Ωριαίο διαγώνισμα Λατινικών Β' τετραμήνου στα κεφάλαια 11-13

Stavros o Arkas

Νεοφερμένος

Ο Stavros o Arkas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Αύριο γράφω ωριαίο Λατινικών β' τετραμήνου στα κεφάλαια 11-13 και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι αρκετά στη Γραμματική και το Συντακτικό. Στο α' τετράμηνο κατόρθωσα κουτσά-στραβά να γράψω 85/100, αυτή τη φορά όμως δε νομίζω να έχω ανάλογη επιτυχία. Τι να κάνω;
 

bubblebee

Δραστήριο μέλος

Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 563 μηνύματα.
Μέχρι αύριο δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα τρομερό αλλά εφόσον γνωρίζεις τι σε δυσκολεύει αφοσιώσου εκεί και γράψε ότι μπορείς. Άλλωστε αυτός είναι κι ο σκοπός των τεστ, να δεις σε τι επίπεδο βρίσκεσαι και που χρειάζεσαι περισσότερη εξάσκηση.. Καλή επιτυχία!
 

xbgamerx

Νεοφερμένος

Ο xbgamerx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
θελει λιγο προσπαθεια το διαγωνισμα αλλα δεν ειναι αυτο που θα καθορισει το βαθμο. ετσι εγινε με εμενα στην αλγεβρα, στην α λυκειου πηρα 100% και στα δυο, φετως ομως 85% και 70% αντιστοιχα, θελω να πω οτι αυτο δεν θα κανει καποιον αχρηστο στο μαθημα. δωσε βαση στην συμμετοχη και θα παρεις περισσοτερο στο τετραμηνο.

εκει που θα πρεπει να εστιασεις ειναι στις τελικες εξετασεις, εκει ειναι πιο ευκολα τα πραγματα διοτι υπαρχει ολη η υλη και να μην ξερεις κατι θα το μαθεις ετσι κι αλλιως (σε σχεση με ενα διαγωνισμα που επικεντρωνεται σε μικρο ευρος υλης που μπορει να θελει προηγουμενες γνωσεις) + πολυ περισσοτερος χρονος και περισσοτερα θεματα = λιγοτερες μοναδες το καθενα.
 

smarw

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 298 μηνύματα.
εσείς τουλάχιστον γράψατε σε 3 μαθήματα εμείς θα γράψουμε σε 8:dizzy2:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top