Μαθητικές παρελάσεις: είστε υπέρ ή κατά;

Να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 532)
  • Ναι, να καταργηθούν

  • Όχι, να παραμείνουν

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Xaris SSSS

Διάσημο μέλος

Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2,139 μηνύματα.
Ποιος μίλησε για ναζιστικό χαιρετισμό; Όπως διάβασες, για μένα είναι ένας τρόπος για να τιμήσουμε τους παλαίμαχους μας, γιατί αυτοί αξίζουν τιμή κι όχι οι πολιτικοί από τους κομματικοποιημένους, φανατικούς, άβουλους υποστηρικτές τους. Η παρέλαση είναι από τα λίγα πράγματα που θυμίζει πραγματική Ελλάδα σήμερα. Αυτή είναι η άποψή μου, δεν την επέβαλα, απλά την εξέφρασα.

Γιατί μας? Το μόνο κοινό που έχουμε με αυτούς τους πολεμιστές είναι ότι μοιραζόμαστε την ίδια γη. Και επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι αν δεν ήταν οι Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής (Ρωσία, Αγγλία, Γαλλία) που ήθελαν να ρίξουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν θα είχε εξελιχτεί ο πόλεμος όπως εξελίχθηκε.
Φυσικά και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί δεν αξίζουν τίποτα.
Πιστεύω πως Ελλάδα θυμίζουν περισσότερο τα νησιά, η μεσογειακή διατροφή και η ατέλειωτη ουρά στο ΙΚΑ :P, όχι οι μαθητικές παρελάσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

leouv

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η leouv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα.
Ε είπα από τα λίγα πράγματα, μέσα σε αυτά τα λίγα είναι και αυτά που είπες! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λαλαουνης

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Λαλαουνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Οι μαθητικες παρελασεις πρεπει να καταργηθουν. Τα σχολεια δεν ειναι στρατος , ο στρατος ναι καλα κανει και παρελαυνει.
Ελληνας δεν ειναι μονο ο αριστουχος αλλα και ο χειροτερος μαθητης στα μαθηματα . Καιρος να τελειωνει η γελοιοτητα
με τις μαθητικες παρελασεις να μεινουν μονο οι στρατιωτικες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Ας γίνονται οι εκδηλώσεις των επετείων σωστά (με προετοιμασία από πριν μέσα στην τάξη σε όλα τα σχετικά μαθήματα) κι ας καταργηθούν οι παρελάσεις. Εξάλλου, απορώ πόσοι απ' αυτούς που κάνουν παρέλαση γνωρίζουν τι κάνουν και για ποιο λόγο. Τουλάχιστον με σωστή ενημέρωση από τους φιλολόγους (κυρίως) ίσως τους μείνει κάτι. Άσε που θα γλιτώσουμε και από το άθλιο βήμα πολλών. :P

οφφ: βλεπω απο τα μερη μ εισαι!:clapup:
ον: Καλα σιγουρα οι μισοι και παραπανω δεν ξερουν γτ γιορταζουμε αλλα δεν ειναι λογος αυτος να καταργηθουν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Η παρέλαση είναι κάτι το ιερό. Και τι έγινε που είμαστε η μόνη χώρα που διατηρεί αυτό το θεσμό; Γνήσιοι Έλληνες σκοτώθηκαν για να είμαστε εμείς "ελεύθεροι" σήμερα, δυστυχώς, προδότες Έλληνες έχουν φροντίσει να το αλλάξουν αυτό. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν αξίζουν να τιμηθούν; Όλες οι χώρες τιμούν τους παλαίμαχους με κάποιον τρόπο, εμείς έχουμε αυτόν. Εννοείται ότι είμαι υπέρ. Αγαπώ τη χώρα μου και κάτι που τιμάει την Ελλάδα δεν βρίσκω λόγο να καταργηθεί. Όσο για τα "κοριτσάκια" που συναγωνίζονται η μία την άλλη στο βάψιμο, στο πιο ψηλό τακούνι και στο πιο δεύτερο ντύσιμο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαγορευθεί, να επιτρέπεται μόνο ελαφρύ έως καθόλου μακιγιάζ και σωστά ρούχα, που δεν προσβάλλουν πάνω απ' όλα τις ίδιες κι έπειτα το θεσμό της παρέλασης. Όποια μαθήτρια δεν έχει τη διάθεση να το τηρήσει αυτό, να κάτσει σπιτάκι της και να αφήσει αυτούς που ξέρουν τον λόγο που πάνε να παρελάσουν να παίρνουν μέρος.
Αν με ρωτούσαν κι εμένα όταν πήγαινα στην Α λυκείου, θα έδινα μια παρόμοια με τη δική σου απάντηση. Ήμουν πάντα παραστάτης ή σημαιοφόρος και στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Πίστευα και εξακολουθώ (σε μεγάλο βαθμό) να πιστεύω στην ιδέα της Πατρίδας και της Ιστορίας. Αφού τα κράτη υπάρχουν και ανταγωνίζονται, τα παραπάνω αποτελούν μέσα επιβίωσής τους. (Ας μη σταθούμε όμως στο "θεωρητικό" μέρος του θέματος).
Μεγαλώνοντας, άρχισα να ερευνώ, να προβληματίζομαι και να αναθεωρώ τις απόψεις μου σχετικά με τις μαθητικές παρελάσεις. (Αφήνω στην άκρη τις στρατιωτικές παρελάσεις που περιέχουν εξωτερική πολιτική). Έψαξα πού και πότε γίνονταν και γίνονται μαθητικές παρελάσεις. Τις βρήκα μόνον σε απολυταρχικά καθεστώτα. Στη Γερμανία του Χίτλερ, στην Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ισπανία του Φράνκο, στη Βόρεια Κορέα και μερικά ακόμα κράτη και εποχές. Κατάλαβα ότι αυτό δεν μπορούσε να είναι τυχαίο. Στην Ελλάδα καθιερώθηκαν οργανωμένες πανελλαδικές μαθητικές παρελάσεις από τη δικτατορία του Μεταξά, στα πρότυπα των παρελάσεων της χιτλερικής νεολαίας της Γερμανίας. (Εδώ να αναφέρω ότι ο Μεταξάς ήταν από τους πιο θερμούς μιμητές του φασισμού). Στα περισσότερα κράτη οι μαθητικές παρελάσεις κάποια στιγμή καταργήθηκαν, στη χώρα μας όμως έμειναν περνώντας μέσα από εποχές εμφύλιου πολέμου και δικτατορίας της χούντας 1967-1973. Έτσι σήμερα μείναμε μόνον εμείς και η Βόρεια Κορέα (ίσως και μερικά ακόμα κράτη στην Αφρική).

Επόμενος προβληματισμός μου ήταν τι "πετυχαίνουν" οι παρελάσεις. Κατέληξα στο ότι όταν βάζεις παιδιά από 6 ως 17 ετών στη γραμμή σαν στρατιωτάκια, τους μαθαίνεις βήμα, ασκήσεις ακριβείας και ρομποτικές κινήσεις, τους στερείς την ατομικότητα και την προσωπικότητα και προσπαθείς να τα μετατρέψεις σε πειθήνια καλοκουρδισμένα γρανάζια, εθισμένα σε μια κακώς εννοούμενη πειθαρχία.
Δεν σταμάτησα να συμμετέχω στις μαθητικές παρελάσεις, παρά το ότι πίστευα ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν, όμως άρχισα να τις αντιμετωπίζω πιο χαλαρά. Τις έβλεπα σαν ένα πανηγυράκι με το χαβαλέ τους, τη βαβούρα στις πρόβες, το χάσιμο του μαθήματος, τις κοντές φούστες, το κουτσομπολιό, τη βόλτα, το καμάκι και τον καφέ τη μέρα της γιορτής. Δεν ήμουν ο μόνος, όλοι οι συμμαθητές μου έτσι αντιδρούσαν. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος μαθητής που να αισθανόταν ότι συμμετείχε σε κάτι ιερό και τιμούσε τους ήρωες της πατρίδας του. Πολλοί μαθητές (ακόμα και της Γ λυκείου) δεν ήταν σε θέση να πουν τι ακριβώς γιορτάζαμε τη μέρα εκείνη.
Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να γιορτάζουμε κάποιες σημαντικές στιγμές της Ιστορίας μας και να τιμούμε αυτούς που αγωνίσθηκαν στο παρελθόν. Όμως, υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκτός από τις (ανόητες) μαθητικές παρελάσεις. Κάποιοι λένε να δώσουμε στις παρελάσεις σωστό νόημα και μορφή, όμως το ποτάμι του χρόνου δεν γυρίζει πίσω. Οι μαθητικές παρελάσεις στα χρόνια μας έχουν από όλους απαξιωθεί και εξευτελισθεί. Σαν άλλοι τρόποι εορτασμού μιας εθνικής επετείου θα μπορούσαν να είναι: ομιλίες στα σχολεία για το ιστορικό και το νόημα της γιορτής, εκθέσεις ζωγραφικής ή φωτογραφίας, μια σχετική θεατρική παράσταση, κάποιες εργασίες, μια μικρή παρέλαση της σημαίας στην αυλή, κατάθεση ενός στεφανιού σε κάποιο ηρώο. Όλα αυτά όμως, με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών.
Ποιοι είναι εκείνοι που επιμένουν φανατικά υπέρ των μαθητικών παρελάσεων? Που ονειρεύονται κοντοκουρεμένα στρατιωτικά ντυμένα παιδιά σε τέλειους σχηματισμούς και με το βήμα της χήνας να παρελαύνουν μπροστά από την εξέδρα των “επισήμων”? Ναι, είναι άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο (την ακροδεξιά). Μόνον οι ακροδεξιοί λοιπόν είναι πατριώτες? Μην ξεχνάμε και τη δολοφονική συμμορία της “χρυσής αυγής” που (από την ανικανότητα των πολιτικών μας) βρέθηκε από το 0,1% που της ανήκει στα ύψη. Το να έχω κοινή άποψη σε κάτι με τέτοια αποβράσματα, θα με προβλημάτιζε να αναρωτηθώ για το πού κάνω λάθος.
Προφανώς, δεν είσαι φερέφωνο ακροδεξιάς οργάνωσης, αλλά ένα κορίτσι 15 χρονών που ψάχνεται, ακριβώς όπως κι εγώ πριν λίγα χρόνια. Σκέψου λοιπόν, ερεύνησε, μάθε, προβληματίσου, αποφάσισε. Σε όλους μας συμβαίνει κάποιες στιγμές της ζωής μας να μεταβάλλουμε τις απόψεις μας. Κάπου είχα διαβάσει ότι “μόνον οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν γνώμη».
.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

leouv

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η leouv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα.
Το νόημα της παρέλασης όντως έχει παρεξηγηθεί από τους μαθητές και το κάνουν περισσότερο για χαβαλέ. Σωστά όλα αυτά που είπες. Άνθρωποι όμως που πολέμησαν και ζουν ακόμη, μόνο και μόνο γι αυτούς πιστεύω αξίζει μια στάση προσοχής, λίγος σεβασμός. Ο φασισμός στην Ελλάδα ως πολίτευμα είναι πια παρελθόν, έτσι ελπίζω να συνεχίσει να είναι και στο μέλλον, δεν νομίζω κανένας να έχει απώτερο σκοπό να προπαγανδίσει μέσα από τις παρελάσεις. Οι "επίσημοι" κατά τη γνώμη μου είναι το λάθος τις παρέλασης. Μόνο και μόνο από ντροπή δεν θα έπρεπε να παρουσιάζονται καν. Έχουν μία βάση όλα αυτά που λες, ωστόσο. Ευχαριστώ που αφιέρωσες τόσο χρόνο για να μου απαντήσεις. :-)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Ε δεν έχει ποστάρει πρόσφατα κάτι ο Πατρεύς..κρίμα :( την επόμενη φορά..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stavrouli_to

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα.
Προσωπικά είμαι υπέρ των εθνικών εορτών,αλλά διαφωνώ με τις παρελασεις. Όχι μόνο λόγω της παρουσίας επισήμων που τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμιά σχέση με το γεγονός που τιμάται. Προσωπικά φέτος δε δεχτηκα να είμαι παραστάτρια,διότι:
1.δεν καταλαβαίνω γιατί οι αριστούχοι μαθητές οφειλουν να ειναι στην σημαία (τους κάνει καλύτερους Έλληνες αυτο?)
2.δε μ αρέσει να κομποριμονευομαι. &κυριως αυτο κανουν οι πλειοψηφια των ανθρωπων που βρισκονται εκει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Polkiu

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα.
Προσωπικά είμαι υπέρ των εθνικών εορτών,αλλά διαφωνώ με τις παρελασεις. Όχι μόνο λόγω της παρουσίας επισήμων που τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμιά σχέση με το γεγονός που τιμάται. Προσωπικά φέτος δε δεχτηκα να είμαι παραστάτρια,διότι:
1.δεν καταλαβαίνω γιατί οι αριστούχοι μαθητές οφειλουν να ειναι στην σημαία (τους κάνει καλύτερους Έλληνες αυτο?)
2.δε μ αρέσει να κομποριμονευομαι. &κυριως αυτο κανουν οι πλειοψηφια των ανθρωπων που βρισκονται εκει!

Η συμμετοχή στην παρέλαση είναι προαιρετική :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stavrouli_to

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα.
γι αυτο & δεν πηγα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Προσωπικά είμαι υπέρ των εθνικών εορτών,αλλά διαφωνώ με τις παρελασεις. Όχι μόνο λόγω της παρουσίας επισήμων που τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμιά σχέση με το γεγονός που τιμάται. Προσωπικά φέτος δε δεχτηκα να είμαι παραστάτρια,διότι:
1.δεν καταλαβαίνω γιατί οι αριστούχοι μαθητές οφειλουν να ειναι στην σημαία (τους κάνει καλύτερους Έλληνες αυτο?)
2.δε μ αρέσει να κομποριμονευομαι. &κυριως αυτο κανουν οι πλειοψηφια των ανθρωπων που βρισκονται εκει!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gregory nub

Διάσημο μέλος

Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,619 μηνύματα.
ακριβώς γι αυτόν τον λόγο δεν καταλαβαίνω αυτούς που θέλουν να καταργηθούν οι παρελάσεις. Εγώ έχω κάτι χρόνια να κάνω παρέλαση, δεν σε αναγκάζει ΚΑΝΕΙΣ να κάνεις παρέλαση αν δεν θες. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1,637 μηνύματα.
ακριβώς γι αυτόν τον λόγο δεν καταλαβαίνω αυτούς που θέλουν να καταργηθούν οι παρελάσεις. Εγώ έχω κάτι χρόνια να κάνω παρέλαση, δεν σε αναγκάζει ΚΑΝΕΙΣ να κάνεις παρέλαση αν δεν θες. ;)

Τυπικά ναι, αλλά στην επαρχία (όπως και στο σχολείο μας για παράδειγμα) απειλούν με αποβολές αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν παρέλαση...

Και στο μεταξύ η παρέλαση είναι κάτι εντελώς ανούσιο!
Υπάρχει άνθρωπος που παρελαύνει και την ίδια στιγμή σκέφτεται ότι αυτό τιμά τους προγόνους του;;; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stavrouli_to

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα.
θα ημουν υπερ στο να καταργηθούν αλλα, εαν γινει τοτε:
1. μπορει ν μην ξερουν ολοι τι γιορταζουμε εκεινες τις μερες,αλλα μετα δε θα ξερουν καν οτι γιορταζουμε κατι....
2. ως επακολουθο θα δημιουργηθει & η προταση να μην γιορταζονται αυτες οι μερες στα σχολεια& να γινεται μαθημα...
οχι αυτα δε θελω να συμβουν& η αληθεια ειναι πως ειμαστε κοντα στο να τα πραγματοποιησουμε. γι αυτο&μονο γι αυτο λοιπον θα σταθω υπερ των παρελασεων,παρα του γεγονοτος πως διαφωνω πληρως με αυτον τον "θεσμο"...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xaris SSSS

Διάσημο μέλος

Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2,139 μηνύματα.
Η συμμετοχή στην παρέλαση είναι προαιρετική :D

δεν σε αναγκάζει ΚΑΝΕΙΣ να κάνεις παρέλαση αν δεν θες. ;)

και καλά τώρα... Όταν έρχεται ο γυμναστής και σου λέει όποιος δεν κάνει παρέλαση θα του βάλω 12 τι επιλογές έχεις?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Τυπικά ναι, αλλά στην επαρχία (όπως και στο σχολείο μας για παράδειγμα) απειλούν με αποβολές αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν παρέλαση...

Και στο μεταξύ η παρέλαση είναι κάτι εντελώς ανούσιο!
Υπάρχει άνθρωπος που παρελαύνει και την ίδια στιγμή σκέφτεται ότι αυτό τιμά τους προγόνους του;;; :hmm:

Κάτι παρόμοιο γίνεται και με εμάς...Ή θα μας βάλουν στο μάτι και θα μας την λένε συνέχεια ή θα μας απειλήσουν τις μέρες πριν από την παρέλαση με μελλοντικές αποβολές....
Οπότε μας αναγκάζουν να πηγαίνουμε...:confused::confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1,637 μηνύματα.
Κάτι παρόμοιο γίνεται και με εμάς...Ή θα μας βάλουν στο μάτι και θα μας την λένε συνέχεια ή θα μας απειλήσουν τις μέρες πριν από την παρέλαση με μελλοντικές αποβολές....
Οπότε μας αναγκάζουν να πηγαίνουμε...:confused::confused:

Ή επίσης κάνουν και "δωράκια"!
Σου λέει ξέρω γω κάνε παρέλαση και θα δικαιολογήσω 10 απουσίες!
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Ή επίσης κάνουν και "δωράκια"!
Σου λέει ξέρω γω κάνε παρέλαση και θα δικαιολογήσω 10 απουσίες!
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!

XAXAXAXAXAXAXAΧ LIVE YOUR MYTH IN GREECE :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gregory nub

Διάσημο μέλος

Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,619 μηνύματα.
και καλά τώρα... Όταν έρχεται ο γυμναστής και σου λέει όποιος δεν κάνει παρέλαση θα του βάλω 12 τι επιλογές έχεις?
Ε, αφού σε νοιάζει ο βαθμός της γυμναστικής να κάνεις παρέλαση. Δεν σε ανάγκασε κανείς όμως. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Polkiu

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα.
Μπλα μπλα μπλα μπλα..... Ιστορίες για αγρίους! Και εγώ μια φορά είχα περικυκλώσει 12 νίντζα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top