Έπρεπε οι επαναλήψεις να είναι τόσο δύσκολες;

thesecretfemme

Νεοφερμένος

Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Γεια σας! είμαι μαθήτρια θεωρητικής (τρίτης λυκείου) και πρόσφατα ξεκινήσαμε επαναλήψεις σε όλα τα μαθήματα. Παρόλα αυτά, τώρα βλέπω πόσα κενά έχω σε όλα τα μαθήματα, και ποσό χρόνο ΔΕΝ έχω για να τα καλύψω. Ο χρόνος που μου παίρνουν οι επαναλήψεις είναι πολύς, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να τα βλέπω όλα. Τόσο καιρό γνώριζα ότι οι επαναλήψεις ήταν πιο εύκολες για όλους τους μαθητές, και η κατάσταση που αντιμετωπίζω τώρα με προβληματίζει και με κάνει να νιώθω και λιγότερο σιγουρη για τον εαυτό μου.
 

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,168 μηνύματα.
Short answer: Ναι.

Detailed answer: Ναι, γιατί εαν τα ήξερες με το πρώτο πέρασμα δεν θα είχε κανένα νόημα να προετοιμάζεσαι από τον Σεπτέμβρη και θα αρκούσε διάβασμα ενός διμήνου προ εξέτασης. Άλλωστε, για να αποδώσεις πρέπει να εμβαθύνεις στην ύλη που αυτό απαιτεί επαναλήψεις επί επαναλήψεων. It's supposed to be hard-- lest everybody would be doing it.

Σκέψου ότι είσαι στην τελική ευθεία και πολλοί ήδη τα έχουν παρατήσει. Τώρα φαίνεται ποιός πραγματικά θέλει και αξίζει να πετύχει. Στην αρχή όλοι λίγο πολύ πάνε καλά γιατί ενθουσιάζονται.

Υπάρχει λόγος που στο MMA οι τελευταίοι δύο γύροι λέγοναι "championship rounds" (το ίδιο και στο μποξ αν είσαι πιο ολν σκούλ).
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top