×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69,329 εγγεγραμμένα μέλη και 2,487,937 μηνύματα σε 79,471 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 309 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool!

Εγγραφή Βοήθεια

Κλειστό Θέμα

Το παρόν θέμα είναι κλειδωμένο! Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό.

Γραμμές Υποστήριξης Εφήβων και Νέων

Scandal (Πέτρος)

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6,919 μηνύματα.

O Scandal έγραψε: στις 20:12, 16-06-19:

#1
Σε αυτό το thread, και με τη βοήθεια και της @Eileen θα σας παραθέσουμε κάποιες γραμμές υποστήριξης εφήβων και νέων.

Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι στην Ελλάδα έχουν αναπτυχθεί δομές υποστήριξης ατόμων που πιέζονται στην εφηβεία ή κατά τη νεανική ζωή τους. Είτε από προσωπικά προβλήματα είτε σε σχέση με άλλα άτομα (γονείς, συνομηλίκους).

Για τους πιο παλιούς δεν υπήρχε αυτή η πολυτέλεια. Σήμερα υπάρχουν αυτές οι διέξοδοι και αξίζει να τις αξιοποιήσετε! Το να μιλήσεις γι' αυτό που σε απασχολεί είναι το πρώτο βήμα.

Αν δέχεσαι bullying στο σχολείο για οποιονδήποτε λόγο, εκβιάζεσαι από κάποιον ή φτάνεις σε σημείο να νιώθεις αδιέξοδα λόγω ενός ή περισσοτέρων θεμάτων που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις στη ζωή σου, πρέπει να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος. Το έχουν βιώσει και βιώνουν πολλά άλλα παιδιά και νέοι. Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις γι' αυτό.


Ακόμη, μπορεί να βρει κανείς:

Είχα δει και μια εκπομπή όπου μιλούσε ο Μανώλης Σφακιανάκης (πρώην υπεύθυνος στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) και είχε τοποθετηθεί και ειδικά επί των εκβιασμών μέσω διαδικτύου. Καταλήγει ότι κανείς δεν πρέπει να υποκύπτει σε εκβιασμούς και ότι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι αρμόδια να σας βοηθήσει. Και πράγματι έχουν βοηθηθεί χιλιάδες άτομα! Επισυνάπτω από το site τους:
Για οποιοδήποτε θέμα αφορά παραβατική συμπεριφορά μέσω Διαδικτύου, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τους ακόλουθους τρόπους:

- Τηλέφωνο : 11188
- Fax: 213-1527471
- Email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
- μέσω του portal στη διεύθυνση: https://goo.gl/vOHdVb
- Ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 11522, Αθήνα

Όποιος έχει προτάσεις προς εμπλουτισμού αυτού του θέματος ας μου στείλει ΠΜ.
10
4
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματαΧρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Scandal, Serotonin

Βρείτε παρόμοια