Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως οχιΚαλησπέρα, δεν έχεις τη δυνατότητα να πας αλλού εκτός Θεσσαλονίκης;
ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

δυστυχως οχι
Κάνε 10% και ότι γίνει, δεν χάνεις τίποτα.

εσυ πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να το πιασω?Κάνε 10% και ότι γίνει, δεν χάνεις τίποτα.
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσυ πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να το πιασω?
Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Δοκίμασε το παρόλα αυτά, δε θα βγεις χαμένη.
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος

η βαση του 10 τα 100 το 2018 ηταν 16420 και εγω εχω γραψει 16972Είτε έχεις πιθανότητα είτε όχι μόνο χαμένος δεν βγαίνεις με το 10%.Επισης αν η διαφορά στα μόρια τα δικά σου και αυτά της βάσης είναι μεγάλη κάνε μια προσπάθεια με το να ξαναδώσεις πάλι δεν χάνεις τίποτα.
σε ευχαριστωω πολυυΠέρυσι η βάση για το 10% 2018 ήταν 16420 και δεδομένου ότι οι βάσεις του 19 έπεσαν κάθετα, σχεδόν σίγουρα περνάς με 10%
Arianara S3
Δραστήριο μέλος

Αν το θες τόσο, μπορείς να το προσπαθήσεις και με το 4% (το 10% της δεύτερης χρονιάς). Εγώ θα το επιχειρήσω για τη σχολή που θέλω κι ελπίζω να μου βγει παρά τα 2 χρόνια που θα πάνε χαμένα. Κυνήγα αυτό που θες. Αυτό σε συμβουλεύω.η βαση του 10 τα 100 το 2018 ηταν 16420 και εγω εχω γραψει 16972
σε ευχαριστωω πολυυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.