Έτοιμο τo Made in Turkey ηλεκτρικό λεωφορείο

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,785 μηνύματα.
1624353513783.png


Πρόκειται για το πρώτο 100% αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο της γειτονικής χώρας που είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από… made in Turkey εξαρτήματα. Σε μαζική παραγωγή είναι έτοιμο να υποβληθεί το 100% τουρκικό και αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο, Avenue EV, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Την παραγωγή του οχήματος έχουν αναλάβει από κοινού η τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία Temsa – μια κοινοπραξία μεταξύ του βιομηχανικού και χρηματοοικοινομικού ομίλου Sabanci Holding και του ολλανδικού ομίλου επενδύσεων PFF Group – και ο Τούρκος γίγαντας της αμυντικής βιομηχανίας Aselsan. Ο τελευταίος είναι αυτός που θα εφοδιάσει το όχημα με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

«Είμαστε περήφανοι για την πρόοδο που έχουμε σημειώσει σήμερα […] και χαρούμενοι για το Avenue EV, ένα ισχυρών επιδόσεων, αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό λεωφορείο, εξελιγμένο ως μέρος του οράματος της Temsa και της τεχνογνωσίας της Aselsan. Το όχημα είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Temsa, Tolga Kaan Doğancıoğlu. «Στην Temsa θα συνεχίσουμε να έχουμε “λόγο” σε κάθε έκφανση της ηλεκτροκίνησης στο μέλλον», πρόσθεσε.

Πηγή: newsauto
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top