Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,661 μηνύματα.
Σε αυτό το thread, και με τη βοήθεια και της @Eileen θα σας παραθέσουμε κάποιες γραμμές υποστήριξης εφήβων και νέων. :yes:

Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι στην Ελλάδα έχουν αναπτυχθεί δομές υποστήριξης ατόμων που πιέζονται στην εφηβεία ή κατά τη νεανική ζωή τους. Είτε από προσωπικά προβλήματα είτε σε σχέση με άλλα άτομα (γονείς, συνομηλίκους).

Για τους πιο παλιούς δεν υπήρχε αυτή η πολυτέλεια. Σήμερα υπάρχουν αυτές οι διέξοδοι και αξίζει να τις αξιοποιήσετε! Το να μιλήσεις γι' αυτό που σε απασχολεί είναι το πρώτο βήμα. :)

Αν δέχεσαι bullying στο σχολείο για οποιονδήποτε λόγο, εκβιάζεσαι από κάποιον ή φτάνεις σε σημείο να νιώθεις αδιέξοδα λόγω ενός ή περισσοτέρων θεμάτων που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις στη ζωή σου, πρέπει να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος. Το έχουν βιώσει και βιώνουν πολλά άλλα παιδιά και νέοι. Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις γι' αυτό. :superman:


Ακόμη, μπορεί να βρει κανείς:

Είχα δει και μια εκπομπή όπου μιλούσε ο Μανώλης Σφακιανάκης (πρώην υπεύθυνος στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) και είχε τοποθετηθεί και ειδικά επί των εκβιασμών μέσω διαδικτύου. Καταλήγει ότι κανείς δεν πρέπει να υποκύπτει σε εκβιασμούς και ότι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι αρμόδια να σας βοηθήσει. Και πράγματι έχουν βοηθηθεί χιλιάδες άτομα! Επισυνάπτω από το site τους:
Για οποιοδήποτε θέμα αφορά παραβατική συμπεριφορά μέσω Διαδικτύου, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τους ακόλουθους τρόπους:

- Τηλέφωνο : 11188
- Fax: 213-1527471
- Email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
- μέσω του portal στη διεύθυνση: https://goo.gl/vOHdVb
- Ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 11522, Αθήνα

Όποιος έχει προτάσεις προς εμπλουτισμού αυτού του θέματος ας μου στείλει ΠΜ. :hi:
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top