Ανταπόκριση απο τις πορείες (12/2/2012)

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Θα σε χτύπησε κάποιος στο κεφάλι προχθές μάλλον......
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
Ενω τωρα του ξυπνας το αισθημα της επαναστασης...:confused:;;;

Και δεν ειπα πως εγινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονο απο τους αναρχικους... Αλλα εχουν και αυτοι μερος της ευθηνης. Και τον Δεκεμβρη του '08, απο οτι βλεπω δεν αλλαξε κατι. Απλα το ξαναφερνουμε στην επιφανεια οταν γινονται παλι τα επισοδια και το θυμομαστε. Κατα τα αλλα στην μνημη λιγων εχει παραμεινει και θεωρειται εξεγερση...

Στην αρχη θυμιζε...μετα ομως...;;;:confused:

Τι εννοείς μέρος της ευθύνης?Συνειδητά προσπαθούμε όποτε μπορούμε,όσο μπορούμε να συνδράμουμε προς την κατεύθυνση μιας εξέγερσης.Αυτό που στα καθεστωτικά μέσα φαίνεται ως χάος και καταστροφή,για εμάς είναι χαρά και δημιουργία.

Ο Δεκέμβρης του '08 ήταν ένα σημαντικότατο ορόσημο στην πορεία του κινήματος.Αν εσύ βλέπεις τα πάντα μέσα απ'τα μάτια των ΜΜΕ,λογικό είναι να μας λες ότι δεν βλέπεις να άλλαξε κάτι.Τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα πράγματα:

Απ'τον Δεκέμβρη και μετά,πλήθος κόσμου άρχισε να αναπτύσσει συνείδηση,να συμμετέχει σε συνελεύσεις και να δραστηριοποιείται.Έχουν προκύψει πολλές νέες καταλήψεις και στέκια,και έχουμε μαζικοποιηθεί κατά πολύ.

Και τώρα που κάψατε τις τράπεζες και τα καταστήματα τι καταφέρατε;
Θα χάσουν οι εργαζόμενοι εκεί τη δουλειά τους και μετά θα αναπολούν την Χούντα που απαγορεύονταν οι συγκεντρώσεις. Ο κόσμος με αυτά που κάνετε κάθε φορά στρέφεται στον συντηρητισμό. Αυτό που τα τελευταία χρόνια αδιαμφισβήτητα έπαιξε ρόλο στη ριζοσπαστικοποίηση κάποιων δεν ήταν ότι προκαλέσατε μπάχαλο, αλλά ότι ο κάποιοι αφού βιώνουν στο πετσί τους μία από τις κυκλικές οικονομικές κρίσεις του καπιταλιστικού συστήματος, κατάλαβαν ότι ο καπιταλισμός δεν έχει μέλλον και στράφηκαν εναντίον του. Κανέναν σημαντικό ρόλο δεν παίξατε εσείς.

Τα μαγαζιά θα ξανανοίξουν,μην ανησυχείς.Άλλωστε,η ανεργία είναι 20%,μην μου πεις ότι φταίμε εμείς με τα 10 μαγαζιά που κάηκαν.
Και σε παρακαλώ τώρα,άσε τους λαϊκισμούς.Και εγώ και εσύ ξέρουμε πολύ καλά ότι η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου απέχει by far απ'την ανάπτυξη λαϊκής συνείδησης.Κακά τα ψέμματα,ακόμα πολύς κόσμος ελπίζει σ'έναν νέο "Ανδρέα",που θα βγει να τους μοιράσει λεφτά,γι'αυτό και κάθονται και κλαίγονται έξω απ'το κοινοβούλιο με ελληνικές σημαιούλες και πιστεύουν κάτι λαϊκιστές Καζάκηδες και Θεοδωράκηδες.

Οι παρακρατικοί υπάρχουν. Κυκλοφορούν πολλά βίντεο, φωτογραφίες κλπ στο διαδίκτυο που πιστοποιούν αυτή τη δράση.
Εγώ ο ίδιος έχω δει τέτοια δράση. Δεν περιμένω φυσικά να με πιστέψεις, αφού δεν έχω αποδείξεις.
Όπως επίσης δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν έχεις δει εσύ τέτοια δράση. Αν κατέβεις ποτέ χωρίς κουκούλα ίσως το διαπιστώσεις.
Ένα βίντεο από Κουτί της Πανδώρας για τη Χρυσή Αυγή το οποίο κάπου (σε κάποια από τα 6 μέρη) αναφέρει και για τους παρακρατική δραστηριότητα: https://www.youtube.com/watch?v=kgLOTQjE3ho.

Φυσικά και υπάρχουν.Όχι όμως στην έκταση που διατείνεται το ΚΚΕ.Ούτε όλα τα επεισόδια είναι προβοκάτσια,ούτε το σύνολο των διαδηλωτών τα αποδοκιμάζει,ούτε υπάρχουν οργανωμένα σχέδια.Πολλές φορές έχουμε σπάσει στο ξύλο ασφαλίτες που έχουν παρεισφρύσει.Επίσης πολλές φορές χώνονται στα επεισόδια διάφορα γηπεδικά χουλιγκάνια ή καυλωμένα 15χρονα που κάνουν μαλακίες,δεν το αρνούμαι.

Σύντροφος, τώρα, ο νεκρός από το ΠΑΜΕ... Όταν πετούσατε πέτρες και μολότοφ τότε εναντίον της συγκέντρωσης του ΚΚΕ, ήμασταν εχθροί...
Ό,τι συμφέρει κάθε φορά...

Εχθρός με τον κόσμο του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δεν ένιωσα ποτέ.Αυτοί νιώθουν,και μας λένε ασφαλίτες και προβοκάτορες.Και αυτοί εργαζόμενοι/φοιτητές/άνεργοι δεν είναι?Ε,και εμείς τα ίδια.Ταξικά φυσικά είμαστε σύντροφοι.Και υπάρχουν φορές που παραδέχομαι το ΠΑΜΕ,όπως π.χ. στη στάση του με τους Χαλυβουργούς.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμφωνώ και πολιτικά.Εγώ θέλω ο σύλλογος μου να κατεβάζει μπλοκ,και όποτε κατεβάζει,συμμετέχω εκεί και δεν παώ με την πολιτική μου ταυτότητα (μάλιστα λόγω εμπειρίας κάθομαι και περιφρούρηση).Το ΜΑΣ που είναι?Απαξιώνει τις αποφάσεις του συλλόγου και διχάζει τους φοιτητές,επιλέγοντας να αγνοεί τον σύλλογο όποτε δεν περνάει το δικό του.Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορώ να τις ανέχομαι.Ούτε μπορώ να ανεχτώ να με αντιμετωπίζουν ως εχθρό,και όχι μόνο να με λασπολογούν συνεχώς,λες και είμαι μεγαλύτερος εχθρός απ'το κεφάλαιο,αλλά και να μου κλείνουν το δρόμο προς τη Βουλή με το έτσι θέλω.

Εγω θελω να πω κατι τελευταιο...
Ειμαι της αποψης οτι η βια ειναι φασιμος. Επειδη εσυ εχεις "βαφτιστει" αναρχικος και ασκεις βια(σε ακραια επιπεδα μερικες φορες) τοτε ναι αυτο για εμενα θεωρειται φασισμος. Δεν εχεις το δικαιωμα να καταστρεφεις κανεναν που δεν εχει αμεσα ενεπλακει μαζι σου.
Και εννοειται πως η υπαρχουσα κατασταση(μηνμονιο) ειναι φασισμος αφου μας στερει την ελευθερια να εκφρασουμε την αποψη μας, να ζουμε αξιοπρεπως και πολλα αλλα...
Αμα εσυ θεωρεις πως με το να κανεις ετσι κανεις κατι που αλλαζει συνειδησιακα την κοινωνια, τι να σου πω. Εχουν να γινουν ακομα πολλες ζυμωσεις μεσα στην κοινωνια για να γινει η επανασταση. Ομως αυτη τη στιγμη γενναται το αισθημα σε μεγαλο βαθμο, ΟΧΙ ομως επειδη εσυ τον Δεκεμβρη του '08 και χθες εσπασες αλλα επειδη εχευμε ψυχολογικα την αναγκη να αλλαξουμε την κοινωνια ΜΑΣ.
Τελος, θελω να πω κατι. Με το να σπασεις τα παντα δεν κανεις τιποτα παραπανω απο το ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ. Δεν ειναι η καταστροφη το πρωτο σταδιο, αλλα το κλεισιμο των μεσων παραγωγης. Με 24ωρες "κανονιες" των συνδικατων δεν γινεται τιποτα. Θελει συνεχομενες-παρατεταμενες απργιες.

Περί βίας που λες,ίσως σ'ενδιαφέρει η κουβέντα που είχα με τον Mercury εδώ (για να μη λέμε τα ίδια και τα ίδια).

αν και δεν συμφωνω μαζι σου!
ωραια, κανεις δεν θα καταφερει τιποτα σπαζοντας και γκρεμιζοντας σαρεσει ?
ομως καταφερνει να βγαλει τα ψυχολογικα , και τον φοβο για το αυριο που του εχει δημιουργηθει,, εχεις εσυ κανενα προβλημα ? ετσι γουσταρει (οποιους γουσταρει και κατεβαινει κ σπαει) καλα κανει!

Αν έχει ψυχολογικά,ας πάει σε ψυχίατρο.Έλεος που θα ανεχόμαστε το κάθε καυλωμένο αντικοινωνικό νιχίλι και θα το δικαιολογούμε κιόλας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

boss.

Δραστήριο μέλος

Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Θα σε χτύπησε κάποιος στο κεφάλι προχθές μάλλον......

πες μου λιγο, τι εκανες για να μην καταλυθει η δημοκρατια ? τι εννοεις εδω ημουν ? εξηγησε μου, να καταλαβω!
οχι, την κυριακη δεν με ακουμπησε κανενας! λιγο το καψιμο εγκεφαλου απο τα χημικα αν σου κανει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρουλιτα

Διάσημο μέλος

Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2,552 μηνύματα.
Ναι φιλε μου, ηταν ενα εκατομμυριο! Καλο νουμερο! Τουλαχιστον αυτοι δεν προκαλεσαν τοοοοσες ζημιες οσες οι αναρχικοι!
Αυτη την πλατεια Συνταγματος που σπατε καθε δυο μηνες ο ελληνικος λαος την πληρωνει μεσω φορολογιας.
Αλλα τι λεω? Δεν σας νοιαζει! Εσεις το αχτι σας θελετε να βγαλετε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pop corn

Πολύ δραστήριο μέλος

Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,161 μηνύματα.
Με το να σπασεις τα παντα δεν κανεις τιποτα παραπανω απο το ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ.
Εγώ αυτό το καλώ δημιουργική καταστροφή.
Να καταστρέψεις το σάπιο, το ανελεύθερο, το ανορθολογικό,
για να οικοδομήσεις μια κοινωνία που θα πατάει γερά σε έννοιες όπως
ελευθερία, αυτοοργάνωση, συμμετοχή, άμεση δημοκρατία.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σκας τόσο πολύ για τις καμένες τράπεζες και τις μεγαλοεπιχειρήσεις.
Οι προχθεσινές φωτιές ζέσταναν τις καρδιές όλου του κόσμου.
Νομίζεις ότι λείπουν στους βιομήχανους και τους εφοπλιστάδες;
κάπου έχω δει κι ένα σύνθημα που λέει "μιλάτε για μάρμαρα, μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ".
Εσένα σου λέει τίποτα αυτό το σύνθημα; :hmm:

Εν τέλει, μη σκας, σε λίγες μέρες θα είναι όλα πάνω-κάτω τα ίδια.
Ελπίζω μόνο αυτό, αν είναι να σβήσει από το μάρμαρο, τουλάχιστον να μη σβήσει από το μυαλό μας :
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Φιλε Crowley αμα κανεις αυτο που λες στο τεταρτο αποσπασμα τοτε το μονο που σου εχω να πω ειναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Τωρα απο εκει και περα δεν εχω σκοπο να σου πω μπραβο σε καποια πραγματα ουτε να πω πως ειναι σωστα.Υπαρχουν ακομα πολλα που πρεπει να γινουν για να γινει η αριστερα ενα(αμα γινει ποτε).

Παντως εχω δικα μου ματια και δεν χρειαζομαι αλλων. Απο καθε τι που ακουω δεν κραταω τιποτα εκτος αμα ειναι ατομο που πραγματικα βρισκεται ψηλα στη συνειδηση μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
Για εσας που σας ενοχλει τοσο ξαφνικα η ''κατεστραμμενη'' Αθηνα ενα εχω να πω: τοσο καιρο δεν σας πειραζουν οι 20.000 αστεγοι? Οι τονοι σκουπιδιων? Το οτι ανθρωποι ψαχνουν στα σκουπιδια για να βρουν κατι να φανε? Τα παιδια που παρατημενα ψαχνουν μισο ευρω για να παρουν την δοση τους? Οι κοπελες που ερχονται και τις βαζουν να πουλησουν το κορμι τους? Τα χιλιαδες αδεσποτα που περιτριγυριζουν στην πολη? Αυτη ειναι η αληθεια αγαπητα μου παιδια. Και δεν ειναι μακρια απο μας. Κα(η)μμενη Ελλαδα...

υγ.

Δεν ειμαι υπερ των επισοδειων, κυριως οσο αφορα περιουσιες απλων ανθρωπων. Ουτε θεωρω δικαιολογια το ''ξεσπαμε'' απλα. Απλα για να βαλουμε μεσα και λιγο συναισθηματισμο '' η ελπιδα ειναι το λουλουδι που ανθιζει μεσα στις σταχτες'' ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
@pop corn

Και στην Αφρικηοι κατοικοι της καινε τη γη για να γινει και παλι εφορη. Το κανουν ομως μια φορα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
Αμα το εκανε ο καθενας οποτε να 'ναι θα μεινει για παντα αγονη.


@alejandro

Το γεγονος οτι με εξοργιζουν ολα αυτα που αναφερεις, δεν σημαινει πως πρεπει να νιωθω ωραια με την καταστροφη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

exc

Διάσημο μέλος

Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,812 μηνύματα.
@Mr. Crowley:
Είναι λάθος η τακτική και τα μέσα σας για διάφορους λόγους. Μεταξύ άλλων γιατί, δίνει το δικαίωμα στους μπάτσους να πετάνε χημικά με το τσουβάλι και να ξυλοφορτώνουν με τα γκλομπ στο όνομα της προστασίας της Δημοκρατίας (lol!) με σαφή στόχο να καταστείλουν τις διαδηλώσεις.
Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις εναντίον τους το ίδιο τους το σύστημα.

Όσο για αυτό που λες για το ΜΑΣ. Εδώ τίθεται ένα θέμα: Πώς μπορείς να πας σε συγκέντρωση της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ επειδή ήταν απόφαση του συλλόγου φοιτητών και μετά να κράζεις τις ηγεσίες αυτών; Θα ήταν πολύ παράλογο.
Θα κατέβουν διάφορα πλαίσια σε μία συνέλευση. Έστω ότι βγει ένα πλαίσιο που ζητάει διακοπή των μαθημάτων και συμμετοχή στην τάδε συγκέντρωση. Αυτό που νομίζω πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους είναι η διακοπή μαθημάτων (δεν γίνεται, όμως, σεβαστό από τους «ανεξάρτητους» φοιτητές). Δεν μπορεί να σου επιβάλει κανένας, όμως, να συμμετάσχεις σε μία συγκέντρωση η οποία δεν σε εκφράζει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rebel1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Rebel1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 966 μηνύματα.
Ναι φιλε μου, ηταν ενα εκατομμυριο! Καλο νουμερο! Τουλαχιστον αυτοι δεν προκαλεσαν τοοοοσες ζημιες οσες οι αναρχικοι!
Αυτη την πλατεια Συνταγματος που σπατε καθε δυο μηνες ο ελληνικος λαος την πληρωνει μεσω φορολογιας.
Αλλα τι λεω? Δεν σας νοιαζει! Εσεις το αχτι σας θελετε να βγαλετε...

για το αναρχικοι,μην εισαι τοσο σιγουρη.μπορει να ηταν παρακρατικοι η οτιδηποτε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Παντού το ίδιο συμβαίνει. Άλλα τα σημαντικά άλλα δείχνουν και αποπροσανατολίζουν1
https://3.bp.blogspot.com/-0M0ZaOdV_4I/TqOtJgzDTCI/AAAAAAAAD-M/JhL1OP1AMvY/s1600/marilungo.jpg

για το αναρχικοι,μην εισαι τοσο σιγουρη.μπορει να ηταν παρακρατικοι η οτιδηποτε.

Όχι μπορεί σίγουρα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Παρατηρηση Πρωτη: Ειδαμε εκεινη την μερα τι ειναι η αναρχια στην πραξη. Οχι οτι ξαχφνιαστηκαμε κιολας δηλαδη ή το ειδαμε για πρωτη φορα, αλλα για να μην βγαινει ο καθενας και να λεει οτι δεν εχει εφαρμοστει πρακτικα. Και αυτο ειναι το δειγμα δωρεαν, φανταστειτε το ολο πακετο.(ο καθενας το εκλαμβανει οπως θελει)
Παρατηρηση Δευτερη: (αναγκαστικα) βρεθηκα στην Ομονοια σημερα και παρατηρησα οτι διαφοροι "μαγαζατορες" ειχαν καινουρια εμπορευματα. Που να τα βρηκαν αραγε?
Παρατηρηση Τριτη: Αφου τη βρισκετε τοσο πολυ με την καταστροφη, μηπως να ελπισω οτι θα (ξανα)χτισετε κιολας? Γιατι δε σας κοβω να σας αρεσει ιδιαιτερα αυτο το κομματι της "δημιουργικης καταστροφης".

Παντως κατι που δεν εχετε σκεφτει αγαπητοι. Αυτες τις μαλακειες που κανετε μπορειτε να τις κανετε μονο επι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Σε καμια σοβαρη χωρα δεν θα τα κανατε αυτα και θα ησασταν εξω απο τα καγκελα της φυλακης ή/και με την οδοντοστοιχια σας αρτια (ουτε καν στη θεωρητικη και τελεια κοινωνια σας). Το συμπερασμα: οσο πιο γρηγορα πεσει αυτη η κυβερνηση και αλλαξουν τα πολιτικα προσωπα, τοσο πιο γρηγορα θα ερθει το τελος σας. Προσεξτε για τι "αγωνιζεστε".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
@αλς.. μόνο που προχθές δέν κάηκε 1 αυτοκίνητο κάηκε όλη η αθήνα..

βλέποντας σας να αυτοαναιρείτε ο ένας τον άλλο..
να υποστηρίζετε κάτι απλά και μόνο επειδή αυτό σας επέβαλε το κόμμα οι μέν, και να νιώθουν χαρά που κάψαν την αθήνα οι δε ώς κάτι δημιουργηκό..
και βλέποντας τον αγανακτισμένο όχλο πόσο μπάχαλο μπορεί να σηκώσει..
(στις 21:00 να επικροτεί, να δίνει πέτρες στους αναρχες,και να μας βρίζει, και στις 02:00 να κάθεται σκεπτικός δίπλα στα συντήμια και να μας καλεί να μαζέψουμε τους βάνδαλους..)

αναρωτιέμαι τί θα γινόταν άν όντος σας αφήναμε να μπείτε στην βουλή:hmm:

το οτι μια κοινωνία χωρίς θεσμούς νόμους και δομές, δέν έιναι ουτοπία αλλα μία ζούγκλα, για αλλη μια φορά επιβεβαιώνεται..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pop corn

Πολύ δραστήριο μέλος

Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,161 μηνύματα.
να μας βρίζει, και στις 02:00 να κάθεται σκεπτικός δίπλα στα συντήμια και να μας καλεί να μαζέψουμε τους βάνδαλους..)
αναρωτιέμαι τί θα γινόταν άν όντος σας αφήναμε να μπείτε στην βουλή:hmm:
είσαι στα ΜΑΤ επομένως έτσι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
να υποστηρίζετε κάτι απλά και μόνο επειδή αυτό σας επέβαλε το κόμμα οι μέν, και να νιώθουν χαρά που κάψαν την αθήνα οι δε ώς κάτι δημιουργηκό..

ουτε σωστη ορθογραφια ξερεις καημενε ματατζη...τελικα ολοι οι αγραμματοι ΜΑΤαδες γινονται?
Τα λαθη συνεχιζονται και παρακατω...αλλα αυτο ηταν καμπανα.Βεβαια δεν περιμενα κατι παραπανω...ειστε αξιοι της μοιρας σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
@dreamweaver

Για να επελθει η αναρχια, πρεπει να προηγηθουν πολλα σταδια. Την αναρχια δεν την εχουμε δει ποτε στην πραξη(και νομιζω πως ουτε προκειται γιατι ειναι ουτοπικη εως ενα βαθμο). Αλλα ακομα και να ερχοταν δεν θα αντεχε γιατι δεν θα μπορουσα να αντεξει λογω των υπολοιπων καπιταλιστικων καθεστωτων.

Ποτε δεν θα δουμε ενα "διαφορετικο"(εργατικο και πιο απελευθερωμενο ουσιαστικα) αν δεν γινει παγκοσμια. Ο καπιταλισμος για αυτο εχει επικρατησει γιατι ειναι παγκοσμιος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.


89 χρονων ανθρωπος, συμβολο αντιστασης και μια απο τις πιο αμβηλατικες προσωπικοτητες απο την μια.

και απο την αλλη το κλασσικο ζωαδι ματατζης (δειτε την ικανοποιηση στο προσωπο του).

αυτα για οσους εχουν την καραμελιτσα της ταχα μου''αναρχικης ουτοπιας''
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rebel1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Rebel1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 966 μηνύματα.

challenger

Επιφανές μέλος

Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11,414 μηνύματα.
Ουτε το ενα ακρο βοηθαει ουτε το αλλο....
Ολα τα χρονια αυτος ο τοπος δεν πηγε βημα μπρος
γιατι οι μεν δεξιοι αναπολουν τις μερες που οι δικοι τους βασανιζαν τους αριστερους στη γυαρο,
και οι δε αριστεροι τις μερες του ΕΑΜ και του ΔΣΕ...

Λυπαμαι εσας που πιο πανω περηφανευοσασταν σαν μικροι Νερωνες για τις φωτιες προημερων
Καταστραφηκαν πολλες περιουσιες, πολλοι ανθρωποι εχασαν την δουλεια τους(πιθανον να μην βρουν καινουρια) πολλοι θα αναγκαστουν να βαλουν λουκετο αφου οι ζημιες ηταν ανεπανορθωτες

για προσπαθηστε να νοιωστε σαν και αυτον που ειχε τη βιοτεχνια που διαφημιζεται στην ταμπελα...
ουτε τραπεζα ειχε ουτε starbucks....
αν εχετε την παραμικρη ευαισθησια ελπιζω να καταλαβετε....

Η δε αστυνομια δεν παει και αυτη πισω γιατι και αυτοι ειναι καθαρα γερμανοτσολιαδες....
σε λιγο θα παει ο μισθος τους 400€ και θα υποστηριζουν με αφοσιωση μια κατασταση που τους καταστρεφει ΚΑΙ αυτους
Ειτε ειναι πολυ ζωα, είτε τρωνε πολυ ξυλο, μαλλον και τα δυο

Αν δεν ενωθουμε ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν προκειται να κανουμε τιποτα...
ΔΕΝ πρεπει να δουμε αυτα που μας χωριζουν, πρεπει να δουμε αυτα που μας ενωνουν, και αυτα ειναι πολλα
Δεν πρεπει να δουμε αν ο αλλος ειναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, ΑΡΗΣ ή ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ, Ελληνας ή Αλβανος, Ορθοδοξος ή Καθολικος, Κιτρινος ή Μαυρος
Ειμαστε ολοι σε μια χωρα που καταστρεφεται απο ατομα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ, Ισως γεννηθηκαμε, ισως και οχι σε αυτη, Ομως ζουμε σε αυτη, και μπορει αυριο να πεθανουμε σε αυτη απο ασιτεια. απο βανδαλισμους και τραμπουκισμους τοσα χρονια χορτασαμε, το μονο σιγουρο ειναι πως δεν οδηγησαν σε κατι καλυτερο...

ΑΥΤΟΥΣ πρεπει να καταστρεψουμε και οχι τον συνανθρωπο μας....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top