Αυνανισμός...

Αυνανίζεστε και αν ναι πόσο συχνά;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 462)
  • Είμαι άντρας και ΔΕΝ αυνανίζομαι

    Ψήφοι: 21 4.5%
  • Είμαι άντρας και αυνανίζομαι περισσότερες απο 5 φορές/εβδομάδα

    Ψήφοι: 125 27.1%
  • Είμαι άντρας και αυνανίζομαι λιγότερες απο 5 φορές/εβδομάδα

    Ψήφοι: 166 35.9%
  • Ειμαι γυναικα και ΔΕΝ αυνανιζομαι

    Ψήφοι: 22 4.8%
  • Ειμαι γυναικα και αυνανίζομαι περισσότερες απο 5 φορές/εβδομάδα

    Ψήφοι: 28 6.1%
  • Ειμαι γυναικα και αυνανίζομαι λιγότερες απο 5 φορές/εβδομάδα

    Ψήφοι: 100 21.6%

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8,253 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από XRZ:
ψ.πάντως εγώ και κοντούλα (1.60 και ούτε!) είμαι και μεγάλη μυωπία έχω...Λέτε να μην είναι τα γονίδια αλλά αυτό??? :whistle::hmm::D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αχ, πως την πάτησα έτσι το καημένο!!! :P:P:P:P:P

Ουπς....Κι εγώ έτσι ακριβώς :confused: Λες να φταίει το μοναχικό σπόρ;Να μην είναι μύθος αλλά πραγματικότητα;:hmm: :P

Πάντως συμφωμώ με Μισέλ :redface: :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
χμου, τώρα μου ρθε και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. όποτε διαβάζω μαθηματικά για να δώσω εξετάσεις, τον κάνω λάσο ένα πράμα. πολύ λάσο όμως :redface: :P. μάλιστα όταν έδινα αριθμητική ανάλυση ΙΙ έπαθα ένα μικρό ατυχηματάκι :D και ήμουνα και στην πρώτη σειρά φορώντας σορτσάκι :P (όταν λέω χωρίς χέρια, το εννοώ :tongue:). οκ, τώρα θα είμαι δακτυλοδεικτούμενος :( :P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8,253 μηνύματα.
Δεν ήξερα ότι τα μαθηματικά είναι τόσο ερεθιστικάαααααα! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

susceptible

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο susceptible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα.
παιδια..ισχυει το γεγονος οτι υστερα απο αρκετε φορες <αυνανισμου> βγαζουμε σπυρακια?(αυτα τα ασπρα):confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,861 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από kostakiss:
παιδια..ισχυει το γεγονος οτι υστερα απο αρκετε φορες <αυνανισμου> βγαζουμε σπυρακια?(αυτα τα ασπρα):confused:
Μπορείς να διαβάσεις τα όσα ειπώθηκαν από το post 196 αυτού του thread και κάτω. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
Προτρέπω όλο το κόσμο να αυνανιστεί με αμείωτο ρυθμό ακόμη και αν διατηρεί μόνιμη σχέση (αν δεν έχει να αυνανιστεί με αυξητικούς ρυθμούς)...

Ιδίως για τους άντρες, για το επιβεβλημένο του παλαμισμού συμμαχεί και η επιστήμη:
Ο αυνανισμός προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη, που μαστίζει, και είναι παγκοσμίως η δεύτερη αιτία θανάτου στους άνδρες...(κάτι σαν τον καρκίνο του μαστού για τις γυναίκες).

Οι ερευνητές συνέκριναν υγιείς άνδρες με ασθενείς που είχαν αναπτύξει όγκο στον προστάτη και συσχέτισαν τη παράμετρο της αυτοϊκανοποίησης...
Τί βρήκαν;
Οι άνδρες που αυνανίζονται συχνά ελαττώνουν σημαντικά τις πιθανότητες να προσβληθούν από καρκίνο του προστάτη, όπως αποκαλύπτει σχετική έρευνα Αυστραλών επιστημόνων που δημοσιεύθηκε στο New Scientist.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι, η απουσία εκσπερμάτωσης προκαλεί τη συγκέντρωση καρκινογόνων χημικών ουσιών στον προστάτη (φανταστείτε να μην εκκρίναμε σμίγμα για παράδειγμα ή να μην ιδρώναμε...μαζί με τα υγρά αυτά παρασύρονται και τοξικά απόβλητα του οργανισμού εν ολίγοις), ενώ τονίζουν ότι η σεξουαλική επαφή δεν έχει τα ίδια θετικά αποτελέσματα με τον αυνανισμό, καθώς εγκυμονεί τον κίνδυνο προσβολής από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Στο πλαίσιο της μελέτης, οι Αυστραλοί ερευνητές πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με 1.000 πάσχοντες (κάπως υποκειμενικό κριτήριο με αρκετά μεγάλο το πειραματικό σφάλμα) από καρκίνο του προστάτη σχετικά με τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και σύγκριναν τις απαντήσεις τους με τις αντίστοιχες άλλων 1.250 υγιών ανδρών.

Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι οι άνδρες που εκσπερμάτωναν σε συχνότερη βάση κατά την ηλικιακή περίοδο από τα 20 έως τα 50 έτη, είχαν τις μικρότερες πιθανότητες να προσβληθούν από καρκίνο του προστάτη...
Τα θετικά αποτελέσματα, μάλιστα, ήταν μεγαλύτερα αν η συχνότητα των εκσπερματώσεων άγγιζε τις πέντε φορές την εβδομάδα και λάμβανε χώρα πλησιέστερα στην ηλικία των 20 ετών.

Παλαιότερη έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πολλαπλοί ερωτικοί σύντροφοι αύξαναν την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.Ωστόσο, οι Αυστραλοί ερευνητές τονίζουν ότι το εν λόγω συμπέρασμα είναι μερικώς ανακριβές, καθώς εστίασε στη σεξουαλική επαφή και τα μεταδιδόμενα εξ αυτής νοσήματα.

Εν κατακλείδι , σύμφωνα με την έρευνα που σας περιέγραψα μικρά και απαίσια φορουμπάκια:
"Η προστασία από τον καρκίνο του προστάτη μπορεί να προκύψει και μέσω του αυνανισμού, ο οποίος ευνοεί την έκπλυση τουη προστάτη κατά την εκσπερμάτωση, απομακρύνοντας έτσι καρκινογόνες ουσίες που συσσωρεύονται εκεί" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστημονική ομάδα των αυστραλών γιατρών...

Μαζί με τα παραπάνω που δε μπορώ να αμφισβητήσω (αλλά κάπως να αμφιβάλλω για τη μέθοδο του πειραματισμού και για το κάπως μεγάλο σφάλμα που υπεισέρχεται κατά τη ταπεινή μου γνώμη) θα συμφωνήσω ταμάλα με προηγούμενο φορουμίτη που ανέφερε πως μετά την εκσπερμάτωση καλό ειναι να ουρούμε για αποφυγή μελλοντικών φλεγμονών...(αν δηλ νιώθεις την αίσθηση της ούρησης πριν απο αυνανισμό ή ερωτική συνεύρεση, καλύτερα κατούρα μετά την εκσπερμάτωση και όχι πριν, για να εκπλυθούν τα υπολείμματα σπέρματος απο την ουροδόχο κύστη αν και ομολογώ ότι ειναι σπαστικό μετά απο εκσπερμάτωση να κατουράς γιατί η ούρηση καταντάει σαπουνόπερα σε αυτή τη περίπτωση!)

Βέβαια, σε όλα τα παραπάνω σχετικά με τη συσχέτιση προστάτη και αυνανισμού υπάρχουν και πλείστες άλλες απόψεις, μία εκ των οποίων (και πολύ πρόσφατη μάλιστα) αναφέρει ότι ΙΟΣ (με ονομασία "XMRV") που εντοπίζεται για πρώτη φορά στον άνθρωπο (και στενός συγγενής ενός γνωστού ιού που προκαλεί λευχαιμία στα ποντίκια) ίσως συνδέεται με τον καρκίνο του προστάτη που ανιχνεύθηκε στους προστάτες ανδρών οι οποίοι παρουσίαζαν μετάλλαξη στο γονίδιο HPC 1 το οποίο συμμετέχει στην άμυνα απο ιούς χωρίς όμως να έχουν ακόμα αποδείξει ότι ο ιός αυτός προκαλεί καρκίνο του προστάτη (οι ερευνητές είναι απο το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, του Σαν Φρανσίσκο και της Κλινικής του Κλίβελαντ)...πράγμα καθόλου περίεργο για μένα γιατί διαφορετικοί ιοί στο παρελθόν έχουν ήδη ενοχοποιηθεί για την εμφάνιση ορισμένων καρκίνων, όπως του ήπατος (έπειτα απο ηπατίτιδα) και του τραχήλου της μήτρας (έπειτα από μόλυνση με τον ιό των ανθρώπινων κονδυλωμάτων) ..που φυσικά αν αποδειχθεί μελλοντικά σημαίνει οτι ο αυνανισμός δε θα μπορούσε να αποτρέψει όπως καταλαβαίνετε τον εν λόγω καρκίνο (στον προστάτη) αφού αυτός θα προερχόταν απο ιό...(αντίθεση της μιας έρευνας με την άλλη) και χωρίς να γνωρίζουν οι ερευνητές πώς ο νέος αυτός ιός μεταπήδησε απο το ποντίκι στον άνθρωπο, θεωρούν όμως πιθανό να είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενος...(σεξ με ποντίκια? ε ρε γλέντια..)

Σύντομα μόνο να πώ, γιατί για μένα είναι άκρως εντυπωσιακός ο τρόπος αναγνώρισης του ιού, η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε για την ανίχνευση του ιού ένα "τσιπ γονιδίων" (μικροσυστοιχία DNA), μια συσκευή που περιέχει τμήματα γενετικού υλικού δηλ. και απο τους 20.000 γνωστούς ιούς που προσβάλλουν τον άνθρωπο. Το ίδιο τσιπ είχε οδηγήσει στην αναγνώριση του ιού που προκαλεί τον SARS...

Το τσιπ DNA χρησιμοποιήθηκε για την εξέταση δειγμάτων προστάτη απο 86 ασθενείς με καρκίνο. Απο τους 20 ασθενείς που έφεραν τη μετάλλαξη και στα δύο αντίγραφα του γονιδίου HPC 1, οι 8 ήταν μολυσμένοι από τον ιό. Μόνο ένας απο τους ασθενείς που δεν έφεραν τη μετάλλαξη βρέθηκε θετικός στο γενετικό υλικό του ιού.

Οι επιστήμονες σχεδιάζουν τώρα μεγάλη επιδημιολογική μελέτη (με εμένα πρωτομάστορα!!) για να εξεταστεί η σχέση μεταξύ σεξουαλικού και οικογενειακού ιστορικού, ιών και καρκίνου του προστάτη...θα εξετάσουν επίσης εκατοντάδες επιπλέον ασθενείς και υγιείς άνδρες και θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν τέστ ανίχνευσης του ιού στο αίμα γιατί φανταστείτε αν ο XMRV αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο, θα μπορούσε ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟΧΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Η ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ...για την ιστορία ο καρκίνος του προστάτη είναι σήμερα ο συχνότερος καρκίνος και είναι 50-50 η πιθανότητα εμφάνισης του ή μή στους άνδρες άνω των 50 ετών...

Αυτά απο ένα ταπεινό κι αβάπτιστο...(κάποιες φορές μπορεί να είσαι αβάπτιστο αλλά να διαβάζεις και καμιά μελέτη απο ογκολογικά συνέδρια...ανοίξτε λίγο τα μάτια σας και διευρύνετε το νού σας..απο ένα θέμα σαν τον αυνανισμό μπορεί να φτάσεις μέχρι την ανακάλυψη ενός σωτήριου εμβολίου κοντολογής....)

Που'σαι μάνα να με θαυμάσεις ...

Υ.Γ. Άν έδινα τίτλο στο post αυτό σίγουρα θα ήταν "ευχάριστη αυτοπροστασία"...ή "αυνανιστείτε,επιβάλλλεται"..(με μια επιφύλαξη λόγω των εκπλήξεων που μας επιφυλάσσει η επιστήμη..)
Υ.Γ. 2 Πάντως άσχετα απο τη πρόληψη ή μη των όποιων μορφών καρκίνου ο αυνανισμός ήταν, είναι και θα είναι ένα must που μόνο μια ψεύτικη ηθική ή ο πουριτανισμός ή η βλακεία μπορεί να τον καταργήσουν...

Υ.Γ 3 πουλάκια κάθονται: Η υπερβολική βλακεία τυφλώνει, όχι ο αυνανισμός..και φροντίστε να γελάτε τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης...είναι τόσο μαμημένα γαργαλιστικό- ερεθιστικό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
ομιτζί, πρέπει να πχιάσω γρήγορα δουλειά~!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

]ifrit[

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,451 μηνύματα.
Τώρα έχουμε και κίνητρο. :bleh:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Κι εμείς τι θα κάνουμε? Θα βγούμε στην ανεργία? :rofl: :teasing:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
..εμείς θα κάνουμε τους κλόουν για να γελούν τα βλαστάρια μας όταν παλαμίζονται:bleh:

σύμφωνα πάντα με το...
Αρχική Δημοσίευση από avaptistos-δε-με-χωράει-η-κολυμπήθρα:
Υ.Γ 3 πουλάκια κάθονται: Η υπερβολική βλακεία τυφλώνει, όχι ο αυνανισμός..και φροντίστε να γελάτε τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης...είναι τόσο μαμημένα γαργαλιστικό- ερεθιστικό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από scoobe και ξαναscoobe dooo:
..εμείς θα κάνουμε τους κλόουν για να γελούν τα βλαστάρια μας όταν παλαμίζονται:bleh:

σύμφωνα πάντα με το...

Εσύ ειδικά κάνε την Ηλέκτρα (Κάρμεν Ηλέκτρα) γιατί ο κλόουν είναι κάπως ντεμοντέ και στο καπάκι κάνε και τον Βουλγαράκη (με την απαραίτητη εκτυφλωτική καραφλοπερούκα) στο σκετσάκι που εξηγεί τα περί τηλεφωνικών υποκλοπών για να επέλθει δυναμική ισορροπία μεταξύ γέλωτα και οδυρμού (κατά κόσμον κλαυσίγελος) και να επιτευχθεί ένα ανευ προηγουμένου οργασμικό τσουνάμι με άφθονα αχ και μερικά βαχ για ordevre...

Δε μπορείς να καταλάβεις τα περί γέλωτα πάνω στον οργασμό (από αυνανισμό) γιατί δεν έχεις τσουτσούνι και δε μπορώ να εκφραστώ και για σένα γιατί δεν έχω ούτε κόλπο ούτε clit...πάντως δοκίμασε, δεν χάνεις κάτι (βλέπε συγχρόνως Βέγγο μπουαχαχαχαχα)..

Οι λέξεις μεταμφιέζονται σε ο,τι μας ταιριάζει dooaki, όπως η μουσική εκφράζει με νότες τα όνειρα κι αυτό που οι λέξεις χάνουν ή δε λένε επαρκώς...δε με χωράει ο κόσμος, η κολυμπήθρα θα με χωρούσε;Όμως για μια καρδιά μπορώ να απλώνω και τα πόδια μου σαν σκέψεις πάνω σε δέντρο (λέμε τώρα!!)...αααχ άτιμε ποιητικέ οίστρε που σκας σαν βόμβα βυθού στους ουρανούς της νόησης και μου μουρλένεις το μυαλουδάκι με αφορμή ενα dooaki...

Y.Γ.1 Καλά μαρή από πότε κάνεις post;Πρίν τα Ίμια;

Υ.Γ.2 Σε πάω dooaki αλλά προτιμώ να ακούω το φρρρ φρρρ του κυρ τροχονόμου ..(πλύση εγκεφάλου απο διαφημίσεις..)

Υ.Γ.3 little birds are sitting (κάπως off topic λές και τα παραπάνω ήταν on topic!):Αυτό το μηνυματούθκι το γράφω για 4η φορά ...τις πταίει και όταν πατάω το magic button (=καταχώρηση απαντησούλας) μοιάζει σαν να τα παίρνει στη κράνα το άπειρο και να με υποβάλλει σε ψυχοβγαλτική διαδικασία καταπίνοντας κάθε λέξη;
Μήπως τελικά είναι ιδέα μου και όλα αυτά είναι προεόρτια σχιζοφρενίτιδας;
Απαιτώ μιαν απάντηση για να μη μαλλιοτραβηχτώ..
Μότο της ημέρας : αυνανιστείτε λέμε..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aayla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από avaptistos:
Μήπως τελικά είναι ιδέα μου και όλα αυτά είναι προεόρτια σχιζοφρενίτιδας;
Απαιτώ μιαν απάντηση για να μη μαλλιοτραβηχτώ...

Πολύ καλά το μυρίστηκες, avaptiste. Μήπως φταίει η πολλή μ@λ@κία;;:P
[χωρίς παρεξήγηση...;) ]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από avaptistos:
Εσύ ειδικά κάνε την Ηλέκτρα (Κάρμεν Ηλέκτρα) γιατί ο κλόουν είναι κάπως ντεμοντέ και στο καπάκι κάνε και τον Βουλγαράκη (με την απαραίτητη εκτυφλωτική καραφλοπερούκα) στο σκετσάκι που εξηγεί τα περί τηλεφωνικών υποκλοπών για να επέλθει δυναμική ισορροπία μεταξύ γέλωτα και οδυρμού (κατά κόσμον κλαυσίγελος) και να επιτευχθεί ένα ανευ προηγουμένου οργασμικό τσουνάμι με άφθονα αχ και μερικά βαχ για ordevre...

χαχχαχχαχαχαχχχχαχαχαχα κάρμεν ηλέκτρα και βουλγαράκης:hehe::hehe: εύγε νέε μου:D:D βρήκες το ζευγάρι του αιώνα:D:D:D (αχ μου'ρθε ιδέα για θέμα τώρα. μόλις τελιώσω την απάντηση, σπεύδω).

Αρχική Δημοσίευση από avaptistos:
Δε μπορείς να καταλάβεις τα περί γέλωτα πάνω στον οργασμό (από αυνανισμό) γιατί δεν έχεις τσουτσούνι και δε μπορώ να εκφραστώ και για σένα γιατί δεν έχω ούτε κόλπο ούτε clit...πάντως δοκίμασε, δεν χάνεις κάτι (βλέπε συγχρόνως Βέγγο μπουαχαχαχαχα)..
βεγγος is my favorite:D αλλά ρε γμτ δε με εμπνέει:P. να σε πω, τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι εύκολο να γελάς και να αυνανίζεσαι.... κάτι σαν το ένα χέρι να χτυπάει το στήθος και το άλλο να το τρίβει :D:D


Αρχική Δημοσίευση από avaptistos:
Οι λέξεις μεταμφιέζονται σε ο,τι μας ταιριάζει dooaki, όπως η μουσική εκφράζει με νότες τα όνειρα κι αυτό που οι λέξεις χάνουν ή δε λένε επαρκώς...δε με χωράει ο κόσμος, η κολυμπήθρα θα με χωρούσε;Όμως για μια καρδιά μπορώ να απλώνω και τα πόδια μου σαν σκέψεις πάνω σε δέντρο (λέμε τώρα!!)...αααχ άτιμε ποιητικέ οίστρε που σκας σαν βόμβα βυθού στους ουρανούς της νόησης και μου μουρλένεις το μυαλουδάκι με αφορμή ενα dooaki...
:redface:
αμα θες αφιέρωση, μη διστάσεις:redface::D
ειδικότης μου η μούρλια. Νι. :upside:

Αρχική Δημοσίευση από avaptistos:
Y.Γ.1 Καλά μαρή από πότε κάνεις post;Πρίν τα Ίμια;
πριν το Λούφα και Παραλλαγή σίγουρα:D:D

Αρχική Δημοσίευση από avaptistos:
Υ.Γ.2 Σε πάω dooaki αλλά προτιμώ να ακούω το φρρρ φρρρ του κυρ τροχονόμου ..(πλύση εγκεφάλου απο διαφημίσεις..)
ε?....................... φανταστικέ τροχονόμε?:D:D:D:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,070 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
Πολύ καλά το μυρίστηκες, avaptiste. Μήπως φταίει η πολλή μ@λ@κία;;:P
[χωρίς παρεξήγηση...;) ]

Ο αυνανισμός είναι ακίνδυνο είδος μ@λ@κιας. Το άλλο είδος είναι επικίνδυνο και είναι μάστιγα σε όλο τον πλανήτη δυστυχώς.;) Για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα όμως δε μας είπες ακόμα για σένα, τι ψήφισες; (Καλά τα γέλια αλλά εδω σε θέλω κάβουρα πως τα πηδάν τα κάρβουνα. Μην κρύβεσαι...;) )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
Πολύ καλά το μυρίστηκες, avaptiste. Μήπως φταίει η πολλή μ@λ@κία;;:P
[χωρίς παρεξήγηση...;) ]

Εσύ το λές μ@λ@κία, εγώ το λέω αυτοϊκανοποίηση...υπάρχει χάσμα μεταξύ μας και δε μπορώ να καταλάβω πώς απο τον αυνανισμό είναι δυνατόν να έχεις παραισθήσεις...ξέρεις κάτι που δε ξέρω;
Όσοι περιγράφουν τον αυνανισμό σαν μια κατάσταση αποχαύνωσης και μ@λ@κοκατάστασης στενά συνυφασμένης με φαινόμενα συναισθηματικού μαρασμού ή ακόμα και αλλοτρίωσης ή αποξένωσης απο τις κοινωνικές σχέσεις πρέπει να στίψουν το μυαλό τους λίγο παραπάνω ...

Ο αυνανισμός είναι μια προσωπική κατάσταση κατά κύριο λόγο που τελικά ευνοεί την εκδήλωση με σωστό τρόπο της γύμνιας μας με τους μελλοντικούς μας συντρόφους...παρόλα αυτά,δε μπορεί και ούτε πρέπει να υποκαθιστά τη σχέση, δοκίμασε κι εσύ λίγο για να μην αισθάνεσαι οτι σε νουθετώ και βγάζω καντήλες με τη λέξη "νουθεσία"....δε μας είπες όμως, εσύ το μαστιγώνεις το δελφίνι; Τη σουρώνεις τη ψαρόσουπα;Την αναποδογυρίζεις τη παντόφλα;Τη πιπερώνεις τη φαρφάλα;Το ξεκουκουτσώνεις το καρπούζι;Το γρατζουνάς το βερύκοκο;Το σαλιώνεις το ματσακόνι; κλπ κλπ...Έλα μη κρύβεσαι και κάτι μου λέει οτι το χεις κάνει εθνινκό άθλημα κι ας το θεωρείς extreme game (μη το θεωρείς,δεν είναι...)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από dooo:
χαχχαχχαχαχαχχχχαχαχαχα κάρμεν ηλέκτρα και βουλγαράκης:hehe::hehe: εύγε νέε μου:D:D βρήκες το ζευγάρι του αιώνα:D:D:D (αχ μου'ρθε ιδέα για θέμα τώρα. μόλις τελιώσω την απάντηση, σπεύδω).

Τί θέμα; (φαντάζομαι την Κάρμεν να κάνει sex με Βουλγαράκη και να του γυαλίζει το γλόμπο και απο το πολύ θόρυβο να ξυπνούν οι γείτονες,να χτυπούν τους τοίχους,τα κουδούνια κλπ...)
Αλλά ο Βουλγαράκης να διαβάζει τα topics του forum και τελευταία στιγμή να πάει τουαλέτα και να αυνανιστεί τελικά αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Κάρμεν και έτσι να γλυτώσει απο τη πολιτική εξαθλίωση και τη διαγραφή απο τη Ν.Δ...

Αρχική Δημοσίευση από dooo:
βεγγος is my favorite:D αλλά ρε γμτ δε με εμπνέει:P. να σε πω, τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι εύκολο να γελάς και να αυνανίζεσαι.... κάτι σαν το ένα χέρι να χτυπάει το στήθος και το άλλο να το τρίβει :D:D.

Μπορεί να μη σε εμπνέει ο Βέγγος αλλά να τον εμπνέεις εσύ...άκου τι θα κάνεις: θα βάζεις να παίζουν 2 ταινίες, η μία θα'ναι τσόντα και θα τη βλέπεις (βάλε ειδήσεις στο star) και η άλλη με Βέγγο (προτεινόμενη:πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης) και απλώς θα την ακούς baby..θα την ακούς (πλύση εγκεφάλου vol. 2)...αλλά προσοχή:
μη μπερδευτείς και εκεί που πάς να γελάσεις αυνανιστείς και τραβήξεις καμιά γροθιά στην ευαίσθητη περιοχή και τέλος πάντων πρέπει να ακουμπήσεις το στήθος για να ερεθιστείς; (πώς τη βρίσκουν οι ελληνίδες σήμερα...)...άλλη λύση είναι να βάλεις κάποιον να σε αυνανίσει αλλά σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να βρείς τον κατάλληλο που να τον διακρίνουν οι λεπτοί χειρισμοί,να είναι μέντορας και να μη κάνει μηχανιστικές κινήσεις...το πλεονέκτημα σε αυτή τη μέθοδο είναι οτι μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα και Βέγγο αλλά και ειδήσεις (ο θεός να τις κάνει) αλλά το μειονέκτημα είναι "άντε βρές τον"...


Αρχική Δημοσίευση από dooo:
:redface:
αμα θες αφιέρωση, μη διστάσεις:redface::D
ειδικότης μου η μούρλια. Νι. :upside:

Ατόφια μούρλα; ατσάλι,ασήμι ή λευκόχρυσος;


Αρχική Δημοσίευση από dooo:
πριν το Λούφα και Παραλλαγή σίγουρα:D:D

το 1 ή το 2?


Αρχική Δημοσίευση από dooo:
ε?....................... φανταστικέ τροχονόμε?:D:D:D:D

τρρρρρροχονόμε...για να μη ξεχνιόμαστε! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

theio_vrefos

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Κι εμείς τι θα κάνουμε? Θα βγούμε στην ανεργία? :rofl: :teasing:

ο σωστός ο άντρας δουλεύει υπερωρίες....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomniac

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 876 μηνύματα.
Χμ...:hmm: Μαλλον ξεφυγαμε ολιγον τι ε; :redface: :worry:

Anyway...

Αρχική Δημοσίευση από Valder:
...Για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα όμως δε μας είπες ακόμα για σένα, τι ψήφισες; (Καλά τα γέλια αλλά εδω σε θέλω κάβουρα πως τα πηδάν τα κάρβουνα. Μην κρύβεσαι...;) )

Αν δεν το εχεις ηδη προσεξει, απο τις 27 κοπελες που εχουν απαντησει στη δημοσκοπηση (ποσο μαλλον οι υπολοιπες που διαβασαν το θεμα και δεν εχουν καν απαντησει) ελαχιστες εχουν δηλωσει δημοσια οτι οντως αυνανιζονται (θυμαμαι μονο μια που την λατρεψα για την ειλικρινεια της! :D Μπορει να ειναι και αλλες) και λιγες μονο εμμεσως.

Επομενως, απο ο,τι καταλαβαινεις οι κοπελες εχουν λιγο μεγαλυτερο "κολλημα" να απαντουν στο θεμα, ακομα και μεσω της διαδικτυακης περσονα τους ;) Επομενως...:console: :P

(Δεν ξερω, αλλα μου φαινεται λιγο επιθετικο ως προς τον Valder το post, αλλα δεν ειναι! Δεν βρηκα πως να το αλλαξω ομως προς το πιο νορμαλ του! :redface: )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
A...sorry ρε παιδιά... κουταμάρα μου, το θεώρησα αυτονόητο! :redface:

Αυνανίζομαι :)





...ντάξ τώρα?:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomniac

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 876 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:
Επομενως, απο ο,τι καταλαβαινεις οι κοπελες εχουν λιγο μεγαλυτερο "κολλημα" να απαντουν στο θεμα, ακομα και μεσω της διαδικτυακης περσονα τους ;) Επομενως...:console: :P
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
A...sorry ρε παιδιά... κουταμάρα μου, το θεώρησα αυτονόητο! :redface:

Αυνανίζομαι :)

:redface: :sorry: :lol: :thumbsup:

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
...ντάξ τώρα?:P

Οχι! Θελουμε και λεπτομερειες! :P
Αμ πως;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top