stelios13
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος

Απλα απομακρυνσου για λιγο καιρο απο τους συγκεκριμενους,μην απαντας σε τηλεφωνα απλα μην τους δινεις σημασια για λιγο καιρο ή κανε κατι για να σε βαρεθουν !
Παντως θεωρω πως δεν ειναι σωστο.....μπορει αργοτερα να το μετανιωσεις!
Σκεψου το πρωτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelios13
Νεοφερμένο μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

xexexe!! ακριβως το ιδιο μου συμβαινει και εμενα με δυο συμμαθητριες μου!!! βασικα κολλανε στην παρεα γενικα οχι μονο σε μενα!!ΒΔΕ-ΛΕΣ!Έχω δυο συμμαθητες που μου εχουν κολήσει!!!!!!! Πως να τους αποφυγω????????? Αποθούν όλους μου τους φιλους. Δεν μπορω να βγω βολτα γιατι όλοι φοβουνται μήπως ερθουν μαζι μου.!!!!! Κανείς δεν τους θέλει είναι αντιπαθεστατοι!!!!!!!!!!!!! Δεν ξεκολάνε! είναι βδέλες!!!!!!! Παρακαλωωωωωω!!!, Βοήθεια!!!!!!!!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απλα παιρνω την κολλητη μου και της λεω "θελω να σου πω κατι" και διαφορα τετοια... και δεν ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν!! απλα δεν μπορουν να κανουν και κατι αλλο.
κατι παρομοιο ειχα και περυσι με μια αλλη η οποια ειχε ενα επιπλεον ελαττωμα: μας εβαζε να τσακωνομαστε μεταξυ μας, αυτης της παμε καταμουτρα εγω και η κολλητη μου... και ακομα δεν μιλαμε. εχει περασει περιπου ενας χρονος

εναλλακτικα δοκιμασε:

stelios13
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

δλδ οι φιλοι σου/ συμμαθητες σου δεν εχουν προβλημα με αυτα τα δυο παιδια?ΟΚ LIVINGtheLIFE μ' αρέσει η σκέψη σου απλά φοβάμαι μήπως νιώθω αμηχανία μέσα στην τάξη αν τα πω έξω απ' τα δόντια ή αν αυτή η συμπεριφορά με απομακρύνει από άλλους χαμηλότερων τόνων συμμαθητές αλλά και φίλους.........
stelios13
Νεοφερμένο μέλος

Mcstefan7
Νεοφερμένο μέλος

D!m!TR@
Νεοφερμένο μέλος

Έχω δυο συμμαθητες που μου εχουν κολήσει!!!!!!!
Πως να τους αποφυγω????????? Αποθούν όλους μου τους φιλους. Δεν μπορω να βγω βολτα γιατι όλοι φοβουνται μήπως ερθουν μαζι μου.!!!!! Κανείς δεν τους θέλει είναι αντιπαθεστατοι
!!!!!!!!!!!!! Δεν ξεκολάνε! είναι βδέλες!!!!!!!
Παρακαλωωωωωω!!!, Βοήθεια!!!!!!!!
Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παρομοιο ειχε συμβει και σε εμενα....εκανα στο δημοτικο παρεα με μια συμμαθητρια μου που δεν την συμπαθουσε κανενας(ουτε και εγω) αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη γιατι ειμασταν μονο 5 κοριτσια μεσα στην ταξη και δεν χώνευα τις αλλες..στο γυμνασιο οι φιλες που γνωρισα εκει δεν την χωνευαν...αλλα αυτη ηταν κολλημενη απο πισω μου....οπου και να πηγαινα με ακολουθουσε.....το προβλημα ηταν οτι με απεφευγαν οι συμμαθητριες μου μονο και μονο επειδη ηξεραν οτι οπου πηγαινα εγω, ερχοταν και αυτη...

FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα αυτο δεν ηταν καθολου σωστο γιατι την εκανες παρεα μονο οταν ειχες αναγκη και μετα την παρατησες!παρομοιο ειχε συμβει και σε εμενα....εκανα στο δημοτικο παρεα με μια συμμαθητρια μου που δεν την συμπαθουσε κανενας(ουτε και εγω) αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη γιατι ειμασταν μονο 5 κοριτσια μεσα στην ταξη και δεν χώνευα τις αλλες..στο γυμνασιο οι φιλες που γνωρισα εκει δεν την χωνευαν...αλλα αυτη ηταν κολλημενη απο πισω μου....οπου και να πηγαινα με ακολουθουσε.....το προβλημα ηταν οτι με απεφευγαν οι συμμαθητριες μου μονο και μονο επειδη ηξεραν οτι οπου πηγαινα εγω, ερχοταν και αυτη...επειδη δεν ηθελα να χασω τις καινούργιες μου φιλες, αναγκαστηκα να ειμαι λιγο πιο ''κρυα'' οταν μιλουσα με αυτην...με τον καιρο καταλαβε οτι ηταν ''ανεπιθυμητη'' και ξεκολλησε απο εμενα...(παλι καλα)!! προσπαθησε να το παιζεις λιγο αδιαφορος
να μην μιλας πολυ με αυτους η οταν μιλας να εισαι λιγο κρυος..... ελπιζω να σου συμβει το ιδιο με εμενα και τελικα να ξεκολλησουν απο πανω σου!!!
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλαδη τι ενοεις οταν λες μηπως αντιδρασουν αν σε δουν σε μια τετοια στιγμη;;Και βέβαια έχουν (όχι όλοι) απλώς το είπα γιατί δεν τους έχω δει ποτέ σε στιγμές εντάσεις και σκέφτηκα μήπως αντιδράσουν αν με δουν σε μια τέτοια στιγμή. Όχι δηλαδή ότι θα κάνω σκηνή άμα τα πω κατάμουτρα, αλλά οι ''ενοχλητικοί'' μπορεί να αρχίσουν να φωνάζουν και έτσι να γίνει θέμα......![]()
αν κανενας αλλος τροπος δεν καταφερε να τους κανει να σε αφησουν στην ησυχια σου τοτε πιστευω οτι δε χανεις τιποτα ν ατο δοκιμασεις και αυτο και στο κατω κατω της γραφης τι εγινε αν αρχισουν να φωναζουν και ετσι να γινει θεμα -που δεν ειναι και σιγουρο οτι θα αντιδρασουν ετσι-;
μπορει με αυτο τον τροπο να τους ξεφορτωθεις...
Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

Εναλλακτικά, ίσως να μπορείς να τους απομακρύνεις φανερά, να δείχνεις χωρίς να τους προσβάλλεις ότι δε θέλεις να κάνετε παρέα.
Γιατί με το να τους πεις κατάμουτρα ότι "δε θέλω να είμαι φίλος σας" ή "δε ταιριάζετε μαζί μου" ή ένα άλλο που άκουσα από "φίλους" για να με ξεφορτωθούν: "δε κολλάς στη παρέα μας, δε σε ξέρουμε καλά, έχεις άσχημη γνώμη για μας κ.α..." θα δείξεις αγένεια, κακό χαρακτήρα κλπ. Κάτι που ίσως θέλεις ν' αποφύγεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.