Ζήτηση Ψάχνω συγγράμματα Φυσιολογίας και Ανατομίας.

pacheiko

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα.
Καλησπέρα. Επειδή είχα ένα θέμα με το πανεπιστήμιό μου, δεν πρόλαβα να δηλώσω συγγράμματα στον Εύδοξο στο χειμερινό εξάμηνο διότι δεν αναγνωριζόταν ο ιδρυματικός μου λογαριασμός, ενώ ήμουν εγγεγραμμένη στην σχολή μου κανονικά.

Επικοινώνησα με τον Εύδοξο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εφόσον είχε λήξει η προθεσμία. Η σχολή μου έκανε μια ''ένσταση'' για να μπορέσω να τα δηλώσω, αλλά δεν ενημερώθηκα πότε για την εξέλιξή της.

Το εξάμηνο τελείωσε, ευτύχως πέρασα τα μαθήματα με άριστο βαθμό, αλλά προχωρόντας θα μου χρειαστούν τα βιβλία για να μπορέσω να περάσω τα επόμενα (Χειρουργική κτλπ.). Έχουν αρκετά απαγορευτικές τιμές για να τα αγοράσω καινούργια (δεν διαθέτω τόσα, όχι ότι δεν αξίζουν), οπότε εάν κάποιος έχει Φυσιολογία Costanzo (από 4η έκδοση και επάνω) και οποιοδήποτε σύγγραμμα Ανατομίας (Marieb Wilhelm Mallatt θα ήταν το ιδανικό, αλλά οποιοδήποτε άλλο σχετικά σύγχρονης έκδοσης μου αρκεί).

Για όποιον χρειαστεί είμαι πρόθυμη να στείλω φωτό/βίντεο την σελίδα μου στον Εύδοξο που δείχνει ότι έχω παραλάβει 0 συγγράμματα.

Μου είναι αδύνατο να δανειστώ από την βιβλιοθήκη της σχολής μου επειδή δεν διαμένω στην πόλη που σπουδάζω.
Παράλληλα ψάχνω και σε άλλα σάιτ αλλά είτε τα πουλάνε στην τιμή της αγοράς είτε είναι sold out.

Η τιμή είναι ενδεικτική αλλά κυμαίνομαι σε αυτά τα πλαίσια και για τα δύο βιβλία.
Είμαι πρόθυμη να πληρώσω και έξοδα αποστολής. (Διαμένω Αθήνα)
Όσοι έχουν αυτά που ψάχνω παρακαλώ να μου στείλω προσωπικό μηνύμα και από εκεί θα δώσω και το email μου.
Ευχαριστώ πολύ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top