα σου και απο κάτω έχει τις σχολές με τη σείρα που τις επέλεξες...
Αυτό ήταν όλο :thanks:
zidane4ever
Νεοφερμένο μέλος
Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα.

20-06-09

22:16
οχι σημερα το εφτιαξα το θεμα.Σε ευχαριστω.(μαλλον ειδες την εγραφη μου)
Gladiator
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 45 μηνύματα.

21-06-09

11:09
Σόρρυ noob στο site και μπερδεύτηκα. 
Τώρα ok σβήστηκε...

Τώρα ok σβήστηκε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...