ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά πήγα και έγραψα βγάζοντας το περίπου 20% της ύλης (σε σελίδες επί το σύνολο) την τελευταία μέρα. Ολοκληρωτικό λογισμό δεν είχα διαβάσει καθόλου... Επανάληψη δεν έκανα σε κανένα μάθημα...
Το χειρότερο άγχος το πέρασα μέσα στις εξετάσεις...
ΥΓ: Σας κούρασα, αλλά ήθελα να τα πω κάπου, να ξεθυμάνω...
ΥΓ2: Πολύ καλή λύση για το άγχος είναι να δίνετε γροθιές πάνω στον τοίχο, με προσοχή, όμως, μη σπάσετε κανένα χέρι

Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nad
Νεοφερμένο μέλος

καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς είχα τρομερό αγχος, με αποτέλεσμα να αποκτήσω έλκος στομάχου και να έχω συνέχεια πολλούς πονους... Ωστόσο και τώρα που οι Πανελλήνιες τελείωσαν και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά, συνεχιζω να αγχώνομαι και καθε πρωί που ξυπνάω η πρώτη μου σκέψη είναι αν τα μόρια που έβγαλα είναι αρκετά... Εσείς τι κάνατε/ κάνετε για να αντιιμετωπίσετε το άγχος σας;;;![]()
Δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τα μόρια τώρα! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Βγες με την παρέα σου και αποφύγετε κάθε συζήτηση σχετική με πανελλήνιες και μόρια.

Οργάνωσε διακοπές (με φίλες/φίλους κτλ [εφόσον σ' αφήνουν κι οι γονείς σου]) και σκέψου αυτές.

Αν σου αρέσουν τα αθλήματα ή ο χορός, μπορείς να ασχοληθείς κάποιες ώρες μέσα στη βδομάδα.

Επίσης ως κορίτσι θα σου πρότεινα shopping therapy!:xixi::xixi:Βοηθάαααααει!

nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς είχα τρομερό αγχος, με αποτέλεσμα να αποκτήσω έλκος στομάχου και να έχω συνέχεια πολλούς πονους... Ωστόσο και τώρα που οι Πανελλήνιες τελείωσαν και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά, συνεχιζω να αγχώνομαι και καθε πρωί που ξυπνάω η πρώτη μου σκέψη είναι αν τα μόρια που έβγαλα είναι αρκετά... Εσείς τι κάνατε/ κάνετε για να αντιιμετωπίσετε το άγχος σας;;;![]()
Εγώ πάλι σου προτείνω να βρείς αγόρι. Θα σου τρώει εγγυημένα πολλές ώρες από την ημέρα, και δεν θα σε αφήνει να σκεφτείς κάτι άλλο.

nickzor
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ άρχισα να έχω μεγάλο άγχος από την κατάληψη και μετά. Έβλεπα τους πάντες να προχωράνε την ύλη στα φροντιστήρια και εγώ έμενα πίσω. Από το Β τετράμηνο, άρχισα να συνειδητοποιώ το πόσο πίσω βρίσκομαι στην ύλη, αλλά πίστευα ότι αν ακολουθούσα το ρυθμό του σχολείου θα προλάβαινα... Μπούρδες... Το τελευταίο δίμηνο διάβαζα επί 8ωρο-15ωρο(από το πάσχα και μετά) και πάλι δεν προλάβαινα.
Τελικά πήγα και έγραψα βγάζοντας το περίπου 20% της ύλης (σε σελίδες επί το σύνολο) την τελευταία μέρα. Ολοκληρωτικό λογισμό δεν είχα διαβάσει καθόλου... Επανάληψη δεν έκανα σε κανένα μάθημα...
Το χειρότερο άγχος το πέρασα μέσα στις εξετάσεις...
ΥΓ: Σας κούρασα, αλλά ήθελα να τα πω κάπου, να ξεθυμάνω...
ΥΓ2: Πολύ καλή λύση για το άγχος είναι να δίνετε γροθιές πάνω στον τοίχο, με προσοχή, όμως, μη σπάσετε κανένα χέρι![]()
τυχερός σου ήσουνα δεν τον αγγίξαν φέτος τον ολοκληρωτικό:no1:
Proudqueen
Δραστήριο μέλος

ειναι κατι αναποφευκτο..
υπομονη μεχρι τελη αυγουστου..

Θα σου προτεινα να κανεις καμια ασκηση χαλαρωσης, πχ διαλογισμο 5-10 λεπτα τη μερα ξερωγω. Καθεσαι ηρεμα κ αδειαζεις το μυαλο σου κ συγκεντρωνεσαι στον ηχο των αναπνοων σου. Αν το καταφερεις αυτο πιστευω θα ηρεμησεις λιγακι!
Σκεψου επισης οτι δεν μπορεις να κανεις κατι πλεον, ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Δεν εχει και πολυ νοημα να αγχωνεσαι για κατι που δε μπορεις να αλλαξεις.
Joe_Dalton123
Νεοφερμένο μέλος

Εγω παλι για να μην αγχωνομαι σκεφτομαι¨το πολυ να μην περασω .εχει η ζωη
ApUtIf
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πάλι σου προτείνω να βρείς αγόρι. Θα σου τρώει εγγυημένα πολλές ώρες από την ημέρα, και δεν θα σε αφήνει να σκεφτείς κάτι άλλο.![]()
+1!
θα σου περάσουν όλα!:no1:
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω παλι για να μην αγχωνομαι σκεφτομαι¨το πολυ να μην περασω .εχει η ζωη
Μα και να μην περασεις εχει η ζωη...Γι αυτο και οι πανελληνιες εχουν και 1η και 2η και 3 ευκαιρια...Δεν ειναι τιποτα...
Nanou!!
Νεοφερμένο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

Mourkas
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης σκεφτείτε ότι άν αγχωθείς θα χάσεις, πιστεύω να χετε ακούσει που λένε ότι όποιος αγχώνεται ενώ κάνει κάτι αποδίδει λιγότερο από όσο θα απέδιδε άν δεν αγχωνόταν καθόλου.
Αν και κατά την άποψη μου εδώ που χουμε φτάσει, αγχωνόμαστε γιατί φοβόμαστε μην αγχωθούμε στις εξετάσεις και τα κάνουμε θάλασσα.

Ή φοβόμαστε μη φοβηθούμε στις εξετάσεις.

Tempora
Νεοφερμένο μέλος

onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω φετος δινω πανελληνιες.. το μονο που κανω για να μην ανχωνωμαι ειναι να σκεφτομαι πως θα περασω το επομενο καλοκαιρι αφου θα τελιωσω απο ολα αυτα! τωρα εσυ το καλητερο που ειναι να κανεις ειναι να βρησκεις φιλους σου και να πηγενετε για κανα καφεδακι να ξεχνιεσαι κ λιγοκαθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς είχα τρομερό αγχος, με αποτέλεσμα να αποκτήσω έλκος στομάχου και να έχω συνέχεια πολλούς πονους... Ωστόσο και τώρα που οι Πανελλήνιες τελείωσαν και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά, συνεχιζω να αγχώνομαι και καθε πρωί που ξυπνάω η πρώτη μου σκέψη είναι αν τα μόρια που έβγαλα είναι αρκετά... Εσείς τι κάνατε/ κάνετε για να αντιιμετωπίσετε το άγχος σας;;;![]()

chris_90
Διάσημο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.