×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69,076 εγγεγραμμένα μέλη και 2,482,094 μηνύματα σε 79,117 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 188 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool!

Εγγραφή Βοήθεια

Μπορώ να είμαι εγγεγραμμένος ταυτόχρονα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα;

Λένω

Επιφανές Μέλος

H Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,166 μηνύματα.

H Λένω έγραψε: στις 15:49, 29-08-14:

#1
Βρήκα αυτά 1) Σύμφωνα με την αριθμ 300/1998 γνωμοδότηση του ΝΣΚ "Από τις διατάξεις των άρθρων 10 και 13 του Ν.2083/92 δια των οποίων καθορίζεται η διαδικασία λειτουργίας προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών δεν προβλέπεται απαγόρευση εκπόνησης δύο παράλληλων διατριβών για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Εξ άλλου δεν εφαρμόζεται αναλόγως η διάταξη του άρθρου 2 του Ν.1771/88 γιατί η διάταξη αυτή αναφέρεται σε προπτυχιακούς φοιτητές και όχι μεταπτυχιακούς ως εν προκειμένω". 2) Σύμφωνα με το αριθμ 587/9-3-2000 έγγραφο του ΝΣΚ που κοινοποιήθηκε με το αριθμ Φ.21/Β3/2262/15-5-2000 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας προς τους Πρυτάνεις ΑΕΙ "Η φοίτηση σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών διαφέρει ουσιωδώς από τη φοίτηση σε μεταπτυχιακά τοιαύτα για τα οποία ενδεχομένως να υπάρχει και υποχρέωση καταβολής διδάκτρων, με αποτέλεσμα να μη συντρέχει ο δικαιολογητικός λόγος θέσπισης απαγόρευσης της παράλληλης φοίτησης σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και επομένως λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ρητή αντίστοιχη απαγόρευση από κάποια διάταξη του Νόμου, έχω τη γνώμη ότι είναι δυνατή η παράλληλη φοίτηση πτυχιούχου ΑΕΙ αφενός μεν στο προπτυχιακό τμήμα ΑΕΙ κατόπιν κατατακτηρίων εξετάσεων για απόκτηση δεύτερου πτυχίου αφετέρου δε σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών". Ο,τι άλλο ξετρυπώσετε, αναρτήστε το.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Έχετε απορία πάνω στο θέμα;

Το μήνυμα αυτό ξεχώρισε από το θέμα Προπτυχιακό και μεταπτυχιακό ταυτόχρονα ως ουσιαστικό και χρήσιμο.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι / έχετε απορία στο θέμα; Μα φυσικά! Κάντε click εδώ για να συντάξετε την απορία σας.

Αυτό το thread είναι καθαρά για δική σας πληροφόρηση στο θέμα που πραγματεύεται. Το ischool.gr και η Ομάδα Διαχείρισης δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα όποια γραφόμενα των μελών. Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και/ή των περιεχομένων της χωρίς την σαφή αναφορά του ischool.gr σαν πηγή.


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια