guest24440 Νεοφερμένο μέλος Ο guest24440 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 21:19 Ο guest24440: #1 27-08-23 21:19 Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Η Alessandra Eliza: #2 27-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #3 27-08-23 22:58 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Το έκανε αυτό η (φυτούκλα) Ερμιόνη στο "Χάρι Πότερ" Νο3. Όμως, κάποια μαθήματα επιλογής ήταν την ίδια ώρα. Έτσι για να τα παρακολουθήσεις, θα πρέπει να κάνεις το ίδιο κόλπο με την Ερμιόνη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Εννοεις να το δηλωσεις και να εξεταστεις? Δεν υπαρχει γενικος κανονας, καθε σχολη τα δικα της ..αλλες λενε,παρε οσα θες παραπανω απο τα ελαχιστα για το πτυχιο...αλλες λενε μεχρι 3 παραπανω κλπ Οποτε ρωτα τους γνωστες ...την γραμματεια σου guest24440 Νεοφερμένο μέλος Ο guest24440 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο guest24440: #5 28-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Steliosgkougkou Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:52 Ο Steliosgkougkou: #6 28-08-23 00:52 άνοιξε οδηγό σπουδών και ψάξτο εκεί. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 13:05 Η Alessandra Eliza: #7 28-08-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Morningstar Corfu kitty phleidhs SoyN χημεια4λαιφ guest24440 estrela cment MrDna angies Maynard Φινεύς constansn Wonderkid Panagiotis849 AggelikiGr Steliosgkougkou kiyoshi GeorgePap2003 Alessandra Eliza Meow dmav ggl Leo komm ikigai Γατέχων Unboxholics Lathy Magigi Abiogenesis Aggel0sss Γιώτα Γιαννακού Giii arko Obi-Wan Kenobi Ilovemycats27 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2)
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 21:51 Η Alessandra Eliza: #2 27-08-23 21:51 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #3 27-08-23 22:58 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Το έκανε αυτό η (φυτούκλα) Ερμιόνη στο "Χάρι Πότερ" Νο3. Όμως, κάποια μαθήματα επιλογής ήταν την ίδια ώρα. Έτσι για να τα παρακολουθήσεις, θα πρέπει να κάνεις το ίδιο κόλπο με την Ερμιόνη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Εννοεις να το δηλωσεις και να εξεταστεις? Δεν υπαρχει γενικος κανονας, καθε σχολη τα δικα της ..αλλες λενε,παρε οσα θες παραπανω απο τα ελαχιστα για το πτυχιο...αλλες λενε μεχρι 3 παραπανω κλπ Οποτε ρωτα τους γνωστες ...την γραμματεια σου guest24440 Νεοφερμένο μέλος Ο guest24440 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο guest24440: #5 28-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Steliosgkougkou Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:52 Ο Steliosgkougkou: #6 28-08-23 00:52 άνοιξε οδηγό σπουδών και ψάξτο εκεί. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 13:05 Η Alessandra Eliza: #7 28-08-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Morningstar Corfu kitty phleidhs SoyN χημεια4λαιφ guest24440 estrela cment MrDna angies Maynard Φινεύς constansn Wonderkid Panagiotis849 AggelikiGr Steliosgkougkou kiyoshi GeorgePap2003 Alessandra Eliza Meow dmav ggl Leo komm ikigai Γατέχων Unboxholics Lathy Magigi Abiogenesis Aggel0sss Γιώτα Γιαννακού Giii arko Obi-Wan Kenobi Ilovemycats27 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #3 27-08-23 22:58 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Το έκανε αυτό η (φυτούκλα) Ερμιόνη στο "Χάρι Πότερ" Νο3. Όμως, κάποια μαθήματα επιλογής ήταν την ίδια ώρα. Έτσι για να τα παρακολουθήσεις, θα πρέπει να κάνεις το ίδιο κόλπο με την Ερμιόνη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Εννοεις να το δηλωσεις και να εξεταστεις? Δεν υπαρχει γενικος κανονας, καθε σχολη τα δικα της ..αλλες λενε,παρε οσα θες παραπανω απο τα ελαχιστα για το πτυχιο...αλλες λενε μεχρι 3 παραπανω κλπ Οποτε ρωτα τους γνωστες ...την γραμματεια σου guest24440 Νεοφερμένο μέλος Ο guest24440 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο guest24440: #5 28-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Steliosgkougkou Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:52 Ο Steliosgkougkou: #6 28-08-23 00:52 άνοιξε οδηγό σπουδών και ψάξτο εκεί. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 13:05 Η Alessandra Eliza: #7 28-08-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Morningstar Corfu kitty phleidhs SoyN χημεια4λαιφ guest24440 estrela cment MrDna angies Maynard Φινεύς constansn Wonderkid Panagiotis849 AggelikiGr Steliosgkougkou kiyoshi GeorgePap2003 Alessandra Eliza Meow dmav ggl Leo komm ikigai Γατέχων Unboxholics Lathy Magigi Abiogenesis Aggel0sss Γιώτα Γιαννακού Giii arko Obi-Wan Kenobi Ilovemycats27 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από guest24440: θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Το έκανε αυτό η (φυτούκλα) Ερμιόνη στο "Χάρι Πότερ" Νο3. Όμως, κάποια μαθήματα επιλογής ήταν την ίδια ώρα. Έτσι για να τα παρακολουθήσεις, θα πρέπει να κάνεις το ίδιο κόλπο με την Ερμιόνη.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Εννοεις να το δηλωσεις και να εξεταστεις? Δεν υπαρχει γενικος κανονας, καθε σχολη τα δικα της ..αλλες λενε,παρε οσα θες παραπανω απο τα ελαχιστα για το πτυχιο...αλλες λενε μεχρι 3 παραπανω κλπ Οποτε ρωτα τους γνωστες ...την γραμματεια σου guest24440 Νεοφερμένο μέλος Ο guest24440 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο guest24440: #5 28-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Steliosgkougkou Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:52 Ο Steliosgkougkou: #6 28-08-23 00:52 άνοιξε οδηγό σπουδών και ψάξτο εκεί. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 13:05 Η Alessandra Eliza: #7 28-08-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Morningstar Corfu kitty phleidhs SoyN χημεια4λαιφ guest24440 estrela cment MrDna angies Maynard Φινεύς constansn Wonderkid Panagiotis849 AggelikiGr Steliosgkougkou kiyoshi GeorgePap2003 Alessandra Eliza Meow dmav ggl Leo komm ikigai Γατέχων Unboxholics Lathy Magigi Abiogenesis Aggel0sss Γιώτα Γιαννακού Giii arko Obi-Wan Kenobi Ilovemycats27 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Καλησπέρα σας, Η ερώτηση είναι αρκετά χαζή το γνωρίζω, αλλά θελω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω έξτρα μαθημα επιλογής, ανεξαιρέτως αν το τμήμα σου έχει θέσει συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων (π.χ 3 μαθήματα επιλογης ενώ το τμήμα θέτει μέχρι 2) Click για ανάπτυξη... Εννοεις να το δηλωσεις και να εξεταστεις? Δεν υπαρχει γενικος κανονας, καθε σχολη τα δικα της ..αλλες λενε,παρε οσα θες παραπανω απο τα ελαχιστα για το πτυχιο...αλλες λενε μεχρι 3 παραπανω κλπ Οποτε ρωτα τους γνωστες ...την γραμματεια σου
guest24440 Νεοφερμένο μέλος Ο guest24440 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:12 Ο guest24440: #5 28-08-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Steliosgkougkou Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:52 Ο Steliosgkougkou: #6 28-08-23 00:52 άνοιξε οδηγό σπουδών και ψάξτο εκεί. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 13:05 Η Alessandra Eliza: #7 28-08-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Morningstar Corfu kitty phleidhs SoyN χημεια4λαιφ guest24440 estrela cment MrDna angies Maynard Φινεύς constansn Wonderkid Panagiotis849 AggelikiGr Steliosgkougkou kiyoshi GeorgePap2003 Alessandra Eliza Meow dmav ggl Leo komm ikigai Γατέχων Unboxholics Lathy Magigi Abiogenesis Aggel0sss Γιώτα Γιαννακού Giii arko Obi-Wan Kenobi Ilovemycats27 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Στο δικό μου Τμήμα (Μαθηματικό Ιωαννίνων) γινόταν, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δες τον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει ή ρώτα κάποιον καθηγητή αν έχεις οικειότητα Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως
Steliosgkougkou Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 00:52 Ο Steliosgkougkou: #6 28-08-23 00:52 άνοιξε οδηγό σπουδών και ψάξτο εκεί. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 13:05 Η Alessandra Eliza: #7 28-08-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 13:05 Η Alessandra Eliza: #7 28-08-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ...
Αρχική Δημοσίευση από guest24440: Δεν πιστεύω να φέρουν αντίρρηση για 2 έξτρα μαθήματα, ευχαριστώ πάντως Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω και εγώ...