04-01-09

23:30
βοηθηστε με!!!!!
θελα να μου πειτε προυποθεσεις για την αποφυγή των αρνητικων συνεπειων της κλωνοποιησης.....
θελα να μου πειτε προυποθεσεις για την αποφυγή των αρνητικων συνεπειων της κλωνοποιησης.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα.

04-01-09

23:41
Εκτος απο αυτα που σου ειπα σκεφτηκα και το παρακατω:
Να διεξαχθει δημοψηφισμα στις χωρες που θα γινουν πειραματα ετσι ωστε να διαπιστωσει η κυβερνηση εαν υπαρχει απορριψη η αποδοχη ,αντιστοιχα ,της αποφασης για την κλωνοποιηση
Ελπιζω να βοηθησα...
Να διεξαχθει δημοψηφισμα στις χωρες που θα γινουν πειραματα ετσι ωστε να διαπιστωσει η κυβερνηση εαν υπαρχει απορριψη η αποδοχη ,αντιστοιχα ,της αποφασης για την κλωνοποιηση
Ελπιζω να βοηθησα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα.

05-01-09

14:31
> Υπευθυνότητα απο μέρος των επιστημόνων (βλ. και επιστημη -> χρεος επιστημόνων)
> Καθορισμός πρωτοκόλλου και ειδικών νόμων πάνω στο θέμα που να απαγορεύουν ανήθικη χρήση της ανακάλυψης
> Αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης
> Παιδεία και γενικότερη ενημέρωση πολιτών και μαθητων πάνω στο θέμα για τη δημιουργια συνειδητοποιημένων πολιτων
Αν μου 'ρθει τιποτα αλλο θα το στειλω!
> Καθορισμός πρωτοκόλλου και ειδικών νόμων πάνω στο θέμα που να απαγορεύουν ανήθικη χρήση της ανακάλυψης
> Αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης
> Παιδεία και γενικότερη ενημέρωση πολιτών και μαθητων πάνω στο θέμα για τη δημιουργια συνειδητοποιημένων πολιτων
Αν μου 'ρθει τιποτα αλλο θα το στειλω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...