bloody-mary Νεοφερμένο μέλος Η bloody-mary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 19:30 Η bloody-mary: #1 03-01-11 19:30 Παιδιά γεια σας. Επειδή ενδιαφέρεται μια φίλη μου θα ήθελα να μάθω, εάν ξέρει κανείς, πώς γίνεται να εκδόσεις ένα λογοτεχνικό βιβλίο!...Συγκεκριμένα, την όλη διαδικασία. Που πρέπει να απευθυνθεί κλπ. Εαν ξέρετε το οτιδήποτε θα ήθελα πολύ να με ενημερώσετε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 00:52 Ο Boom έγραψε: #2 04-01-11 00:52 Δες αυτό και αυτό. Τα έκλεψα από δίπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bloody-mary Νεοφερμένο μέλος Η bloody-mary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 12:50 Η bloody-mary: #3 04-01-11 12:50 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δες αυτό και αυτό. Τα έκλεψα από δίπλα. Click για ανάπτυξη... theodora σε ευχαριστώ πάρα πολύ! τα links που μου έστειλες (έστω και αντεγραμμένα ) με βοήθησαν πάρα πολύ!! Ευχαριστώ και πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά γεια σας. Επειδή ενδιαφέρεται μια φίλη μου θα ήθελα να μάθω, εάν ξέρει κανείς, πώς γίνεται να εκδόσεις ένα λογοτεχνικό βιβλίο!...Συγκεκριμένα, την όλη διαδικασία. Που πρέπει να απευθυνθεί κλπ. Εαν ξέρετε το οτιδήποτε θα ήθελα πολύ να με ενημερώσετε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 00:52 Ο Boom έγραψε: #2 04-01-11 00:52 Δες αυτό και αυτό. Τα έκλεψα από δίπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bloody-mary Νεοφερμένο μέλος Η bloody-mary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 12:50 Η bloody-mary: #3 04-01-11 12:50 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δες αυτό και αυτό. Τα έκλεψα από δίπλα. Click για ανάπτυξη... theodora σε ευχαριστώ πάρα πολύ! τα links που μου έστειλες (έστω και αντεγραμμένα ) με βοήθησαν πάρα πολύ!! Ευχαριστώ και πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δες αυτό και αυτό. Τα έκλεψα από δίπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bloody-mary Νεοφερμένο μέλος Η bloody-mary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 12:50 Η bloody-mary: #3 04-01-11 12:50 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δες αυτό και αυτό. Τα έκλεψα από δίπλα. Click για ανάπτυξη... theodora σε ευχαριστώ πάρα πολύ! τα links που μου έστειλες (έστω και αντεγραμμένα ) με βοήθησαν πάρα πολύ!! Ευχαριστώ και πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δες αυτό και αυτό. Τα έκλεψα από δίπλα. Click για ανάπτυξη... theodora σε ευχαριστώ πάρα πολύ! τα links που μου έστειλες (έστω και αντεγραμμένα ) με βοήθησαν πάρα πολύ!! Ευχαριστώ και πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.